לגבי רצועת החזה - האם רכשת בארץ או הזמנת מאיביי? לפי התמונות, נראה לי שאפשר לכוון את מיקום המצלמה בעזרת שינוי הכתפיות - או מיקום גבוה יותר יקטין את ההסתרה ע"י הידיים.
כן רכשתי בארץ את הרצועה מקורית של GOPRO וגם עשקו אותי ב280 ש"ח אני אנסה להרים אותה טיפה למעלה אם הרצועות מקווה שישפר טיפה את הזווית
אנדרי קודם כל כל הכבוד על הסירטון ערכת אותו בצורה מדהימה אני אישית הרגשתי כאילו חזרתי יומיים אחורה לא נותר לי להוסיף על התאור של הדו"ח , היה פשוט מדהים עם אקשן בירדן שרק הלך והתגבר לכיוון הכנרת. עם ה gopro שלי הצלחתי לגרד שני סרטונים עד שהסוללה נגמרה (כנראה לא הטענתי מספיק) שצורפו לסירטון קצר. בנוסף הייתי עם חגורת הראש של אנדרי לכן ישנם תזוזות מרובות בסרטון עד שבאמת אתרגל אליה (בדרך אלי מאיביי חגורת ראש וחגורת חזה )
אנדרי אחי המוון תודה על הסבלנות , הלימוד , ההדרכה והבירות והאקסלים. כל יציאה איתך חוויה בפני עצמה - ללא ספק התגעגעתי וידעת למלות את זה בצורה הטובה ביותר, מחכה כבר לפעם הבאה כמובן שנהנתי לדוג איתך ועם איתי
אכן רצועת הראש, בדיג מהחוף - גורמת ל"תנודות" מרובות בצילום, ולכן רצועת החזה עדיפה לדיג כזה. בדיג מקיאק זה פחות מורגש כי הגוף והראש פחות זזים. אני ניסיתי לצלם עם רצועת ראש ז'ירז'ור מהחוף בים, והתוצאה היתה בעייתית מאד (המצלמה רוקדת).