piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
למישהו יש ניסיון עם חוט בד Tuf Line? אשמח להמלצות / חוות דעת.
תודה
|
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
היה לי בעבר, בחוזק 15 ליברות. מאד דומה לפאוורפרו בכל מובן אפשרי. סה"כ הייתי מרוצה (החזיק כשנתיים למיטב זכרוני)
|
|
|
|
|
היי פיני, לאיזה ייעוד אתה רוצה את החוט הזה? (אולטראלייט או חזק יותר)
לפני כמה ימים קיבלתי את החוט TUF-XP בחוזק של 6 ליברות עבור חכת האולטראלייט שלי. הסיבות שהניעו אותי לרכוש את החוט הספציפי הזה היו: 1) קוטר חוט מוצהר של - 0.061 מ"מ בלבד שזה מעולה! (0.002 אינטש) 2) החוט הוא מעוגל ולכן מרחק ההטלה אמור להיות משופר יותר. 3) מחיר זול מאוד יחסית למותגים - 60 ש"ח בלבד ל 150 יארד. 4) מיוצר בארה"ב ולא בסין.
המסקנות שלי אחרי שהשתמשתי בו פעם אחת בלבד!!!: 1) החוט חזק מאוד. (הרגשה ולא מדידה כמובן) 2) הוא מצופה בשעווה (כמו מותגים אחרים) ולכן טיפה קשיח. אני מאמין שאחרי כמה יציאות דיג הוא יהיה רך יותר. 3) הוא אינו מעוגל כמו חוטים איכותיים אחרים. (חוט וריווס שיש לי לדוגמא, מעוגל כמו שצריך!). 4) הקוטר שלו אכן נראה דק מאוד. 5) מרחק הטלה טוב ואני מקווה שישתפר עוד אחרי שיתרכך מעט.
אינני יודע לומר כרגע נתונים אחרים עליו אם החוט הזה עמיד לאורך זמן או אם הוא מוציא סיבים וכ"ו...
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
hillel
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חוט פצצה אני חסיד של טפליין יש לי 15 ו 30 ליבראות חוט מעולה אני משתמש איתו כבר שנים?
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
תודה לכל המגיבים.  נרכש חוט מסוג זה בחוזק 10LB  עכשיו נשאר לשכנע גם את הדגים שזה חוט טוב. 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
היי פיני, לאיזה ייעוד אתה רוצה את החוט הזה? (אולטראלייט או חזק יותר)
לפני כמה ימים קיבלתי את החוט TUF-XP בחוזק של 6 ליברות עבור חכת האולטראלייט שלי. הסיבות שהניעו אותי לרכוש את החוט הספציפי הזה היו: 1) קוטר חוט מוצהר של - 0.061 מ"מ בלבד שזה מעולה! (0.002 אינטש) 2) החוט הוא מעוגל ולכן מרחק ההטלה אמור להיות משופר יותר. 3) מחיר זול מאוד יחסית למותגים - 60 ש"ח בלבד ל 150 יארד. 4) מיוצר בארה"ב ולא בסין.
המסקנות שלי אחרי שהשתמשתי בו פעם אחת בלבד!!!: 1) החוט חזק מאוד. (הרגשה ולא מדידה כמובן) 2) הוא מצופה בשעווה (כמו מותגים אחרים) ולכן טיפה קשיח. אני מאמין שאחרי כמה יציאות דיג הוא יהיה רך יותר. 3) הוא אינו מעוגל כמו חוטים איכותיים אחרים. (חוט וריווס שיש לי לדוגמא, מעוגל כמו שצריך!). 4) הקוטר שלו אכן נראה דק מאוד. 5) מרחק הטלה טוב ואני מקווה שישתפר עוד אחרי שיתרכך מעט.
אינני יודע לומר כרגע נתונים אחרים עליו אם החוט הזה עמיד לאורך זמן או אם הוא מוציא סיבים וכ"ו...
סקירה מעולה Arbinka  מאוד מקצועי, מאוד מפורט, ובמיוחד אהבתי את ההקפדה שביטויה בשטרה האחרונה - נתת בצורה מושמת כל מה שאתה יודע וגם ציינת מה שאינך יודע בודאות.. כך ראוי לתת חוות דעת על מוצר, שאפו גדול 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה לכל המגיבים.  נרכש חוט מסוג זה בחוזק 10LB  עכשיו נשאר לשכנע גם את הדגים שזה חוט טוב.  תתחדש פיני, ובהצלחה עם שכנוע הדגים...  מאחל לך שהחוט ייתן לך סיבה להעלות דוח על תפיסות מרשימות... 
|
|
|
|
|
השתכנעתי , יש לי גליל חדש של החוט המדובר 15 ליברות ואני צריך להחליף חוט בקרוב.
תודה רבה.
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
|
תודה רפי.
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה רפי.
התודה מגיע לך, בשם כלל חבר הפורום... השתכנעתי , יש לי גליל חדש של החוט המדובר 15 ליברות ואני צריך להחליף חוט בקרוב.
תודה רבה.
עכשיו לא רק פיני, אלא גם אתה אורי, אמור לדווח... 
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
תודה לכל המגיבים.  נרכש חוט מסוג זה בחוזק 10LB  עכשיו נשאר לשכנע גם את הדגים שזה חוט טוב.  תתחדש פיני, ובהצלחה עם שכנוע הדגים...  מאחל לך שהחוט ייתן לך סיבה להעלות דוח על תפיסות מרשימות...  תודה רפי. ו.... לגבי התודה לארבינקא (רוני), מבחינתי זה המקום להודות לו שוב על תגובתו המלומדת ובכלל. רוני ואני נפגשים כמעט בכל סוף שבוע בחוף הבית, למדתי המון מרוני והוא באדיבותו חשף בפני שיטות וצורות עבודה שלא הכרתי קודם. לדוגמא: הדוחות על השפיצים שהעליתי... חלק ניכר זה בזכותו. אז.... שוב תודה איש יקר. 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה לכל המגיבים.  נרכש חוט מסוג זה בחוזק 10LB  עכשיו נשאר לשכנע גם את הדגים שזה חוט טוב.  תתחדש פיני, ובהצלחה עם שכנוע הדגים...  מאחל לך שהחוט ייתן לך סיבה להעלות דוח על תפיסות מרשימות...  תודה רפי. ו.... לגבי התודה לארבינקא (רוני), מבחינתי זה המקום להודות לו שוב על תגובתו המלומדת ובכלל. רוני ואני נפגשים כמעט בכל סוף שבוע בחוף הבית, למדתי המון מרוני והוא באדיבותו חשף בפני שיטות וצורות עבודה שלא הכרתי קודם. לדוגמא: הדוחות על השפיצים שהעליתי... חלק ניכר זה בזכותו. אז.... שוב תודה איש יקר.  זהו זה רוני, הלשינו עליך...  לפי מה שתיארת פיני, אכן איש יקר.... תענוג לראות שיש אנשים שמשתפים וחולקים בידע שלהם ובכייפ - בחוף הים ובפורום...
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
החוט הזה מלווה אותי שנים ..והאמת נמאס ממנו !!
נמאס ממנו במובן החיובי כמובן...חוט שלא מזדקן ..אצלי ברולר מעל 4 שנים ועד היום כמו חדש
הוצאתי איתו המון מפלצות של 30 קילו פלוס...פשוט מדהים
כל זה לחוט הלבן 80 ליברה.. את המשקלים האחרים לא ניסיתי !!
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|