בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  כל מי שיכול לעזור לי עם טיפים לגרגור בכינרת אני ישמח
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: כל מי שיכול לעזור לי עם טיפים לגרגור בכינרת אני ישמח  (נקרא 3103 פעמים) הדפסה
aadd32
חבר פורום
**

מנותק מנותק

אז ככה מחר אני נוסע לכינרת כנראה לחוף צמח ורציתי לדעת איך הגרגור בה עכשיו ומה בעיקר אפשר לגרגר בכינרת
הציוד הוא מקל גרגור של 10-50 גרם הורך 2.6 בערך רולר daiwa sweepfire E 3000 שלוש 4 ניקלים 1 של 10 גרם אחד של 7 גרם ועוד שתיים שאני לא יודע של כמה גרם הם ודמוי כחול עם פס צהוב ולבן עם הפלסטיק (דוג וולקר לפי מה שהבנתי)
עכשיו כמה שאלות
1. אם המשקלי זריקה שלי הם מ10 גרם כמה ישפיע אם הניקל הוא של 7 גרם ויש עוד ניקל שנירה לי שהוא 5 גרם
2. איזה דגים יעלו לי על החקה ואיך אני תופס אותם
3. איך אני עובד עם דוג וולקר
4. עם הניקל אני פשוט זורק מחכה שנייה שתיים ומחזיר במהירות בינונית נכון ?
5. יוצאים דגים קטנים בזירזור או שהם בגדלים נורמאלים
6. כל טיפ שאתם חושבים שיכול לעזור לי התקבל בברכה
 IP: [ מחובר ]
1310Yossim
חבר פורום

מנותק מנותק

צהריים טובים לגבי מה ששאלת לי יש שני סטים ואני דג בכינרת עים מקל שזורק מ14 עד 54 ואין לי שום בעיה לזרוק ניקלים של 4 גרם אפילו ברור שיותר נח עים סט אולטרא ליייט אבל גם המקל שלך יזרוק דמויים של 7 גרם בלי בעיה לגבי התפעול של הניקלים זרוק תן לניקל לשקוע כמה שניות תסובב בקצב בנוני עים הקפצות מידי פעם או הקפצה למעלה למטה כמו בגיג באזור רדוד וסיליעי הייתי ממליץ לך לעבוד עים דמויים קטנים יותר קל ונח מיניקל מזמן הזריחה אתה יכול לתפוס עדדים ביניות נתפסות אצלי בעיקר באזור אחרי הצהריים 5 6 אחרי הצהריים בקשר לדגים שתתפוס זה אתה והמזל שלך אים אתה מתכנן לשהות הרבה זמן תצטייד בכמה צבעים של ניקלים צבע זהב וכסף אני לביניות עובד עים ניקח של 10 גרם להגיע בזריקה כמה שיותר רחוק בהצלחה בדייג מקווה שעזרתי לך
aadd32
חבר פורום
**

מנותק מנותק

צהריים טובים לגבי מה ששאלת לי יש שני סטים ואני דג בכינרת עים מקל שזורק מ14 עד 54 ואין לי שום בעיה לזרוק ניקלים של 4 גרם אפילו ברור שיותר נח עים סט אולטרא ליייט אבל גם המקל שלך יזרוק דמויים של 7 גרם בלי בעיה לגבי התפעול של הניקלים זרוק תן לניקל לשקוע כמה שניות תסובב בקצב בנוני עים הקפצות מידי פעם או הקפצה למעלה למטה כמו בגיג באזור רדוד וסיליעי הייתי ממליץ לך לעבוד עים דמויים קטנים יותר קל ונח מיניקל מזמן הזריחה אתה יכול לתפוס עדדים ביניות נתפסות אצלי בעיקר באזור אחרי הצהריים 5 6 אחרי הצהריים בקשר לדגים שתתפוס זה אתה והמזל שלך אים אתה מתכנן לשהות הרבה זמן תצטייד בכמה צבעים של ניקלים צבע זהב וכסף אני לביניות עובד עים ניקח של 10 גרם להגיע בזריקה כמה שיותר רחוק בהצלחה בדייג מקווה שעזרתי לך
א. תודה רבה על המהירות
ב. עזרתי לי מאוד יש לי ניקל זהב, כסוף, ארד\בורדו וזהב עם אורות אז נגוון בניהם ונהיה הרבה זמן בדייג ורק בשביל להבין נכון עם הדמויים הולך יותר טוב בבוקר והאחר הצהרים הולך יותר טוב עם הניקלים ?
ועוד דבר אחד יש בעיות של צימחיה וכלה ?
עריכה אחרונה: יולי 10, 2014, 15:37:04 PM על ידי aadd32
1310Yossim
חבר פורום

מנותק מנותק

מהניסיון שלי עים הדמויים הולך יותר טוב לעדדי ועים ניקלים לביניות אים יש צמחיה ממליץ לך להכנס למיים עד גובה המותניים ככה גם תעבור את הצמחיה וגם תתקדם קצת מעבר למיים הממש רדודים
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

