לפני שאני אומר מה אני חושב על המצב. אני יגיד כמה מילים על התקשורת הנחמדה שלנו. החיפוש אחר דם וכותרות זה מה שמניע את התקשורת, כל כתב יכתוב הכל רק בשביל כותרת, התקשורת כמו הר געש מבעבע שרק מחכה להתפרץ לרקע של זריקת אבנים וכל בקבוק תבערה שנשלח על חייל. מה זה השטויות האלה? כל בן אדם הגיוני עם ראש על הכתפיים אמור לדעת ולהבין שהתקשורת חושפת אותנו לדברים ספציפיים, רק לארועים שהם רוצים שנשמע עליהם. התקשורת נוקטת עמדה וסוחפת אותה אתנו. העיתונים מסלפים מידע ומעוותים אותו רק על מנת ליצור באז תקשורתי. חלאס עם זה. אל תאמינו לכל דבר שנכתב בעיתונים.
וואלה יופי. כל כתב נהיה פרשן מדיני פוליטי צבאי. כל יום איזה עיתונאי מסקר את הארועים ונותן את הפרשנות שלו. מיהו בכלל שיתן פרשנות? מיהו בכלל שיציע מה לעשות? מה כי הוא כותב בשפה יפה אז צריך להקשיב לו? כי זה רץ על הלשון ונשמע מגניב?
אני יכול לתת כל כך הרבה מקרים שהתקשורת רק לבתה את העניינים ולא נשארה אובייקטיבית והציגה את הדברים כמו שהם. אולי אני תמים, אבל התקשורת יותר הורסת מאשר עוזרת.
אל תשכחו שהעיתונים שייכים לכמה משפחות שמנהלות את המדינה, בעזרת אותם עיתונים המעמד השולט במדינה מבסס את שלטונו וכופה את דעותיו על כולם. זהוי סוציולוגיה של ההמונים, הכי פשוט שיש.
ועכשיו בקשר למצב, כן יש בלגן, אבל יש משהו חדש?.
עריכה אחרונה: יולי 07, 2014, 16:06:45 PM על ידי עמרי.
-------------------------------
אנשים מצליחים עושים מה שאנשים לא מצליחים לא אוהבים לעשות, אבל הם שונאים לעשות את זה באותה המידה!
מעטים המקרים הללו שאני מזדהה באופן מלא עם מה שכותבים עיתונאים ובעלי טור, לרוב הם מציגים את השקפתם הסוביקטיבית והבלתי מאוזנת... אך הפעם כתיבה ראלית, ומבחינתי כל כך נכונה.... במשפט אחד: הגיע הזמן להפסיק את הבלבול ולהתנהג כמדינת חוק דמוקרטית וריבונית שאחראית לבטחון אזרחיה. בשני משפטים: 1. עת לאכוף שמירת החוק והתנהלות נורמטיבית בתוך המדינה עם אפס סבלנות כלפי פורעי חוק. 2. עת לנקוט בכל האמצעים ולהשתמש בכוח המירבי כלפי חוץ למניעת תקיפת אזרחינו. ובמשפט סיכום: הגיע הזמן שהמנהיגים האימפוטנטיים שלנו יבינו כי הזכות הראשונה במעלה שלנו כאזרחי מדינה - היא לחיות בבתינו וברחבי מדינתנו בבטחון מירבי, וכי חובתה הראשונה במעלה של המדינה היא לנקוט בכל האמצעים כדי להבטיח זכותנו זו. הגיע הזמן שהמנהיגים האימפוטנטיים שלנו יפסיקו לחשוב איך הם מעבירים קדנציה "במינימום רעש" - תוך הותרת הבעיה ההולכת ומתעצמת "למי שיבוא אחריהם שישבור את הראש ויתמודד", כי בפועל הם מותירים את הבעיה תוך העצמתה והגדלת המחיר העתידי - לנו אזרחי המדינה..
עמרי, כל מילה בסלע ועוד היית עדין... נתת הגשה רהוטה ואקולעתלא פחות מהכתבה שבקישור... באיצטלה של "טור מערכת אוביקטיבי" כל כתב "מנתח את המצב" כביכול - ובפועל אנו רואים טורים אישיים בהם כותבי הטורים דוחפים שוב ושוב את דעותיהם הסוביקטיביות.. ואם כבר עיתונאים- https://www.youtube.com/embed/kU2bMx5RRYs