בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  טרחון !!!
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: טרחון !!!  (נקרא 3517 פעמים) הדפסה
מייקל

חבר פורום

מנותק מנותק

דייג בוס

בעניין: טרחון !!!
« הגיב #15 ב- : ספטמבר 26, 2014, 10:51:00 AM »
איך מוציאים את מי?

גומברים אוכלים בערך הכל..טופ ווטרים, מינויים ג'יגים וכל מה שירוץ להם מול העיניים ומהר, שעות פעילות כחצי שעה לפני או ראשון ועד שעה בערך אחרי אור ראשון..אבל גם היו מקרים שפתאום להקה התחילה באטרף גם בשעה 8 או 9 בבוקר.
פלמידות בעיקר ג'יגים או מינויים בעלי תנועה חזקה ועדיף לגוף / צצבע מנצנץ (ראה דוגמא הבובה בדוח שלי), שעות פעילות מצאת השמש ועד שהן שבעות.
בייביז יבואו בעיקר על נוצה אבל גם על פנסילים קטנים וכל מה שירוץ מהר. עליהם אין לי הרבה מידע כי אצלנו במרכז הם לא מגיעים..חכה שאיתמר יתן לך תשובה מפורטת יותר.

בהצלחה

שי
אני לא יודיע מה להגיד לך מיליון דולר השתי שורות שכתבת עכשיו
תודה לך שי
מייקל גיחוך
אתה יכול להוסיף קישור לדוח שלך בבקשה אני לא מוצא אותו סמיילי
-------------------------------
ADDICTED TO THE GAME
mikey/youtube.channel
 IP: [ מחובר ]
SHAYU**
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #16 ב- : ספטמבר 26, 2014, 12:22:36 PM »
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=18218.0

בבקשה, דימוי ממולץ מאוד.. עובד מעולה גם בים שעובד חזק בגלל הכפית הרחבה.
בכלל הדימויים של DUO מעולים!

שי
מייקל

חבר פורום

מנותק מנותק

דייג בוס

« הגיב #17 ב- : ספטמבר 26, 2014, 12:25:44 PM »
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=18218.0

בבקשה, דימוי ממולץ מאוד.. עובד מעולה גם בים שעובד חזק בגלל הכפית הרחבה.
בכלל הדימויים של DUO מעולים!

שי

תודה אני אשיג לי אחד כזה בהקדם  אתה בסדר
ADDICTED TO THE GAME
mikey/youtube.channel
Itamar_Zallman

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : ספטמבר 26, 2014, 16:33:35 PM »
איך מוציאים את מי?

גומברים אוכלים בערך הכל..טופ ווטרים, מינויים ג'יגים וכל מה שירוץ להם מול העיניים ומהר, שעות פעילות כחצי שעה לפני או ראשון ועד שעה בערך אחרי אור ראשון..אבל גם היו מקרים שפתאום להקה התחילה באטרף גם בשעה 8 או 9 בבוקר.
פלמידות בעיקר ג'יגים או מינויים בעלי תנועה חזקה ועדיף לגוף / צצבע מנצנץ (ראה דוגמא הבובה בדוח שלי), שעות פעילות מצאת השמש ועד שהן שבעות.
בייביז יבואו בעיקר על נוצה אבל גם על פנסילים קטנים וכל מה שירוץ מהר. עליהם אין לי הרבה מידע כי אצלנו במרכז הם לא מגיעים..חכה שאיתמר יתן לך תשובה מפורטת יותר.

בהצלחה

שי
הבייבי (אינטיאס) הוא קרוב של הטרכון, אוהב מהירות ותנועות חדות, פייט כיפי מאוד..רץ לים הפתוח כשהוא נתפס רחוק וכשהוא נתפס קרוב הוא רץ למטה ( מניסיוני היחסית מועט בדג הזה. יצא לי להוציא 3, אחד שתקף קרוב ורץ לסלעים ו2 שתקפו רחוק והוציאו קלאץ' כמו סירת מירוץ), עבודה מהירה על החלק העליון של המים (חצי מטר ועד קו המים עצמו), אצלי נתפס על כלב, פנסיל ומינו, ממליץ להיזהר איתו בסלעים, הוא ינצל כל הזדמנות לשפשף את החוט בסלע ולקרוע.
בהצלחה אתה בסדר
!..The Light Way Is The Right Way
Itamar_Zallman

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : ספטמבר 26, 2014, 16:35:19 PM »
שכחתי לציין,
בייבי אינטיאסים של מתחת לקילו-קילו וחצי להחזיר למים
!..The Light Way Is The Right Way
מייקל

חבר פורום

מנותק מנותק

דייג בוס

« הגיב #20 ב- : ספטמבר 26, 2014, 18:44:22 PM »
איך מוציאים את מי?

בהצלחה

שי
הבייבי (אינטיאס) הוא קרוב של הטרכון, אוהב מהירות ותנועות חדות, פייט כיפי מאוד..רץ לים הפתוח כשהוא נתפס רחוק וכשהוא נתפס קרוב הוא רץ למטה ( מניסיוני היחסית מועט בדג הזה. יצא לי להוציא 3, אחד שתקף קרוב ורץ לסלעים ו2 שתקפו רחוק והוציאו קלאץ' כמו סירת מירוץ), עבודה מהירה על החלק העליון של המים (חצי מטר ועד קו המים עצמו), אצלי נתפס על כלב, פנסיל ומינו, ממליץ להיזהר איתו בסלעים, הוא ינצל כל הזדמנות לשפשף את החוט בסלע ולקרוע.
בהצלחה אתה בסדר
תודה חבר
וחתיכות מתחת לקילו כמובן שמחזירים סמיילי
ADDICTED TO THE GAME
mikey/youtube.channel
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »