פורום הדיג הספורטיבי בישראל

פורומים כלליים ושרותים לחברים => פינת המטבח והמתכונים => נושא נשלח על ידי: סער זאבי על פברואר 09, 2013, 20:05:04 PM



כותרת: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי
תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 09, 2013, 20:05:04 PM
לאוהבי הבשר , תמיד טעים להרטיב את הבשר עם רוטב טוב.
רכיבים:
צרור פטרוזיליה
2 בצלים
שמן קנולה
חומץ בלסמי
מלח
שום והרבה
מיץ לימון סחוט

הכי קל ופשוט :
לוקחים את כל החומרים ומכניסים למעבד מזון עד שהופך למשחה .
מומלץ לשים על סטיקים


כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי
תגובה על ידי: shay 38 על פברואר 09, 2013, 20:22:49 PM
לאוהבי הבשר , תמיד טעים להרטיב את הבשר עם רוטב טוב.
רכיבים:
צרור פטרוזיליה
2 בצלים
שמן קנולה
חומץ בלסמי
מלח
שום והרבה
מיץ לימון סחוט

הכי קל ופשוט :
לוקחים את כל החומרים ומכניסים למעבד מזון עד שהופך למשחה .
מומלץ לשים על סטיקים

וואי וואי וואי  איזה תענוג של דבר  ht: ht: ht: ht:

כל הכבוד לשף של הפורום 049s; 049s; t39 t39


כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי
תגובה על ידי: IZHAK על פברואר 09, 2013, 21:06:00 PM
שאפו לשף .

שאלה  פלפל שחור גרוס עבה  לא יוסיף לתערובת ?


ממליץ למתן את  כמות המתכונים כי אני תקוע עדיין עם ההמבורגר  sml_bang;


כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי
תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 09, 2013, 21:08:14 PM
פלפל גרוס נהוג לשים על הסטיק ואז הוא מקבל קרנצ׳יות .
שילוב גם בצ׳ימיצ׳ורי יהיה יותר מידי פלפל והוא גם יהיה רטוב.
אני לא ממליץ.


כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי
תגובה על ידי: IZHAK על פברואר 09, 2013, 21:11:29 PM
פלפל גרוס נהוג לשים על הסטיק ואז הוא מקבל קרנצ׳יות .
שילוב גם בצ׳ימיצ׳ורי יהיה יותר מידי פלפל והוא גם יהיה רטוב.
אני לא ממליץ.

שאלה מכשילה   icon_pray;   icon_pray;   icon_pray;   icon_pray;


כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי
תגובה על ידי: עדי על פברואר 09, 2013, 21:20:05 PM
 ht:

פתחת לי את התיאבון


כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי
תגובה על ידי: mahajnaa על פברואר 09, 2013, 21:25:58 PM
תודה רבה !!

מאוד טעים עם המבורגר בשילוב עם צילי חריף.

רק שאלה- למה הכוונה  מעבד מזון!!?? בלינדר?


כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי
תגובה על ידי: רון דדון על פברואר 09, 2013, 21:29:37 PM
עזוב הרוטב - הסטייק (http://confettidreams.files.wordpress.com/2009/07/drooling-smiley.gif?w=500)


כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי
תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 09, 2013, 21:30:03 PM
תודה רבה !!

מאוד טעים עם המבורגר בשילוב עם צילי חריף.

רק שאלה- למה הכוונה  מעבד מזון!!?? בלינדר?
כן בלנדר


כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי
תגובה על ידי: dovdov על פברואר 10, 2013, 03:32:02 AM
לא יודע לא מצליח להתחבר לרוטב הזה עם הבשר שלי,לא טעים לי איתו הסינטה.
אני מעדיף רוטב שמנת/פלפלת או נקי נקי את הסטייק שלי.