סופה של עונה ותקופה מיוחדת ומשוגעת במינה שהתחילה דייג אנטיאסים בקצב מסחרר ונעצרה בגלל מספר דברים
שקרו... והסתיימה בקול תרועה אחד גדול
כשאני חושב על כל האנטיאסים שתפסתי העונה וגם את אלו שחמקו לי אני רק יכול להצטער שהיא נגמרה אולי בגלל זה קשה לי לכתוב על סוף העונה
אבל אין מה לעשות זו דרך הטבע כל דג בעונה שלו העונות מתחלפות ואיתם סוגי הדגים שאנו מטרגטים
העונה הזאת לימדה אותי גם דברים חדשים שייעלו ושיפרו את התפיסות שלי אני אחד שאוהב להשקיע במה שאני עושה ובעונות הבאות אני שואף להתפתח וללמוד גם דברים אחרים שיעזרו לי לתפוס דגים גדולים יותר
אין חכם כבעל ניסיון אמר לי פעם דייג זקן אחד שפגשתי אבל עדיף טיפת מזל מאשר ק"ג שכל הוא הוסיף ואמר
חלק גדול מהתפיסות שלי היו בעקבות ציוד זה או אחר כמו קרסים יותר חדות וחזקות או הכרת הים והטלת הפיתיון בצורה נכונה אבל החלק העיקרי בדייג הוא הטיפת מזל שאנו צריכים כדי שהכל יהיה מושלם
כולנו משתמשים עם אותו חוט {דייג מטקות} כולנו עובדים עם אותם קרסים כולנו זורקים את אותו פיתיון
קרה ולא פעם אחת שלמישהו היה 4 פתיונות במים ושני מטר לידו היה דייג עם פיתיון אחד ודווקא על הפיתיון הזה תקף אי אפשר להסביר את זה וזה מה שיפה בדייג הרגע הזה בו המטקה עפה והאנדרלנין שוטף את כולך
המלחמה 1*1 עם הדג ועד שהוא שלך ...
רגע לפני שאני שוקע במחשבות על העונה שהייתה
ומתחיל לקפל ולארגן את הציוד והולך לים להשתזף ולא בשביל לדוג רציתי להודות ולפרגן לכל החברים שייעצו הסבירו ונתנו את זמנם
בכל עניין ששאלתי

שיהיה לכולנו קיץ קל
ונפגש שוב בעזרת השם
בשנה הבאה עם דוחות וחוויות חדשותסוף עונה 2012-2013