תמיד מה שחסר לנו הדייגים זה מה נמצא למטה, איך נראית התקלה, איך נראית הנפילה, איזה צמחייה או אוכל יש שם, איפה מתחבאים הדגים, מה יש שם...כל מיני שאלות חשובות מאוד שאין לנו בד"כ תשובה עליהם.
אתה נותן מענה על חלקם עם השיטה שאתה נותן.
גם אם פספסת דיג בתקלה ביום הזה, הצלחת להפוך את זה ליתרון גדול. מבחינתי, אפילו גדול יותר מאיסוף כמה דגים על "בליינד"
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
אפילו יש עליה קצת חיים, סרגוסים כף יד ועוד משהו גדול יותר שברח מהר.
ניסיתי לזהות מה המבנה ולא הצלחתי, אבל כן זיהיתי פקעת של כבלים, אז אני מניח שמדובר באיזו פסולת שקשורה בהנחת תשתית תקשורת או משהו.
אגב, אתם תתפלאו כמה מהר תקלות מתאכלסות בדגים מרגע שהן נוצרות. לפעמים זה עניין של שבוע שבועיים ויכולה להיות תקלה עם דגים עליה. זה מה ששמעתי, לא מניסיון אישי.
אפילו יש עליה קצת חיים, סרגוסים כף יד ועוד משהו גדול יותר שברח מהר.
ניסיתי לזהות מה המבנה ולא הצלחתי, אבל כן זיהיתי פקעת של כבלים, אז אני מניח שמדובר באיזו פסולת שקשורה בהנחת תשתית תקשורת או משהו.
אגב, אתם תתפלאו כמה מהר תקלות מתאכלסות בדגים מרגע שהן נוצרות. לפעמים זה עניין של שבוע שבועיים ויכולה להיות תקלה עם דגים עליה. זה מה ששמעתי, לא מניסיון אישי.
אדם, אני שמעתי דווקא אחרת. לפחות מבחינת אכלוס משמעותי שנותן תפוקת דיג ולא כמה דגים בלבד. מקווה אבל שאני טועה כי אז הכדאיות של בניית תקלה היא יותר גדולה
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים