"תפיסה" מצויינת 
לצערי הרב בראשון האחרון, זמן קצר לפני הקיפול מהבננה ביץ' נתפס אצלי צב חום באורך שיריון של כ-70 ס"מ.
לשמחתי הצב לא נתפס בפה אלא בתחתית הסנפיר הקדמי ובצורה קלה ביותר.
האל חוזר אפילו לא חדר את העור וייתכן שאפילו ריפיון בחוט היה גורם לו להתנתק וליפול.
הצב היה מטובע עם ISR769 ברגל ימין אחורית ו-ISR768 ברגל שמאל אחורית.
רציתי לדבר עם יניב לוי ולשאול אם יש תיעוד על הצב הזה מעבר לטיבוע אבל לא הספקתי עדיין...
תמשיך להפגיז עם הצילומים
זה ממש יפה שהם בנו בית חולים לצבים, אבל כמה מיידע הם יכולים לקבל מדייגים---ערמות. אני פוגש צבים על בסיס קבוע לחלוטין, המון פריטים שונים, במגוון תאריכים ומקומות, וכך גם רבים מהדייגים החופשיים בצפון, שמעל המיים או מתחת, שספורטיביים או מיסחריים. הפוצים הללו צריכים לבנות מודול הזנת מיידע, או שאיבת מיידע, לכל אתר ואתר, להיות פעילים במקום שבו יש הכי הרבה אנשים שפוגשים צבים. אולי יואילו בטובם בעלי האתר לפנות לעובדי המדינה שביירוק ולהציע להם במפגיע לבנות מודל עם הרובליקות המבוקשות. בכלל אפשר להכניס מודול של דווחי טבע
לצערי הרב בראשון האחרון, זמן קצר לפני הקיפול מהבננה ביץ' נתפס אצלי צב חום באורך שיריון של כ-70 ס"מ.
לשמחתי הצב לא נתפס בפה אלא בתחתית הסנפיר הקדמי ובצורה קלה ביותר.
האל חוזר אפילו לא חדר את העור וייתכן שאפילו ריפיון בחוט היה גורם לו להתנתק וליפול.
הצב היה מטובע עם ISR769 ברגל ימין אחורית ו-ISR768 ברגל שמאל אחורית.
רציתי לדבר עם יניב לוי ולשאול אם יש תיעוד על הצב הזה מעבר לטיבוע אבל לא הספקתי עדיין...
תמשיך להפגיז עם הצילומים

אתה רואה, שוב עצבנת אותי

בעצם אני יודע איך אתה יכול להרגיע אותי, בתור שומר טבע מוחצן, ומנהל פורום, למה שלא תתדחוף משו כזה אצלכם----מודול לשיתוף פעולה בין אנשי שטח ליושבי מיגדל השן. (מידע לאקדמיים מהדייגים, ואולי בבו היום להיפך, מידע לדייגים מהאקדמיים)