פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   קלאמארי, תפיסה ראשונה בחיים (מכובדת לכל הדעות) |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: קלאמארי, תפיסה ראשונה בחיים (מכובדת לכל הדעות) (נקרא 7454 פעמים) |
הדפסה |
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בהחלט... שפולה ענקית, המון חוט, כל גלגול ידית אחד אוסף 98 סנטימטר (מטר...) והרבה כח... בהחלט איזה מהם?? 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
בהחלט... שפולה ענקית, המון חוט, כל גלגול ידית אחד אוסף 98 סנטימטר (מטר...) והרבה כח... בהחלט איזה מהם??  התמונה האחרונה, עם מנגנון הנעילה...
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
בהחלט... שפולה ענקית, המון חוט, כל גלגול ידית אחד אוסף 98 סנטימטר (מטר...) והרבה כח... בהחלט איזה מהם??  התמונה האחרונה, עם מנגנון הנעילה... מה אתה חושב? מתאים...? 
|
|
|
|
|
|
|
אחלה תפיסות,כל הכבוד. ראשונים ולא אחרונים,יצור מגעיל לדעתי אבל חשוב בשרשרת המזון הימית. לא נוגע ביד. דוח נחמד וזורם סחתיין על ההשקעה. מאחל לך דגים אמיתיים על החכה. כולל אינטיאס דו״ס. תבורך
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
אחלה תפיסות,כל הכבוד. ראשונים ולא אחרונים,יצור מגעיל לדעתי אבל חשוב בשרשרת המזון הימית. לא נוגע ביד. דוח נחמד וזורם סחתיין על ההשקעה. מאחל לך דגים אמיתיים על החכה. כולל אינטיאס דו״ס. תבורך
תודה דוראדו... אגב, הקלאמארי לא מגעיל, הוא שונה... (שלא יעלב לנו....).  לגבי אינטיאס דו״ס, אני לוקח את הברכה בשתי ידיים...  אשמח להתחיל גם עם ספרה אחת בתור התחלה...  בדיג הבא, בדיג הבא. ארוץ אל החוף בכל יום... ועל כל חכה ועל כל חכה. ימתין לנו אינטיאס גדול... ... או קטן. 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יופי של דוח  בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
כל הכבוד שי על הראשון אני  בישבילך מאוד. מהכרות שהיתה לי איתך בשיחות פרטיות ואף ניפגשנו פעם לא מזמן אני עוד מאמין שאתה תעשה בית ספר לדגים/קלאמרי . מקווה לפעם הבאה להיצתרף אליכם לדייג עם אנשים מקצועיים כמוכם . גם אני עד היום לא שוכח את הדג הראשון שלי בדייג חוף ודייג בצלילה זו חויה שלא תחזור על עצמה . נהנתי מהדוח הראשון שלך. בהצלחה בבאות חבר  אני עדיין מחכה ל  שלנו יחד
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
כל הכבוד שי על הראשון אני  בישבילך מאוד. מהכרות שהיתה לי איתך בשיחות פרטיות ואף ניפגשנו פעם לא מזמן אני עוד מאמין שאתה תעשה בית ספר לדגים/קלאמרי . מקווה לפעם הבאה להיצתרף אליכם לדייג עם אנשים מקצועיים כמוכם . גם אני עד היום לא שוכח את הדג הראשון שלי בדייג חוף ודייג בצלילה זו חויה שלא תחזור על עצמה . נהנתי מהדוח הראשון שלך. בהצלחה בבאות חבר  אני עדיין מחכה ל  שלנו יחד שבוע הבא או זה שאחריו, חמישי בערב עד שישי צהריים (11:00) אני מתכנן גם לעבור אצל מומי לקפה, ואשמח אם תצטרף לדיג (כשאני גם שם ....)  אני די מתכנן על דיג קלאמארי כל הלילה (לאוכל) וז׳רז׳ור בבוקר של שישי....
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אולי טוב שאתה לא מבין רוסית כי "חויובה" זה לא משהו חיובי  סחתיין על התפיסה! כל הכבוד גבר, וכל הכבוד שעצרתם לנוח כאשר הרגשת שאתה עומד להרדם. מאוד חשוב לנקוט באמצעי הבטיחות האלו
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
אולי טוב שאתה לא מבין רוסית כי "חויובה" זה לא משהו חיובי  סחתיין על התפיסה! כל הכבוד גבר, וכל הכבוד שעצרתם לנוח כאשר הרגשת שאתה עומד להרדם. מאוד חשוב לנקוט באמצעי הבטיחות האלו מישקה, מיד אחרי שהם הסתכלו הם רצו להביא את הציוד והתחילו לנסות לתפוס קלאמארי... חיובי או שלילי... העיקר שתפסתי חתיכה גדולה...  לגבי הבטיחות, היא לפני הכל... תודה דובון... 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בהחלט... שפולה ענקית, המון חוט, כל גלגול ידית אחד אוסף 98 סנטימטר (מטר...) והרבה כח... בהחלט איזה מהם??  התמונה האחרונה, עם מנגנון הנעילה... מה אתה חושב? מתאים...?  אני דווקא חושב שמתאים שתפתחו על הנושא דיון בפורום הדיג החופי... ובעצם - אני פותח.... 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|