פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   כיצד לפתוח קלאץ' |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: כיצד לפתוח קלאץ' (נקרא 717 פעמים) |
הדפסה |
|
Talmad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברשותי חכת אולטרה לייט solpara של mayjor 0.5-7 ורולר של שימנו בחול המועד אני אגיע לירדן לאזור גשר אריק במטרה להנות עם הביניות השאלה שלי היא איך בדיוק לפתוח את הקלאץ בצורה נכונה כמה לפתוח בדיוק כדי שהדג ינעל וההוקסט יהיה יעיל ומצד שני שיוכל לקחת חוט ולהתעייף .. בסוכות הייתי בירדן מתחת לגשר אריק אבל היה יבש מאוד ולאחר שעה של זריקות לכל כיוון התייאשתי יכול להיות שזה בגלל העונה ולא בגלל המיקום?
תודה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אישית אני מכוון את הקלץ' כך שבזמן משיכת חוט עם היד אני מצליח להוציא חוט אבל עדיין מרגש את התנגדות הרולר אתה עלול להיתקל הדגים במישקלים שונים וכל אחד ידרוש כוון שונה מיד לאחר התקיפה תן הוקסט אם הדג ירוץ בלי לעצור סגור טיפה את הקלץ' כך שיוכל להוציא חוט בזמן ריצה אך לא בקלות מידי אם הדג מנסה לרוץ ואתה מרגש שהוא לוחץ ולא מצליח לקחת חוט פתח לו טיפה כדי לשחרר לחץ המחכה והחוץ המלצה אישית לא לעבוד עם חוט פחות מ0.20 כמונו ו 10 lb בבד על חוט בד רצוי להוסיף חתיכה של מטר חוט מונו למנוע קריע של החוץ בזמן חיכוך על צמחיה וגזעים של עצים
|
|
|
|
Talmad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה צור יש לי שאלה לגבי איזור דיג בירדן שמעתי שגשר אריק מתאים אבל שמגיעים לשם אין בדיוק מקום נוח לדיג יכול להיות שצריך לעשות הליכה קצרה?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|