איך מוציאים את מי?
גומברים אוכלים בערך הכל..טופ ווטרים, מינויים ג'יגים וכל מה שירוץ להם מול העיניים ומהר, שעות פעילות כחצי שעה לפני או ראשון ועד שעה בערך אחרי אור ראשון..אבל גם היו מקרים שפתאום להקה התחילה באטרף גם בשעה 8 או 9 בבוקר.
פלמידות בעיקר ג'יגים או מינויים בעלי תנועה חזקה ועדיף לגוף / צצבע מנצנץ (ראה דוגמא הבובה בדוח שלי), שעות פעילות מצאת השמש ועד שהן שבעות.
בייביז יבואו בעיקר על נוצה אבל גם על פנסילים קטנים וכל מה שירוץ מהר. עליהם אין לי הרבה מידע כי אצלנו במרכז הם לא מגיעים..חכה שאיתמר יתן לך תשובה מפורטת יותר.
בהצלחה
שי
אני לא יודיע מה להגיד לך מיליון דולר השתי שורות שכתבת עכשיו גומברים אוכלים בערך הכל..טופ ווטרים, מינויים ג'יגים וכל מה שירוץ להם מול העיניים ומהר, שעות פעילות כחצי שעה לפני או ראשון ועד שעה בערך אחרי אור ראשון..אבל גם היו מקרים שפתאום להקה התחילה באטרף גם בשעה 8 או 9 בבוקר.
פלמידות בעיקר ג'יגים או מינויים בעלי תנועה חזקה ועדיף לגוף / צצבע מנצנץ (ראה דוגמא הבובה בדוח שלי), שעות פעילות מצאת השמש ועד שהן שבעות.
בייביז יבואו בעיקר על נוצה אבל גם על פנסילים קטנים וכל מה שירוץ מהר. עליהם אין לי הרבה מידע כי אצלנו במרכז הם לא מגיעים..חכה שאיתמר יתן לך תשובה מפורטת יותר.
בהצלחה
שי
תודה לך שי
מייקל