בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  איפה האוכל 2 - דגים
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: איפה האוכל 2 - דגים  (נקרא 1760 פעמים) הדפסה
adamfished
חבר פורום
*

מנותק מנותק

איפה האוכל 2 - דגים
« ב- : אפריל 09, 2013, 21:23:09 PM »
http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-10849,00.html

סיימתי לצפות לפני כמה רגעים. מדכא מאוד, כמו הרבה תוכניות על מה שקורה לים שלנו.

במהלך התכנית הוא משוטט בנמל הדייגים של ג'סר, בדלאל בחיפה, בכנרת, בחוות גידול במעגן מיכאל ואצל כמה סוחרי דגים.

למעט חוות הדגים, כולם פאסימיים ומדוכאים, אף על פי שזה לא תמיד מצטייר ככה ממה שהם אומרים.

ממליץ לצפות.
 IP: [ מחובר ]
אביב.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: איפה האוכל 2 - דגים
« הגיב #1 ב- : אפריל 09, 2013, 23:22:02 PM »
לא יודע ראיתי את זה וחוץ מעצבים על עתמי למה אני רואה תוכנית של הפיתוח הזה לא יצא לי כלום
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : אפריל 10, 2013, 00:06:05 AM »
הרס לי את הבריאות עם הלוקוס בהתחלה... חם חם חם

האמת, למרות שאני לא מחבב אותו, תוכנית נחמדה מאד  אתה בסדר
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : אפריל 10, 2013, 04:45:27 AM »
ראיתי בשעתו, פשוט הלב נחמץ... מהסס
-------------------------------
dani77
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : אפריל 10, 2013, 07:18:22 AM »
כזה אהבל האייל שני הזה , רק הורס דגים .
בתכלס לא מבין כלום בדגים הכל עושים מסביבו . הבחור יודע למכור פלאפל ב 50 ש"ח למנה- איש מכירות עם עור של משורר בחצי שקל .
adamfished
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : אפריל 10, 2013, 09:35:32 AM »
וואוו, לא ידעתי שהוא כזה שנוא... חם

דני, לדעתי אתה קצת מגזים. אני מסכים לגבי המסעדות שלו שכף רגלי לא תדרוך בהן בגלל תמחור שערורייתי וטרנדיות מוגזמת, אבל תכל'ס לא היינו יורדים יחד על הלוקוס בהתחלה? לא היינו מנשנשים מהמליטה על האש?

בסך הכול שף סלב עם דיבור קצת שונה בנוף הישראלי. ייאמר לזכותו שהתכניות שלו קצת יותר מעוררות מחשבה (אגב כל העונה הראשונה של הסדרה הזאת, הביקור במשחטות עוף ובקר למשל) מאשר איזו תכנית של שגב עם קלוזאפ על מוצר זה או אחר כל חצי שניה. לי אין בעיה איתו אבל לא הייתי רוצה שיבוא לחפור לי באמצע הדיג :-)

בכל זאת שלחתי לו מייל והזמנתי אותו לצאת איתנו לבולוס פעם הבאה, אז תתכונן 
dani77
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : אפריל 10, 2013, 13:54:36 PM »
וואוו, לא ידעתי שהוא כזה שנוא... חם

דני, לדעתי אתה קצת מגזים. אני מסכים לגבי המסעדות שלו שכף רגלי לא תדרוך בהן בגלל תמחור שערורייתי וטרנדיות מוגזמת, אבל תכל'ס לא היינו יורדים יחד על הלוקוס בהתחלה? לא היינו מנשנשים מהמליטה על האש?

בסך הכול שף סלב עם דיבור קצת שונה בנוף הישראלי. ייאמר לזכותו שהתכניות שלו קצת יותר מעוררות מחשבה (אגב כל העונה הראשונה של הסדרה הזאת, הביקור במשחטות עוף ובקר למשל) מאשר איזו תכנית של שגב עם קלוזאפ על מוצר זה או אחר כל חצי שניה. לי אין בעיה איתו אבל לא הייתי רוצה שיבוא לחפור לי באמצע הדיג :-)

בכל זאת שלחתי לו מייל והזמנתי אותו לצאת איתנו לבולוס פעם הבאה, אז תתכונן 

וואלה אדם לא שונא אותו אבל אני מבין כמו כל דייג מתחיל שבשביל לדפוק לוקוס לבן צריך להיות חמור ,בשביל לשים ברקודה על האש עם שמן זית ומלח לא צריך להיות גאון ובשביל לשים מושט בבוץ ולשרוף אותו גם הבן שלי בן שנתיים וחצי יכול לשחק בבוץ עם לא פחות כשרון .
מה שאני רואה זה הגוון הפוליטי המובהק שהוא מביא לתוכניות שלו (ממתי אתם יושבים פה בג'סר...) בשורה התחתונה כשף מוביל בעל מסעדות כאשר התמחות היסוד שלו בתחילת דרכו היא דגים הוא אמור להוביל אג'נדה של שמירה על דגי הים ,חרם כולל של מסעדות על הסחורה שבאה מהטרול וקידום מול גופים ממשלתיים לאכיפת עצירת הדייג בחודשי הקיץ .
מה שיפה בתוכנית זה שכולם מסכימים אבל כלום לא קורה (מדייגי הים) ההוא בג'סר מסתפק ב 40 אראסים מסכנים וברקודה אחת, ההוא בכנרת חוזר עם 150 ש"ח אחרי לילה שלם וז'נו באשדוד תוקע את המרוקאים האהבלים שמוכנים לשלם 120 ש"ח לקילו לוקוס לבן (תרגעו אני מרוקאי ..) .
בינתיים המדינה מפנה את כל התקציב לקיבוצים (העשירים מאוד) , מתירה להם לתפוס את הבורי בנחלי בנחלים ובמקום לממן את דייגי החסקות המסכנים נותנים כסף ויד לקיבוצים ולחקלאות הימית . לו רק היה ניתן להכריח אותם לממן חלק מהצלת הדייג דיינו אבל אף אחד לא מוכן להתעסק איתם .
מסכנים דייגי החסקות (למרות שחלקם פורעי חוק ולא משלמים מיסים) מסכנים דייגי הכנרת העלובים ומסכנים אנחנו הדייגים החובבים . lose lose situation לכולם .
בנוגע לטרולים , פשוט כורתים את הענף שיושבים עליו אבל גם הם אשמים הן בהביט של כל מה שיוצא מהים הולך למסחר או למים מת והן בהיבט של ההרס הרב שנוצר . מדינת חלם !!!

אייל שני ימשיך לצחוק לכולנו בפנים ולא ישלם את החובות שלו , אישית כבר לא עובד עלי כל הדיבור הזה שלו .
תראה את הפרק של הבשר מה שהוא עושה לנתח אנטריקורט של 500 ש"ח אתה תתפלץ .

תביא אותו לבולוס אני עושה ממנו תקלה  שמש זורחת שמש זורחת שמש זורחת
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!