פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מדריך לקשר-FG מצולם |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מדריך לקשר-FG מצולם (נקרא 1487 פעמים) |
הדפסה |
|
|
טוב חברים לאחר שפיזרתי הבטחות פה ושם לגבי טכניקה לקשירת ה-FG שאני יצרתי אני מקיים את ההבטחה פחות או יותר.
טוב אז ככה,לטכניקה הזאת בעצם הגעתי ממספר טכניקות שרצות ברשת ושילוב של כמה בשביל ליצור את השיטה האולימטיבית.
בעצם מה שקורה זה שבמקום ללפף את חוט הבד סביב המונו אנחנו גורמים לחוט בד להסתובב סביב המונו באמצעות לחץ שנוצר על החוט
עכשיו למה בעצם להשתמש בטכניקה הזאת? החוט בד מלופף בלחץ חזק ופשוט נדחס לחוט מונו,פעמים רבות בשיטה הרגילה הליפופים של החוט בד פשוט מחליקים מהמונו אם לא עוצרים כל כמה ליפופים כדי לבצע מתיחה
ולסיבה הכי טובה לדעתי,היא הפשטות של הטכניקה. עכשיו ממש כל אחד יכול לבצע קשר FG בבית עם כל קוטר של חוט!בלי הרבה סיבוכים.
דבר אחרון,אני נורא מצטער על איכות הצילום או העדר ההסברים. הסרטון נעשה ממש בספונטניות ולא נערכתי לתנאים ראויים לצילום,פשוט החלפתי לידר לחבר.
*הארות הערות שאלות וכ'ו יתקבלו בברכה
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 23, 2013, 19:11:44 PM על ידי Caza
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אבי סחתיין על ההשקעה והצילום . אבל בעיני נראה מסובך מידי ולא הכי מהיר ונוח לעשות בים כשצריך,גם הקשר לא נראה הכי חלק יש שם שפיץ של הניילון. אני העלתי בזמנו כמה פעמים קישור לבחור שעושה אותו בעמידה לוקח בדיוק 2 דקות ויוצא מעולה וחזק. אבל אם לך נוח לעשות אותו ככה אז הכל טוב ,זה הכי חשוב.
|
|
|
|
|
אבי סחתיין על ההשקעה והצילום . אבל בעיני נראה מסובך מידי ולא הכי מהיר ונוח לעשות בים כשצריך,גם הקשר לא נראה הכי חלק יש שם שפיץ של הניילון.
תודה רבה דוב  למה לעשות את זה בים? ואם אתה מדבר על החתיכה שנמצאת בתחתית הקשר,מדובר על החוט בד החיתוך לא היה הכי נקי
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
תשמע מר בחור כבר אמרתי לך שאתה 10   ? תודה אבי .  הצעה לצלם הכל מעל שולחן עם משהוא ירוק מתחת . שיבליט את הקשר {או הקשירה }
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
נשמע מסקרן פחות הצלחתי לראות את אופי וצורת הקשר בגלל איכות הצילום בהמשך ליצחק נשמח מאוד אם יתאפשר לך לצלם מעט יותר רחב וברור. בטומני שזה יתרום לכולנו.
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
נשמע מסקרן פחות הצלחתי לראות את אופי וצורת הקשר בגלל איכות הצילום בהמשך ליצחק נשמח מאוד אם יתאפשר לך לצלם מעט יותר רחב וברור. בטומני שזה יתרום לכולנו.
כן מה שהוא אמר, לא ברור מהצילום וההסבר, אבל כבוד על ההשקעה  בטומני זה משקשור לבטון, ומה שקשור לבטון וים, מזכיר משהוא מהמאפיה של המאה שעברה sml17;חח...
|
|
|
|
|
קיבלתי אנסה לצלם גרסה משופרת 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
קיבלתי אנסה לצלם גרסה משופרת  תודה אבי
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
קיבלתי אנסה לצלם גרסה משופרת  שאפו על ההשקעה  אחד הקשרים היותר לא נעימים לעבודה, במיוחד בחוטים דקים (לחבר מוביל 40 ליברות בד למונו 0.6 הצלחתי בקלות - לעומת זאת לחבר 15 ליברות בד למונו 0.3 התייאשתי בשלב מסויים...). לא היה לי ברור מהסירטון - אתה מלופף את הבד על המונו או את המונו על הבד? על פניו היה נראה כאילו אתה מסובב את המונו על הבד. גם לא הצלחתי להבין לצערי איך נוצרים ה"קרוסים" שאמורים להיות בקשר FG על המונו עם הבד.
|
|
|
|
|
קיבלתי אנסה לצלם גרסה משופרת  לא היה לי ברור מהסירטון - אתה מלופף את הבד על המונו או את המונו על הבד? על פניו היה נראה כאילו אתה מסובב את המונו על הבד. גם לא הצלחתי להבין לצערי איך נוצרים ה"קרוסים" שאמורים להיות בקשר FG על המונו עם הבד. כן את המונו על הבד,תנסה את השיטה עם חוט בעל קוטר גדול ואז תראה איך נוצרים "הקרוסים"
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|