
לגבי מה שאמרת:
1. יכול להיות שטוב יותר. לי נראה בעיקר כמו גימיק. אם אני רוצה לשים רצועת קלמארי גדולה (שלא לדבר על רצועות של סבידה) או גמברי קריסטל שלם, זה לא נכנס שם בכלל. אני צריך לדחוס את זה פנימה, ואז זה כנראה ישאר שם תקוע. ולפתיון חי - זה טוב רק לדגיגונים קטנים. ולהזכירך (אולי לידיעתך?) שדג חי שתפור מעל המשקולת (ועוד משקולת עוגן) זה מתכון לסיבוכים של חוטים.
2. 4 שקל לקילו? איפה? ובכל מקרה, זה כנראה בחו"ל. בדקת כמה יעלה לך המשלוח?
3. כמו שאמרתי - אתה אולי מטרגט אותם, אבל לא שווה לעבוד עם פתיון חי על הדגים האלה. ההעסקות והמגבלות לא שווה את הייתרון לדעתי.
4. העדפה שלך. אני מעדיף אחרת.






