לבקשתך לגבי הלוקוס האדום...העניין מתחיל בזה שאני עובד עם ציוד כבד יחסית והולך רק על דגי מטרה מכובדים (משחרר לוקוסים מתחת קילו וחצי שניים וכו'), לכן עובד עם שוק לידר ארוך יחסית וחזק של 80-100 ליברות בשביל הלוקוסים ועם קלאצ' יחסית סגור ובוהן מוכנה על השפולה.
האדום הספציפי הזה היה אצלי על הכוונת במשך חצי שעה. הים עבד לא קל והרוח עלתה לסביבות ה 10 קשר עם דריפט דרום מערבי מהיר, כך שהייתי צריך לתקן כמה פעמים עד שהתמקמתי בדיוק כמו שרציתי. העומק היה אם אני זוכר נכון 42 מטר וזאת היתה נקודת סלע עם תקלה ברזל עליה.
בהורדה השלישית קיבלתי את הנעילה בערך מטר וחצי מעל הכניסה למערה...ואז התחילה המשימה הרצינית, שלב ראשון לא לאפשר לדג להגיע עם עוגן הזימים לשום סלע ואחרי כן לתת לו קצת קרדיט כדי שיתעייף ויתחיל לאבד ראייה.
בסופו של דבר העליתי את הדלי מים הזה למעלה אחרי בערך עשר דקות, יד שמאל ללידר, יד ימין משחררת קלאצ' ומיד אחרי זה גאנץ' והופלה לקיאק.
זינגר יקר, סירטונים ממני כנראה שלא יהיו, כמו שאתה יודע אני עסוק מדי בלגלגל סיגריות ולדוג בעת ובעונה אחת...להפעיל גם מצלמה זה יותר מדי:)
בסה"כ עשיתם לי חשק להעלות כאן דוחו"ת אז אולי אתפנה למשהו מיוחד במיוחד בשבילכם בסופ"ש הקרוב

אז ברשותך ....
איזה חוט בד אתה עובד?!