פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הבריחה הגדולה ,ודגים שאני מאוד אוהב |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: הבריחה הגדולה ,ודגים שאני מאוד אוהב (נקרא 3821 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
מוטי התותח כשיוצאים עם הילדים ההנאה טמונה בזמן המשותף והחוויה של המקל המתנדנד לא משנה מה יש בצד השני.  יופי של דוח ותודה על דילול אוכלוסיית הנפוחים המתנשפים בהצלחה בעונת הטרולוסים הקרבה 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תודה חברים עכשיו יש עוד שתי מכורים לדייג זרזור שכבר שאולים שאלות על זרזור ,הבן גם רוצה חכה ,אז כמובן מתנה ממני יהיה לו  החבר כבר שואל מתי היציאה הבאה לדייג, זה אומר הכל נכון 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 15, 2013, 07:30:33 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
|
|
אחלה דוח ואחלה אקשן  עכשיו נראה לי היציאות לים יתרבו  בהצלחה בהמשך. אפשר לדעת על איזה דמוי נתפסה הברקודה ? תודה 
|
אם תרצו אין זו אגדג 
|
|
|
|
|
אחלה דו"ח אין על השובר של חוף בת גלים!!!!גדלתי עליו!!!כול סלע מוכר,והפתעות אין סוף ע"פ התמונה הים מתאים לבוס לבורים sml45;ויש שם בהמות
|
|
|
|
|
|
|
אחלה דוח מוטי  איזה באסה שברח לך הדג!!! גם לי בשבת בבוקר לוקוס גדול ברח לי בגלל שהתעצלתי להחליף את הקרסים משנה שעברה  האבו נפחות האלו רודפים אחריך...הגיע הקיץ  נשמע שהיה כיף עם הילדים, אולי יצטרפו עלינו בהמשך.
|
|
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של לילה לבן העברת עם המשפחה
עכשיו שגילית לנו ש"בשבילי זה נחס לכל מקום שאני הולך הם איתי " בפעם הבאה שאתה יוצא תן דיווח וכולנו נלך לכיוון השני ואולי נתפוס משהו.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
עכשיו שגילית לנו ש"בשבילי זה נחס לכל מקום שאני הולך הם איתי " בפעם הבאה שאתה יוצא תן דיווח וכולנו נלך לכיוון השני ואולי נתפוס משהו. אין לי בעיה לדווח כל עוד אתה תלך לכיוון השני זה בסדר 
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אבוקקות או ברקודות - העיקר נשמת ים, הוצאת דגים - השאר כבר לא כל כך משנה 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עכשיו שגילית לנו ש"בשבילי זה נחס לכל מקום שאני הולך הם איתי " בפעם הבאה שאתה יוצא תן דיווח וכולנו נלך לכיוון השני ואולי נתפוס משהו. אין לי בעיה לדווח כל עוד אתה תלך לכיוון השני זה בסדר  אם אתה מבטיח, אני אקיים 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
עכשיו שגילית לנו ש"בשבילי זה נחס לכל מקום שאני הולך הם איתי " בפעם הבאה שאתה יוצא תן דיווח וכולנו נלך לכיוון השני ואולי נתפוס משהו. אין לי בעיה לדווח כל עוד אתה תלך לכיוון השני זה בסדר  אם אתה מבטיח, אני אקיים  מבטיח ביותר 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
דוח בכיף...וכמו שאמרו קודמיי..אבו קקות או ברקודות העיקר שיצאת ונהנית  בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אחלה דוח ואחלה אקשן  עכשיו נראה לי היציאות לים יתרבו  בהצלחה בהמשך. אפשר לדעת על איזה דמוי נתפסה הברקודה ? תודה  ליאור על דמויי rapthre : הדמויי הוא השמאלי מלמטה בצבע צהוב גב כתום 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|