בשרטי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
מומי,המקום לא מזמין לילדים-מלא סלעים חדי ולא מסודרים אני לוקח אותו לחופים
הייתי בשרטי נשארתי בשרטי.
|
-------------------------------
פעם בשרטי תמיד בשרטי.
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מומי,המקום לא מזמין לילדים-מלא סלעים חדי ולא מסודרים אני לוקח אותו לחופים
הבטיחות במקום ראשון, גם אני לא לוקח את הילדים למקומות מסוכנים נפגש בדוגית  נ.ב דוגית מקום מסוכן??? אולי הבן שלי יצטרף
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
אור 007
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
26
תן חיוך הכל לטובה :-)
|
|
תאמין לי נהנתי יותר מהדוח הזה מאשר דוח עם דגים,דוח תענוג  כל בכבוד ובהצלחה בבאות ביחד עם הילד 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נוסטלגיה!
נתראה ברביעי.
אגב, א' הוא המכונה גם ל' בקרב חבריו?
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
לאט לאט רוני מתחיל להשתלב בפורום ורק טוב נהיה מכך אחלה חוויה ודוח מעולה כמו שמאמון אמר באמת עבר המון זמן מאז קראתי דוח שלך  ניפגש ברביעי ...
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דבר אחד בטוח רוני, את הדוח הבא שלך אזהה מתוך מליון דוחות גם אם יועלה תחת שם משתמש של זורבה....  סגנון ייחודי ומהנה של הגשה - אהבתי... לא היו בזרזור - לפחות ראיתם דגים בפתיון.... והכי חשוב - ראיתם ים...  נ.ב. לפי תגובות החברים- ותיקי תפוז, אין ספק שנשארת בשרטי... 
|
|
|
|
idanbst
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
39
|
|
רוני אני אישית לא מכיר אותך כמו כל הוותיקים
אבל עושה רושם שהיית חסר בנוף של הפורום.. אז יאללה תמשיך לפנק כי עם דגים או בלי דגים נהנתי מכל מילה שרשמת!!
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
וואלה ג'ונאם, נשארת בשרטי  מקווה שנהנית מהיציאה כמו שאני נהניתי מהדוח  בכדי להכניס תמונה לכרטיס המשתמש, לחץ על שם המשתמש שלך, ברשימה שנמצאת תחת "שינוי פרופיל" יש אופציה "פרופיל קהילות". לחץ עליה. בחלונית שנפתחת יש 3 אופציות לתמונה. בחר בזו שנקראת "אני אעלה תמונה משלי". אז נפתחת האפשרות לדפדוף בתיקיות במחשב ורק נשאר לבחור בתמונה שאתה רוצה... בהצלחה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
בשרטי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
אין אין עליך גיא! תגיד אתה עדין עם המכנס של הנוער העובד והלומד?!חחח עוד פורצים לרכבים בגשר אריק?
|
פעם בשרטי תמיד בשרטי.
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אין אין עליך גיא! תגיד אתה עדין עם המכנס של הנוער העובד והלומד?!חחח עוד פורצים לרכבים בגשר אריק?
בכיף  הבגדים הכחולים עדיין בשימוש אבל היום רק לדיג...  אין פריצות כי אנחנו לא דגים במקום הבעייתי יותר... אולי גם הבינו שאין מה למצוא... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
בשרטי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
נראה אותך מחר? 
|
פעם בשרטי תמיד בשרטי.
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נראה אותך מחר?  ברור  אפילו התגלחתי במיוחד לאירוע... 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
רבות שומעים על מעלליך רוני  כבוד שאתה איתנו כאן  ההרגשה היא בטח כמו שאתה מלמד את הילד הקטן שלך מה זה מחשב, ואחרי כמה שנים הוא מעביר לך קורס מתקדם חזרה...  בהצלחה
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 05, 2013, 12:27:42 PM על ידי נחמיאס
|
|
|
|
|
בשרטי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
רבות שומעים על מעלליך רוני  כבוד שאתה איתנו כאן  ההרגשה היא בטח כמו שאתה מלמד את הילד הקטן שלך מה זה מחשב, ואחרי כמה שנים הוא מעביר לך קורס מתקדם חזרה...  בהצלחה אני? מעללים? מה פתאום! 
|
פעם בשרטי תמיד בשרטי.
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|