(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 20, 2014, 13:25:14 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לפני יותר משנה פרש מענייני פורומים והתפנה לענייניו האישיים, העלה אז הודעה מסודרת... אני אחד מהם...  צפה הרמה לעוד הנחתה כאן בשרשור - אנחנו הולכים להתכונן למשחק כדורעף... 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לפני יותר משנה פרש מענייני פורומים והתפנה לענייניו האישיים, העלה אז הודעה מסודרת... אני אחד מהם...  צפה הרמה לעוד הנחתה כאן בשרשור - אנחנו הולכים להתכונן למשחק כדורעף...  יוחזר טל לאתר ולאלתר כי אם לא אז לי לא יותר ולא בא לי להתחיל לחפש את המחר כי מחר זה כבר מאוחר
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הדיאלוג הזה עלה בתוך דיון אחר ונבלע שם... החלפת השירה בין שי לבין בנצי העלתה אצלי חיוך - אז למה שלא נציג את כישורי השירה והחריזה של בנצי בפוסט נפרד...  רפי===================================================== מעולה שגם אתה ישננך.. חיפשנוך ולא מצאנוך, ואם יששננך הינך שמחים אנו...  עכשיו לאחר שמצאתני אשרייך וטוב לך ואם הינך שמח אני שמח שבעתיים וכדי שלא ניראה שנינו עליזים או חלילה יזיזים אל נא נמלא פינו מים ונגלה את הרזים אלון יקירי, התחלת לחרוז וזה טוב... סימן שחזרת לחשוב.. אכן שפתך אינה שפת רחוב... אז מותק - להתראות בקרוב...  נ.ב. מי שמתאים לו מוזמן להצטרף למשחק הכדורעף... 
|
|
|
|
|
אלון אני מתפלא על הלשון וחשבתי לעצמי שזה לא הגיוני שאלון הוא הראשון ואם רפי חושב ששני זה נורמלי אז אתם חשבון פתחתם
כולי תקווה שתכתבו הודעה שאת השירה רפי לא שומעה
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 22, 2014, 02:14:52 AM על ידי הלל-ירושלים
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אלון אני מתפלה על הלשון וחשבתי לעצמי שזה לא הגיוני שאלון הוא הראשון ואם רפי חושב ששני זה נורמלי אז אתם חשבון פתחתם
כולי תקווה שתכתבו הודעה שאת השירה רפי לא שומעה
הלל הלל... מה אירע כי תגל ?! כך לפתע התחלת להשתולל ? רק שלא תתחיל להתהולל... כי הצלחת בינתיים אותי לבלבל... 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אתם בכלל כולכם, לגמרי מבוזבזים אוחזים מקל ושפולה, בו בעת חורזים יש לדרוש את האמת, האם אנחנו מתחזים? ובצוותא אולי כולנו, אוטוטו מתאשפזים?! 
|
|
|
|
|
מה קורה אתכם?! זה פשוט טירוף! אולי מישהו פה יעשה לי מערוף? יספר לי איפה בצפון מתחבא הגומבר ונלך יחדיו לדוג מחר? חחחח חייב להביא הביתה דג שהאישה בבית לא תדאג;) 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
צח גומבר רוצה אך לטבריה יוצא . מדי שבוע אנדריי צועק -משורר כבר לא יהיה . אז אנדריי, אולי ברוסית זה יותר קלית . רפי, שאלה, מה קרה מגילה לא באופנה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הפתיחה לאלון שהתחיל עם הבלגן...  איפה בנצי נעלם?! גם אלון פתאום נדם.. הוא איים עלינו סתם.. שהוא כזה חורז חכם... צח גומבר רוצה אך לטבריה יוצא . מדי שבוע אנדריי צועק -משורר כבר לא יהיה . אז אנדריי, אולי ברוסית זה יותר קלית . רפי, שאלה, מה קרה מגילה לא באופנה הלל הציע ברוסית אסביר לו טוב בצרפתית בכל שפה הכל קליט אולי הכי טוב בעברית אנדריי איננו משורר אך גם אתה אל תתימר במקום פה סתם להתברבר עדיף תרוץ לים מהר ===================== צח ונחמיאס... שובבים... 
|
|
|
|
|
רפי עזוב אותך חרוזים , לך זה לא מתאים  אולי תשמור קצת לסירה, כי דגים כבר חודשים לא מבקרים  אולי את המקל תשלח למומי לברכה לפחות תוצאי אבו-נפחא
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי עזוב אותך חרוזים , לך זה לא מתאים  אולי תשמור קצת לסירה, כי דגים כבר חודשים לא מבקרים  אולי את המקל תשלח למומי לברכה לפחות תוצאי אבו-נפחא  מתאים או לא מתאים - לחרוז זה מאוד מתאים...  אגב די נחפזת - כי לחרוז לא חרזת...  הדגים יבקרו גם יבקרו - הדוחות את יומן הדוחות יהדרו... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|