amirsource
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
י
|
|
שלום חבר'ה!, קניתי דמויים לג'יג בינוני, ורציתי לשאול איזה מדינה של קרסים מומלץ בשביל הג'יגים האלה?. ואם למישהו יש ניסיון איתם? 
|
-------------------------------
י
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שלום חבר'ה!, קניתי דמויים לג'יג בינוני, ורציתי לשאול איזה מדינה של קרסים מומלץ בשביל הג'יגים האלה?. ואם למישהו יש ניסיון איתם?  איזו "מדינה"?!  לא הבנתי, תרגם.. קרסים יעודיות גודל 0/4-0/7 יתאימו, תוכל לשאול ולראות בחנויות ציוד דיג- שאל על קרסים לג'יגינג, אח"כ תוכל גם לנסות לייצר...- לקנות לחוד קרסים וחוט מתאים ולהכין...
|
|
|
|
amirsource
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
י
|
|
מידה* מצטער על הטעות [=
ותודה!
|
י
|
|
|
|
אני אישית משתמש עם קרסים של GAMAKATSU מידה:4 דגם:510 STINGER קריסים מאוד חזקות וחדות. לא מחלידות והכי חשוב לא מתלבשות על הגיגב זמן ההקפצה בגלל שהברב שלהם חיצוני . מומלץ!!
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני אישית משתמש עם קרסים של GAMAKATSU מידה:4 דגם:510 STINGER קריסים מאוד חזקות וחדות. לא מחלידות והכי חשוב לא מתלבשות על הגיגב זמן ההקפצה בגלל שהברב שלהם חיצוני . מומלץ!!
גיא, לא הבנתי למה הם לא מתלבשים על הג'יג? אצלי גם כן יש בעיה כזאת עם סוג מסוים של דמויים (ג'יגים שמלמטה צר ולמעלה רחב יותר)
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
הסיבה היא לדברי גיא היא בגלל שהאל חזור של הקרס הזאת לא מגיע בתוך הקרס אלא מחוץ לקרס לכן זה מונע את היתקעות הקרס בגיג
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הסיבה היא לדברי גיא היא בגלל שהאל חזור של הקרס הזאת לא מגיע בתוך הקרס אלא מחוץ לקרס לכן זה מונע את היתקעות הקרס בגיג
סליחה על הבורות, מה זה האל חוזר? הכונה שהקרסים קשורות לא מבפנים?
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
סליחה על הבורות, מה זה האל חוזר? הכונה שהקרסים קשורות לא מבפנים?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סליחה על הבורות, מה זה האל חוזר? הכונה שהקרסים קשורות לא מבפנים? אה, תודה רבה. בתמונה הראשונה עם האל חוזר מבחוץ לא יכול לראות את השפיץ. גם לא ידעתי שיש כאלו וכאלו! תודה על ההבהרה.
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סליחה על הבורות, מה זה האל חוזר? הכונה שהקרסים קשורות לא מבפנים? אה, תודה רבה. בתמונה הראשונה עם האל חוזר מבחוץ לא יכול לראות את השפיץ. גם לא ידעתי שיש כאלו וכאלו! תודה על ההבהרה. גמני משתמש בהן - הקרס הכי חדה בה השתמשתי מעולם.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סליחה על הבורות, מה זה האל חוזר? הכונה שהקרסים קשורות לא מבפנים? מאיפה קונים בארץ? ואם יש לך לינק מחו"ל! תודה מראש אה, תודה רבה. בתמונה הראשונה עם האל חוזר מבחוץ לא יכול לראות את השפיץ. גם לא ידעתי שיש כאלו וכאלו! תודה על ההבהרה. גמני משתמש בהן - הקרס הכי חדה בה השתמשתי מעולם.
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה דודו. אני כנראה מזמין! עזרת לי מאוד 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שלום חבר'ה!, קניתי דמויים לג'יג בינוני, ורציתי לשאול איזה מדינה של קרסים מומלץ בשביל הג'יגים האלה?. ואם למישהו יש ניסיון איתם?  קטונתי מלהציע משהו בקשר לג'יגינג וג'יגים אבל ממה שידוע לי,ג'יג בינוני (או לייט לצורך העניין) זו פונקציה של משקל הדמויים ולא הגודל שלהם כ"כ. לכן,במקרה דנן ובמקרים עתידיים שקשורים בגודל יחסי של דמויים,רצוי לתת קנה מידה. במקרה זה הדבר הנכון היה להניח סרגל ליד הדמויים ואם אפשר גם לציין משקלים. אני בטוח שהיה יכול להיות הרבה יותר קל וגם מדוייק לתת תשובה אם המידות הנ"ל היו רשומות  בג'יג של הסקוויד הקרסים בצד הלא נכון או שפיספסתי את כול עקרון העבודה איתו? 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|