נתחיל מהציוד
יעזור מאוד אם תתן פרטים גם על הרולר והחוט
איזה רולר ומה הגודל
איזה חוט ומה העובי
דמויים
רצוי להגיע עם מספר סוגי דמויים
ניקלים 3.5 ו 7 ג'ר צבע זהב
ציקדות 3.5 עד 9 ג'ר כל צבע יעשה עבודה
בובות עד 5 ס''מ עומק צלילה עד 70 ס''מ  במגוון צבעים זהב גב שחור, לבן, לבן ורוד, זהב גב ירוק , ירוק טייגר.
 סוגי הדגים
בעיקר מושטים וביניות יש סיכוי גם לשפמנונים
שעות הדייג
מאור ראשון עד 12 בצהריים
ומ 17:00 עד שקיעה
שים לב חוף צמח מקבל רוחות משעות הצהריים והמים הופכים להיות גועשים בזמן הזה סיכויי הדייג יורדים משמעותית ויחזרו כשהרוח תפסיק והמים יחזרו שוב להיות שקטים
מספר הדמויים שברשותך מצומצם והביסוס על דמויי מתחת ששקעים לקרקעית עלולים תוך זמן קצר להישאר בלי דמויים
aadd32
חבר פורום
**

מנותק מנותק

הגודל של הרולר הוא 3000 נכנס לי בו 300 מטר חוט ניילון (לא יודע מה העובי שלו) ובקשר לדמויים אני עוד מתחיל ואני יודע שזה מעט אבל כרגע זה כבד עלי בתור מתחיל ואם ניראה שהולך סבבה אז נקנה עוד אפילו עוד הרבה בקשר שלהתרחק אז אני הולך לדוג שם מהמזח הזה של הסירת מנוע
ואם אפשר המלצות לתחזוקת הציוד אני ישמח מאוד כי המוחר אמר לי משהו עם שמן מנוע לרולר ולשטוף את החקה ולא ממש הבנתי איך לשתוף אותה ומה אני עושה עם השמן

ותודה רבה על העזרה המהירה
עריכה אחרונה: יולי 10, 2014, 16:13:56 PM על ידי aadd32
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

מגיע לכנרת נכנס למים צולל עם פה פתוח ,
ממלא את הפה עם מים מרים ראש למעלה ועושה חזק גרגרגרגררררררררררררר ארוך ויורק את המים החוצה  מתבייש
וזהו הנה גרגרת בכנרת
בצחוק
בהצלחה בז׳רז׳ור בכנרת.
אייל מימון
חבר פורום

מנותק מנותק

ציקדות ציקדות ועוד פעם ציקדות עד 9 גרם לתת לשקוע ולהקפיץ אני לא בעל ניסיון בגרגור ובטח לא בכנרת אבל בפעם היחידה שהייתי ציקדות הפציצו מהחוף מושט קטן וביניות עד 2 קילו בכמויות
aadd32
חבר פורום
**

מנותק מנותק

בקשר לצידקות יהיה לי בעיה כרגע להשיג אם מישהו מכיר חנות שאפשר להשיג בה צידקות בזול באזור של חוף צמח הוא יעזור לי מאוד ועכשיו התגלתה בעיה והיא שהבובה שלי שוקלת 70 גרם בערך זה יכול לעשות לי בעיות עם החקה (היא עד 50 גרם המוכר בכלל המליץ לי לא לעבור את ה30 גרם)
דרך הגב זה הדמוי הראשון שרואים
ויש בו משקולות אז אם אני יוריד משקולות (יחתוך אותו עם סכיין ויאטום עם דבק זה באמת יעזור או שאני עדיין לא יגיע לפחות מ50 גרם ואם זה יכול להזיק לי כל העניין של "הניתוח)
http://www.ebay.com/itm/5-inch-2-3-oz-Minnow-Fishing-Lures-Tight-Wobble-Slow-Floating-Jerkbait-M262/191178309733?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D555012%26algo%3DPW.MBE%26ao%3D1%26asc%3D22855%26meid%3D7053244431243930168%26pid%3D100010%26prg%3D9833%26rk%3D7%26rkt%3D24%26sd%3D281272935393
עריכה אחרונה: יולי 10, 2014, 18:15:47 PM על ידי aadd32
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

ציקדות ציקדות ועוד פעם ציקדות עד 9 גרם לתת לשקוע ולהקפיץ אני לא בעל ניסיון בגרגור ובטח לא בכנרת אבל בפעם היחידה שהייתי ציקדות הפציצו מהחוף מושט קטן וביניות עד 2 קילו בכמויות
איך אתה ממליץ בכזו נחרצות על משהוא שכל הניסיון שלך איתו הוא פעם אחת 
זה שהלך לך קלף זה לא אומר שתמיד זה כך ומנסיון אישי אני יכול להגיד שיש ימים שציקדות לא יעבדו ודמוים אחרים כן
וכמו שכתבתי למעלה לכינרת חשוב להגיע עם מגוון דמויים מהסיבה שבכול יום ואפילו בכל שעה יכול לככב דמוי אחר
ולפעמים כולם יחד
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

