פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   עלויות דיג ספורטיבי מסירה |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עלויות דיג ספורטיבי מסירה (נקרא 6620 פעמים) |
הדפסה |
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
בוצע
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ניסיתי למלא את הטבלה גם בקישור וגם עם העתק הדבק ללא הצלחה יתרה, בקישור אני מקבל הודעת שגיאה "מלא ערכים שלמים" ובהעתק הדבק אין אפשרות נוחה למעבר בין העמודות.
בקישור יש למלא את המספרים במילים אצלי זה עבד היי, כדי שזה יעבוד צריך למלא את המספרים בעמודות המתאימות למספרים: עלות, כמות ומספר שנים. בהערות כותבים במילים ללא סימני פיסוק וסימנים מיוחדים ואז זה יעבוד. בקובץ המצורף דוגמה של המסך הראשון תודה ויישר כוח על המאמץ, גאולה
מילאתי את הסקר
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ניסיתי למלא את הטבלה גם בקישור וגם עם העתק הדבק ללא הצלחה יתרה, בקישור אני מקבל הודעת שגיאה "מלא ערכים שלמים" ובהעתק הדבק אין אפשרות נוחה למעבר בין העמודות.
בקישור יש למלא את המספרים במילים אצלי זה עבד היי, כדי שזה יעבוד צריך למלא את המספרים בעמודות המתאימות למספרים: עלות, כמות ומספר שנים. בהערות כותבים במילים ללא סימני פיסוק וסימנים מיוחדים ואז זה יעבוד. בקובץ המצורף דוגמה של המסך הראשון תודה ויישר כוח על המאמץ, גאולה
מילאתי את הסקר שאלה לגאולה, האם אני צריך לחשב עלות ממוצעת לשנה (לציוד הראשוני) או שהמערכת תחשב מעצמה? לדוגמה בשורה הראשונה עלות סירה יש עמודה של עלות ממוצעת היכן יש לרשום את העלות הראשונית?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא שוכח.... מתכוון לתת התייחסות מפורטת ולמלא את כל הפרטים - במהלך השבוע הקרוב 
|
|
|
|
גאולה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום דייגים יקרים, תודה לכל המשיבים עד כה. מניתוח הסקרים שהתקבלו עולה כי יש שונות מאוד גבוהה בעלויות. כדי לצמצם את הפערים חשוב שיתקבלו כמה שיותר סקרים ונתונים. השתתפותכם בסקר חשובה ביותר כדי לקבל ממוצע "אמיתי" של העלויות. אנא הקדישו מספר דקות לסקר. חשוב למלא 0 (אפס כספרה) אם אין את העלות הרשומה בסקר. כדי לענות לסקר יש להיכנס ללינק שלהלן https://telhai.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3VogPdp4Ep7zWf3 שוב תודה, גאולה
|
|
עריכה אחרונה: מאי 28, 2019, 15:19:12 PM על ידי גאולה
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
גאולה שלום, לדעתי יהיה מעניין לקרוא את הסיכום של התוצאות.
מור
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
גאולה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גאולה שלום, לדעתי יהיה מעניין לקרוא את הסיכום של התוצאות.
מור
אשמח לשתף. עד כה מילאו כחמישה וזה מעט מדי כדי לקבל תמונה מהימנה
|
|
|
|
גאולה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי, כדי שזה יעבוד צריך למלא את המספרים בעמודות המתאימות למספרים: עלות, כמות ומספר שנים. בהערות כותבים במילים ללא סימני פיסוק וסימנים מיוחדים ואז זה יעבוד. בקובץ המצורף דוגמה של המסך הראשון
תודה ויישר כוח על המאמץ, גאולה
שאלה לגאולה, האם אני צריך לחשב עלות ממוצעת לשנה (לציוד הראשוני) או שהמערכת תחשב מעצמה? לדוגמה בשורה הראשונה עלות סירה יש עמודה של עלות ממוצעת היכן יש לרשום את העלות הראשונית? [/quote]
יש לרשום את העלות של הסירה במחיר שרכשת (או שווי שוק שלה היום). אם אתה מחזיק יותר מסירה אחת, אז את העלות הממוצעת שלהן. מאוד חשוב לרשום מספר שנות שימוש (לחישוב פחת שנתי).
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דווח
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
חברים להתעורר - אתם יכולים למלא וזה נשאר חסוי, אף אחד לא רואה כולל האישה, אז יאאלה קדימה 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים להתעורר - אתם יכולים למלא וזה נשאר חסוי, אף אחד לא רואה כולל האישה, אז יאאלה קדימה  אין מה להסתיר מהאשה. להיפך השיתוף גורם להן לתמוך בנו.
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|