יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ממש לא סרטון לפתיחה של יום 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עצוב  ובמקרים מסוימים גם קשה לצפיה
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
אז מה ? לא חדש אנו הורגים את כדור הארץ בכל הדרכים האפשריות, כבר הוגדר הבן אדם כמחלה גרועה מהוירוס ... כולכם קראתים ראיתי ומכבר ידעתים מי שינה את אורכות חייו? ישראל מספר אחד ב או סי די בכמות זבל לאדם צמצמתם? מי מכם הגיע לחוף וראה זבל של אחרים ואסף אותו? מי מכם הלך לדוג והסתפק רק בשני דגים והשאר שיחרר וניסה לקבל חוקי שמירה על הסביבה? אז בסדר אנחנו כבר מעבר לנקודת האל חזור תהנו מהזמן שנשאר עד הסוף המר Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אז מה ? לא חדש אנו הורגים את כדור הארץ בכל הדרכים האפשריות, כבר הוגדר הבן אדם כמחלה גרועה מהוירוס ... כולכם קראתים ראיתי ומכבר ידעתים מי שינה את אורכות חייו? ישראל מספר אחד ב או סי די בכמות זבל לאדם צמצמתם? מי מכם הגיע לחוף וראה זבל של אחרים ואסף אותו? מי מכם הלך לדוג והסתפק רק בשני דגים והשאר שיחרר וניסה לקבל חוקי שמירה על הסביבה? אז בסדר אנחנו כבר מעבר לנקודת האל חזור תהנו מהזמן שנשאר עד הסוף המר Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free אנשים כאלה כמו שכתבת, ב"ה לא חסר, והם הולכים ומתרבים.הרבה בזכות סרטונים כאלה שוקי. זעזעת לי את אמות הסיפים. עדיין לא ראיתי בעיניים את הטבח מהסוג הזוועתי הזה. אז מצד אחד  ומצד שני  בינתיים אני ב 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
אי אפשר אפילו לצפות בסרט הזה עד הסוף. החלחלה והכעס על הנעשה פשוט מציף את כול הגוף.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סרטון קשה, מאוד קשה, הקטע עם הדולפינים מבחינתי מזעזע ומזוויע... פשוט תחושה של זעם ותסכול נוראיים...
קשה לי בכלל עם העובדה שאנשים ממיתים את היצור הנפלא הזה, אבל הצורה שהם עושים את זה עוברת כל גבול... מודה ומתוודה, אם זה היה חוקי והיה לי איור לכך - הייתי שמח לתת אלה בראש לכמה מהאנשים שם שנראה שנהנו לשחוט את הדולפינים... אולי אפילו כדור בראש - היה מעניין לראות אם היו מחייכים מול קנה רובה מכוון אליהם... אולי זה נשמע לא טוב - אך בתחושה שלי דולפין הוא כמו יצור אנושי, לפחות הנבלות הללו היו ממיתים אותם שלא בייסורים... נראה כי תמורת כסף החלאות הללו לא היו מהססים לשחוט כך גם בני אדם - לאנשים מהסוג הזה אין בעיני זכות קיום...
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
סרטון קשה, מאוד קשה, הקטע עם הדולפינים מבחינתי מזעזע ומזוויע... פשוט תחושה של זעם ותסכול נוראיים...
קשה לי בכלל עם העובדה שאנשים ממיתים את היצור הנפלא הזה, אבל הצורה שהם עושים את זה עוברת כל גבול... מודה ומתוודה, אם זה היה חוקי והיה לי איור לכך - הייתי שמח לתת אלה בראש לכמה מהאנשים שם שנראה שנהנו לשחוט את הדולפינים... אולי אפילו כדור בראש - היה מעניין לראות אם היו מחייכים מול קנה רובה מכוון אליהם... אולי זה נשמע לא טוב - אך בתחושה שלי דולפין הוא כמו יצור אנושי, לפחות הנבלות הללו היו ממיתים אותם שלא בייסורים... נראה כי תמורת כסף החלאות הללו לא היו מהססים לשחוט כך גם בני אדם - לאנשים מהסוג הזה אין בעיני זכות קיום...
כל מילה בסלע... 
|
|
|
|
yoavy77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפני הרבה זמן ראיתי את הסירטון הזה מחריד ומזעזע קשות 
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
צפיתי גם וגם... מזוכיזם לשמו...  אין מילה שתתאר איזו תחושה מזוויעה אחזה בי למראה הטבח... לא מבין לעזאזל איך החוק הבינלאומי לא אוסר את דיג הדולפינים.... כמה מגוחך לחשוב על המשפט "הוא מתנהג כמו חיה" כמשהו שלילי... אילו החיות היו מדברות ואומרות "הוא מתנהג כמו אדם" - זה ראוי לגנאי... לעזאזל, הייתי מעמיד את כל טובחי הדולפינים בפני כיתת יורים, ללא כיסוי עיניים, וגם משתתף בירי... מסקנדינבים ועד יפניים... מי שמסוגל לעשות את זה לא מגיע לו להמשיך לנשום...
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
avi_sb
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ממש קשה לצפיה
|