בקשר לצידקות יהיה לי בעיה כרגע להשיג אם מישהו מכיר חנות שאפשר להשיג בה צידקות בזול באזור של חוף צמח הוא יעזור לי מאוד ועכשיו התגלתה בעיה והיא שהבובה שלי שוקלת 70 גרם בערך זה יכול לעשות לי בעיות עם החקה (היא עד 50 גרם המוכר בכלל המליץ לי לא לעבור את ה30 גרם)
דרך הגב זה הדמוי הראשון שרואים
ויש בו משקולות אז אם אני יוריד משקולות (יחתוך אותו עם סכיין ויאטום עם דבק זה באמת יעזור או שאני עדיין לא יגיע לפחות מ50 גרם ואם זה יכול להזיק לי כל העניין של "הניתוח)
http://www.ebay.com/itm/5-inch-2-3-oz-Minnow-Fishing-Lures-Tight-Wobble-Slow-Floating-Jerkbait-M262/191178309733?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D555012%26algo%3DPW.MBE%26ao%3D1%26asc%3D22855%26meid%3D7053244431243930168%26pid%3D100010%26prg%3D9833%26rk%3D7%26rkt%3D24%26sd%3D281272935393
לגבי ציקדות תוכל להסיג בטבריה בחנות בשם יהודה צעצועים במחיר יחסית זול של 37 ש''ח ליחידה
הדמוי שבירשותך גדול מידי וגם אם תעשה בו שינוי זה לא יעזור ואפילו יכול לפגוע בדמוי
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

ידידי
הציוד שברשותך לא מתאים למטרה שאתה רוצה ליעד אותו בכינרת
המקל בעל משקלי זריקה גבוהים מידי
הרולר גדול מידי
ואני יוצא מנקודת אנחה שהחוט שנמצא עליו עבה מידי
ציוד זה עם דמויים קטנים יסיג לך זריקות קצרות ביותר אשר יקטינו משמעותית את הסיכויים שלך לתפוס משהוא
הייתי ממליץ לך לנסות סגנון דייג אחר במקום ז'ירז'ור שיתאים מאוד לציוד שברשותך
לך על דייג פתיונות
ריג בעל שני קרסים מידה 8-4 ומשקולת 20 עד 30 ג'ר
פיתיון תירס, תולעים, בצק , דגיגונים קטנים שניתן לאסוף עם רשת של אקווריום מומלץ ביותר
סוגי הדגים שיכולים להיתפס הם מושטים,ביניות,קרפיונים,בורים,שפמנונים.
1310Yossim
חבר פורום

מנותק מנותק

צור בזה אני חולק עליך נכון שחכת אולטרא לייט יותר נוחה לעבודה בכינרת ולסוג הדמויים שמשתמשים בה אבל אני מזרזר בכינרת עים מקל שזורק 15 עד 56 גרם ומעיף דמויים של 4 גרם לא פחות מהחכה שלך והחוט שיש לי הוא 20 ליברות אולטרא לייט יותר נוחה לסוג הזה של הדייג
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

צור בזה אני חולק עליך נכון שחכת אולטרא לייט יותר נוחה לעבודה בכינרת ולסוג הדמויים שמשתמשים בה אבל אני מזרזר בכינרת עים מקל שזורק 15 עד 56 גרם ומעיף דמויים של 4 גרם לא פחות מהחכה שלך והחוט שיש לי הוא 20 ליברות אולטרא לייט יותר נוחה לסוג הזה של הדייג
יוסי אני לא נכנס לויכוח מי זורק יותר רחוק
יכל להיות שעם המקל שלך זה אפשרי ברוב המיקרים זה לא יהיה כך
ברזלים ישקלו 4 גר ויותר אבל דמויים קטנים שיתאימו ישקלו גם 1.5- 3 גר והמבנה האוירודינמי שלהם שונה משל ציקדה או ניקל ולכן גם טווח הזריקה שלהם יהיה קטן ביותר עם ציוד זה
סיכוי גדול שהבחור לא יצליח לזרוק והנאתו מהדייג תיפגע לכן המלצתי לו הפעם לוותר על ז'ירז'ור ולהתמקד בפתיונות
aadd32
חבר פורום
**

מנותק מנותק

אז ככה חברים לא לריב עם הדמוי הגדול כנראה ילך לחקת חוף שלה אני יוסיף בומבט של 20 גרם (נקנה מזמן) מה שאומר שאני יגיעה ל95גרם ומשקלי זריקה של החקה זה מ100 עד 200 ובקשר לדמויים אני ילך לקנות צדקה שתיים בנוסף יש לי ניקלים של 10 7 5 20 (ה20 גם עם אורות ניראה כמה זה ישפיע) ועוד ניראה לי צידקה או סוג של צידקה בבית ואני ינסה את הכל בקשר לחות הוא עד 3 קילו והוא מאוד דק אז לא ניראה לי שתהיה איתו בעיה ויש עוד חקת עט אם אתם מכירים מהמעפנות שעליה נזרוק את הדמוי של ה5 גרם ונקווה לטוב לעזוב את הזרזור אני לא יעזוב כי במיוחד בשביל זה קניתי את החקה והרולר...
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!