תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
1/8/2014 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
- | אוט-אוט / אטוט (כחלון ים-תיכוני) |
הדו"ח:
לפני שאתחיל את הדוח אציין שאין ברשימת הדגים "סוג הדג" כחלון ים תיכוני אז נא להוסיף בבקשה .
שלום לכל החברים , על כולנו עוברת תקופה לא קלה מקווה שכל אחד מכם עובר אותה בטוב ושומר על עצמו !!!
אני ורפול מתאמים יציאת לילה נוספת אל עמק הגומברים אך רצון יש לחוד ולא להתעורר זה דבר אחד

מקבל מרפול טלפון ב 03:00 ומבין שלא התעוררנו , מסכמים מהר אל אזור התקיפה וכל אחד מכין בזריזות
תחמושת בהתאם לקראת תקיפה יעודית "טרכונים לברקים וכל סנפיר וקשקש" .
מגיעים ב 04:00 לים ומתחילים קשירות של שוק לידרים "פלורו קרבון של שימאנו אנטרס 0.29" .
כל אחד מחפש בטיל האהוב עליו לפני עלות השחר ומתחילים לסרוק הגזרה עם ארטילריה .
כל אותו זמן לא הייתה ולו תקיפה אחת למרות החלפת "הטילים" השונים אצל כל אחד מאיתנו .
אני באתי עם סט לייט ואת תחילת הדייג פתחתי עם אחד האהובים שלי " פופר האלקו 6 גרם ראש אדום " .
רפול העדיף לעבוד עם בומבט ורגלו צבע סרדין אולי תהיה הפתעה לילית אך אין .
עושים הפסקה ומחליטים לשנות מיקום רגלית כדי להנות ממומנט ההפתעה

אור ראשון של בוקר מבצבץ בין הגבעות ומיד מוחלפת התחמושת "לגיג לבן פנינה"
זריקה ראשונה מספר הקפצות ויש נעילה , מלחמונת קצרצרה ויוצא לו כחלון ראשון (אוטאוט)
לא יודע איך האשדודים החליטו שקוראים לדג הזה פלמידה אבל נזרום …גם ככה באשדוד הכל הפוך .

ממשיכים לסרוק את הגזרה ורפול נתקל בלהקת כחלונים שמתחילים ליפול בקרב בזה אחר זה ….

כמובן שהם חוזרים למים כי אין הרבה מה לעשות איתם וחבל על המאמץ לקחת הביתה …דג לא טעים בעל ריח רע .
אני מחליף לנשק יום הדין "כלב fakie dog של חברת זיפבייטס" ואחרי מספר זריקות מקבל תקיפה יפה מטרכון שנופל לי בין
הרגלייםועושה דרכו חזרה לים …ואני ממלמל "חכה חכה אני עוד אחזור"…בהמשך יצאו עוד כמה כחלונים שחזרו גם הם למים.
עוד בוקר בגזרה הדרומית עם כייף גדול וטיהור השטח על ידי מגרגרי הדרום

הבוקר היינו בהרכב חסר אבל בקרוב נעלה דוח משותף של כל ההרכב המלא !

סוף שבוע טוב שקט ובטוח לכל דייגי ישראל באשר אתם !
ינון .