fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא רלוונטי
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 10, 2014, 16:43:26 PM על ידי fishenzon
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה 
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איזה אורך המקל כשהוא מקופל? בטוח שהוא 6 חלקים?? 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כשהמקל מקופל הוא בערך מטר 50 אל תתפוס אותי במילה.
|
|
|
|
fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ורשמתי במפרט שזה 6 חלקים "SEC:6"
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
וואלה... נראה קצר יותר וגם לא מסתדר לי האורך הזה עם מספר החלקים. אלא אם כן הקת מאד מאד ארוכה ושאר החלקים קצרים... חוסר פרופורציה, לא?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
וואלה... נראה קצר יותר וגם לא מסתדר לי האורך הזה עם מספר החלקים. אלא אם כן הקת מאד מאד ארוכה ושאר החלקים קצרים... חוסר פרופורציה, לא?
לפי הבלטות המקל נראה בסביבות 1.40 לגבי השאלה שלך לגבי אורך החלקים אז יצא לי להיתקל במקלות ואפילו יש לי אחד כזה שככול שהחלקים הפכים דקים יותר כך הם מתקצרים והפער בין הפרק הראשון לאחרון הוא כמעת כפול
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה בסדר גמור ואפילו רצוי  אגב, בקישור כתוב שיש לה 5 חלקים ולא 6... לא הצלחתי לראות בבירור את שם החכה והפרטים שלה אבל מסקרן אותי איך מתחבר לה השם LION...
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
זה בסדר גמור ואפילו רצוי  אגב, בקישור כתוב שיש לה 5 חלקים ולא 6... לא הצלחתי לראות בבירור את שם החכה והפרטים שלה אבל מסקרן אותי איך מתחבר לה השם LION... גיא לפי מה שנראה בתמונה שבקישור המקל הוא 6 חלקים בחלק הראשון ישנו תפס הרולר וב 5 האחרים יש טבעות או שאני לא רואה נכון ויש סיכוי כזה הרי אני מרכיב משקפים 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 08, 2014, 20:08:20 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה בסדר גמור ואפילו רצוי  אגב, בקישור כתוב שיש לה 5 חלקים ולא 6... לא הצלחתי לראות בבירור את שם החכה והפרטים שלה אבל מסקרן אותי איך מתחבר לה השם LION... גיא לפי מה שנראה בתמונה שבקישור המקל הוא 6 חלקים בחלק הראשון ישנו תפס הרולר וב 5 האחרים יש טבעות או שאני לא רואה נכון ויש סיכוי כזה הרי אני מרכיב משקפים  האמת שגם אני רואה 5 טבעות על חלקים שלא מחוברים לחלק עם התפס לרולר אבל אם נכנסים לסעיף DETAILS, כתוב מתחת לאורך 5 חלקים... 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
זה בסדר גמור ואפילו רצוי  אגב, בקישור כתוב שיש לה 5 חלקים ולא 6... לא הצלחתי לראות בבירור את שם החכה והפרטים שלה אבל מסקרן אותי איך מתחבר לה השם LION... גיא לפי מה שנראה בתמונה שבקישור המקל הוא 6 חלקים בחלק הראשון ישנו תפס הרולר וב 5 האחרים יש טבעות או שאני לא רואה נכון ויש סיכוי כזה הרי אני מרכיב משקפים  האמת שגם אני רואה 5 טבעות על חלקים שלא מחוברים לחלק עם התפס לרולר אבל אם נכנסים לסעיף DETAILS, כתוב מתחת לאורך 5 חלקים...  יכול להיות שההתיחסות של החברה לחלקים זה רק לפרקים עם הטבעות ואז יוצא להם 5
|
|
|
|
fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה בסדר גמור ואפילו רצוי  אגב, בקישור כתוב שיש לה 5 חלקים ולא 6... לא הצלחתי לראות בבירור את שם החכה והפרטים שלה אבל מסקרן אותי איך מתחבר לה השם LION... גיא לפי מה שנראה בתמונה שבקישור המקל הוא 6 חלקים בחלק הראשון ישנו תפס הרולר וב 5 האחרים יש טבעות או שאני לא רואה נכון ויש סיכוי כזה הרי אני מרכיב משקפים  האמת שגם אני רואה 5 טבעות על חלקים שלא מחוברים לחלק עם התפס לרולר אבל אם נכנסים לסעיף DETAILS, כתוב מתחת לאורך 5 חלקים...  יכול להיות שההתיחסות של החברה לחלקים זה רק לפרקים עם הטבעות ואז יוצא להם 5 יכול להיות שבקישור הם קראו לזה 5 חלקים. בפועל רשום על החכה SEC:6 ויש 5 חלקים עם טבעת וחלק אחד שעליו מתלבש הרולר שזה בעצם המוט שאוחזים בו. בנוגע לשם Lion אל תשכח שבסופו של יום זאת חברת מדבקה. ואת הדגם של החכה הזאת ראיתי גם על שם חברה אחרת.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|