| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 21/11/2013 | בריכות דיג ומאגרים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| תולעים - | קרפיון מצוי (קרפיון בריכה) | 2 | ||
הדו"ח:
אז ככה זה היה לפני הרבה זמן והפתחתי לרפי שאני יעלה אותו והפתחות צריך לקיים
לא זוכר בדיוק איך הכול הלך אז אבל ממה שאני זוכר אני ירשום
באחד הימים נסעתי אם חבר למקום סודי לדייג לילה ובסוף זה נמשך לכול היום שאחרי
מגיעים למקום פותחים ציוד חכות/אוהלים/שולחן/כסאות/תערובות לדגים וכמובן כמה בקבוקי בירה אחרי שבוע ערוך בעבודה
אני מפדר וזורק חכות אותו הדבר חבר שלי ושותף לדייג יורה
יושבים כ שעה ואין כלום

טוב אם אין כלום אז יושבים לאכול ולשתות קצת ויסקי טוב (לא זוכר איזה) ועד 12 בערב פשוט כלום
הולכים לישון ויורה מעיר אותי ב3 ואומר יאללה בוא יש אכילות
אני קם זריז ישר מכין קפה ועד שהמים רותחים זורק מחדש את החכות
הקפה מוכן שותים ומעשנים ואז פותחים חכות של זירזור לייט 3-15 אם מצוף לזריקות למרחק אם סטיקלייט ופתיון תולעי ים
לאחר כ2 דקות המצופים נעלמים לנו ויוצאים 2 מושטים יפים אחד אצלי ואחד אצל יורה (כול אחד השתמש בקרס 1 מידה 9)
אני פותח את הסל ומתחילים למעלות אותו לאט לאט (סל באורך 2 וחצי מטר)
מדי פעם יש איזה ריצה על ההייר רייג רוב הריצות לא הניבו תוצאות
השמש מתחילה לעלות ובדיוק ברגע הזה ליורה המצוף מתנדנד ומתחיל לשחות שמולה הוא נותן הוקסט בריא ומתחילה מלחמה של כ5 דקות לבסוף יוצא קרפיון יפה שקיבל תמונה וחזר למים אחרי שקילה ואם אני זוכר נכון יצא 2,800 קילו
ממשיכים לדוג ויש לי ריצה עצבנית על ההיר רייג אני רץ ונופל בדרך קם זריז תופס את החכה והוקסט לא יותר מידי חזר כי האיתי בטוח שזה משהו גדול ואני לא יודע למה האיתי בטוח בזה אבל מה שקרה זה דבר הבא בזמן ההוקסט שהיד שלי היתה על השפולה הדג פשוט פיצץ לי את החוט וזה לא קרה לי אפילו אם דגים של 15 קילו אז קנראה פספסתי את הביג פיש שלי שוב
קושר שוק לידר חדש אם כול הבלגן וזורק בנתיים יורה ממשיך למלות את הסלסלה במושטים יפים
מדי פעם נתפסים גם קרפיונים קטנים על המצופים שמשוחררים ישר ורק 2 מהם לא שוחררו בגלל פצעים שהיה להם ולא ידעתי ממה מחלה או בגלל שנפצעו ממשהו אז פשוט לא שחררתי אותם כי לא רציתי שידביקו דגים אחרים
בערך בשעה 2 בצהוריים רפי מתקשר אלי ועושה לי ראיון של איש החודש (כן כן זה היה לפני הרבה זמן) בזמן הראיון יותר נכון באמצע הראיון יש אכילות על ההייר רייג האיתי בטוח שנתפס איזה מושט אז לא הגבתי מהר והמשחתי לדבר אם רפי מתקרב לחכה נותן הוקסט ליתר ביטחון ומגלה שיושב שם משהו מכובד ביותר נותן שתיי סיבובים אם הרולר והוא משתחרר ואני נשאר שקוע בשיחה ואני לא מתיחס לזה שברח לי משהו טוב ואז כמובן אומר את זה לרפי והוא שואל למה לא ניתקתי ואני אומר לא בתמימות כי לא היה נעים לי או משהו כזה

מסיימים את השיחה ואחרי כמה דקות בורח לי שוב משהו טוב הפעם על המצוף
ומאז התעצבנתי קצת אחרי עוד משהו כמו שעה ליורה יש עוד נעילה על קרפיון ששקל 3,240 קילו ואני זוכר את זה טוב מאוד כי זה הקרפיון ההכי גדול שלו עד עכשיו בארץ שהוא הצליח להוציא
מנסים עד החושך וכלום ומתקפלים ונוסעים הביתה עייפים רצח לעוד שבוע של עבודה