פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   גלשן גלים למכירה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: גלשן גלים למכירה (נקרא 1757 פעמים) |
הדפסה |
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
למכירה,
1) גלשן גלים של חברת Town&country אוסטרליה, עיצוב אישי וייחודי במינו, ייבוא אישי היישר מהשייפר האוסטרלי בעיצוב הדגל אוסטרליה. היה כמה פעמים ספורות בים, מוכר את הבובה הזאת בצער רב משום שאין לי זמן לגלוש (סטודנט). הקונה יקבל ביחד עם הגלשן : ליש + אסטרודק (ספוג נגד החלקה) + מגן חרטום וערכת תיקון אפוקסי suncure מידות:
אורך: 5''6 (196 ס"מ) רוחב: 4'19 עובי: 2'2
מחיר: 1600 ש"ח
2) חליפת גלישה Billabong מלאה ואטומה למים (לחורף) בידוד מעולה! לא מרגישים את הקור בכלל, שומרת על חום הגוף בצורה מעולה! אין מה לחשוש כשהמים קרים .. מידה L - כנ"ל הייתה מספר פעמים בים. מחיר: 500 ש"ח
יש לציין שהציוד שמור בקנאות, נשטף אחרי כל יציאה במים מתוקים ויובש מיד אחר כך..
גמיש לרציניים
0524849782 - לירון. אם לא עונה\זמין להשאיר SMS.
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 05, 2014, 18:22:48 PM על ידי liron89
|
|
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
בהצלחה במכירה 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איך אתה מוכר צעצוע כזה יפה לי יש אחד משנת 1985 הובא מהוואי היה של גולש מפורסם העונה לשם מרטין פוטר
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
יפייפה..!שמור מאוד ביחד לגלשן משנת 85! מדהים.. אכן חברה מעולה, השם שלה הולך לפניה
אתה זורע לי מלח על הפצעים.. מוכר אותו בצער, לקח לי בערך חודשיים להחליט על לפרסם אותו למכירה, כל פעם התחרטתי.. קשור אליו מאוד, אבל צריך להמשיך הלאה, אני סדטודנט ואין לי זמן לזה, את הזמן הפנוי שיש לי אני מנצל בדיג, ככה שלא גלשתי המון זמן
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפייפה..!שמור מאוד ביחד לגלשן משנת 85! מדהים.. אכן חברה מעולה, השם שלה הולך לפניה
אתה זורע לי מלח על הפצעים.. מוכר אותו בצער, לקח לי בערך חודשיים להחליט על לפרסם אותו למכירה, כל פעם התחרטתי.. קשור אליו מאוד, אבל צריך להמשיך הלאה, אני סדטודנט ואין לי זמן לזה, את הזמן הפנוי שיש לי אני מנצל בדיג, ככה שלא גלשתי המון זמן
צודק אתה צריך לעשות סדר עדיפות בחיים ואין טעם שישב סתם ויעלה אבק אני בטוח שעוד תקנה הרבה גלשנים בחיים אני מת לחזור לגלוש ,אולי הקיץ אקנה איזה לונגבורד או פאן בורד
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
צודק אתה צריך לעשות סדר עדיפות בחיים ואין טעם שישב סתם ויעלה אבק אני בטוח שעוד תקנה הרבה גלשנים בחיים אני מת לחזור לגלוש ,אולי הקיץ אקנה איזה לונגבורד או פאן בורד תשאיר לי את המצלמה בחוף , אני יעשה לך בוק 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צודק אתה צריך לעשות סדר עדיפות בחיים ואין טעם שישב סתם ויעלה אבק אני בטוח שעוד תקנה הרבה גלשנים בחיים אני מת לחזור לגלוש ,אולי הקיץ אקנה איזה לונגבורד או פאן בורד תשאיר לי את המצלמה בחוף , אני יעשה לך בוק  בכיף
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|