פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   האבא הכי חזק בעולם |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: האבא הכי חזק בעולם (נקרא 1941 פעמים) |
הדפסה |
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואוו איזה איש איזה אבא פשוט מרגש ומדהים.
|
|
|
|
|
|
|
איזה כוחות, מרגש ומרומם 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מרגש עד דמעות
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מרגש עד מאוד לראות את תעצומות הנפש והכוחות הפיזיים הנדרשים לשם כך.
כאשר אני רואה זאת עולים לי זיכרונות מהצד השני של הסכלה. במשך תקופה התנדבתי להדריך מחשבים קבוצות של מבוגרים בבתי אבות ובתים פרטיים, ולראות אנשים שעד לפני מספר שנים היו אשיות בתחומם, גידלו ילדים לתפארת, והיום כאשר הם שבר כלי מכול סיבה שהיא, אין לצידם את הבן או הבת שייתנו יד תומכת ואפילו לא מבט.
מקווה שכול אחד ייקח זאת לשימת ליבו, זיכרו מה שהילדים רואים היום - הם מיישמים בעתיד.
עדי סליחה על ניצול האשכול לעוד דבר
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כאשר אני רואה זאת עולים לי זיכרונות מהצד השני של הסכלה. במשך תקופה התנדבתי להדריך מחשבים קבוצות של מבוגרים בבתי אבות ובתים פרטיים, ולראות אנשים שעד לפני מספר שנים היו אשיות בתחומם, גידלו ילדים לתפארת, והיום כאשר הם שבר כלי מכול סיבה שהיא, אין לצידם את הבן או הבת שייתנו יד תומכת ואפילו לא מבט.
מקווה שכול אחד ייקח זאת לשימת ליבו, זיכרו מה שהילדים רואים היום - הם מיישמים בעתיד.
עם תגובות כאלו יהיה לי הכבוד שתנצל כל דיון שלי . איך אבא שלי אמר לי פעם בעקבות משהו שראינו ודומה למה שציינת בתגובתך: ״אבא אחד יגדל 10 ילדים , 10 ילדים לא מצליחים לטפל באבא אחד״ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
עם תגובות כאלו יהיה לי הכבוד שתנצל כל דיון שלי . איך אבא שלי אמר לי פעם בעקבות משהו שראינו ודומה למה שציינת בתגובתך: ״אבא אחד יגדל 10 ילדים , 10 ילדים לא מצליחים לטפל באבא אחד״ Sent from my iPhone using Tapatalk כל נכון עדי. סיפור מרגש מאוד
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אתמול צפיתי, חבר שלי העלה בפייסבוק...
מרגש עד כדי תחושת מחנק בגרון....
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
כשהייתי צעיר יותר תמיד אמרו לי כשיהיו לך ילדים תבין. . . צדקו איש אדיר שיום אחרי יום שם את הבן שלו על ראש האולימפוס מתוך כל הקשיים שיוצר לבנו את המציאות שהם בחרו ולא נותן לכלום לעמוד בדרך החיוך של הבן אחרי קו הסיום אומר הכל. . שני אנשים מדהימים פשוט שיעור לחיים תודה עדי 
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מדהים. הייתי קורא לזה טעם החיים. עדי