פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מעבר לים - לדוג בחו"ל (אחראי: Kobiarava)
   ציוד דייג בתאילנד ודיג בתאילנד |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ציוד דייג בתאילנד ודיג בתאילנד (נקרא 3683 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום לכולם אני טס בעוד שבועיים לתאילנד... מישהו יודע אם שווה לקנות שם ציוד דייג? יש להם שם חברות מוכרות? ועל הדרך מקומות מומלצים לדייג? גם מסירה. תודה מראש
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 26, 2014, 03:35:09 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
הקפצה 
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אהלן אף פעם לא ביקרתי בתאילנד(חח בסך הכל בן 16) אבל מסיפורים יש שם את כל ציוד הדדיג.גם חברות מוכרות וגם פחות.חנויות אני לא זוכר ממש.אולי אולי בערים הגדולות. מבחינת דייג,לדעתי מקום מצויין לדייג.רק צריכים לשאול מישהו שמבין בהצלחה ותהנה.כשתחזור אל תשכח לספר איך היה.
|
|
|
|
|
|
אהלן אף פעם לא ביקרתי בתאילנד(חח בסך הכל בן 16) אבל מסיפורים יש שם את כל ציוד הדדיג.גם חברות מוכרות וגם פחות.חנויות אני לא זוכר ממש.אולי אולי בערים הגדולות. מבחינת דייג,לדעתי מקום מצויין לדייג.רק צריכים לשאול מישהו שמבין בהצלחה ותהנה.כשתחזור אל תשכח לספר איך היה.
תודה רבה
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
לא מכיר ממש, רק יודע בוודאות שהמוווון ציוד דייג מיוצר שם ומשווק דרך אתרים כמו איביי וכד'. טיול נעים, תחזור בשלום! 
|
-------------------------------
|
|
|
|
לא מכיר ממש, רק יודע בוודאות שהמוווון ציוד דייג מיוצר שם ומשווק דרך אתרים כמו איביי וכד'. טיול נעים, תחזור בשלום!  תודה רבה.
|
|
|
|
|
היית שם לפני שנה בערך כמוך לא ידעתי למעט בבנקוק איפה יש ציוד. דבר מאד פשוט - בכל מקום שתהיה פשוט תשאל את החברה בקבלה של המלון או אחד המקומיים איפה קונים ציוד דייג והם יכוונו אותך. הדייג שם מאד פופולרי ויש המון חנויות קטנות שגם אם תעבור לידן לא תדע שהן מוכרות ציוד עד שלא תכנס פנימה, לכן אל תתבייש ובכל מקום תשאל , הם נחמדים מאד ואוהבים לעזור. תעשה חיים
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 25, 2014, 22:33:26 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
היית שם לפני שנה בערך כמוך לא ידעתי למעט בבנקוק איפה יש ציוד. דבר מאד פשוט - בכל מקום שתהיה פשוט תשאל את החברה בקבלה של המלון או אחד המקומיים איפה קונים ציוד דייג והם יכוונו אותך. הדייג שם מאד פופולרי ויש המון חנויות קטנות שגם אם תעבור לידן לא תדע שהן מוכרות ציוד עד שלא תכנס פנימה, לכן אל תתבייש ובכל מקום תשאל , הם נחמדים מאד ואוהבים לעזור. תעשה חיים רפי ושחר תודה רבה! אני טס עם אישתי, ככה שאני לא יודע כמה זמן ייצא לי לדוג. סחטתי ממנה הבטחה ליום דייג אחד בסירה בעזרת השםכשאחזור אעדכן.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|