כותרת: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 09, 2013, 20:05:04 PM לאוהבי הבשר , תמיד טעים להרטיב את הבשר עם רוטב טוב.
רכיבים: צרור פטרוזיליה 2 בצלים שמן קנולה חומץ בלסמי מלח שום והרבה מיץ לימון סחוט הכי קל ופשוט : לוקחים את כל החומרים ומכניסים למעבד מזון עד שהופך למשחה . מומלץ לשים על סטיקים כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי תגובה על ידי: shay 38 על פברואר 09, 2013, 20:22:49 PM לאוהבי הבשר , תמיד טעים להרטיב את הבשר עם רוטב טוב. רכיבים: צרור פטרוזיליה 2 בצלים שמן קנולה חומץ בלסמי מלח שום והרבה מיץ לימון סחוט הכי קל ופשוט : לוקחים את כל החומרים ומכניסים למעבד מזון עד שהופך למשחה . מומלץ לשים על סטיקים וואי וואי וואי איזה תענוג של דבר ht: ht: ht: ht: כל הכבוד לשף של הפורום 049s; 049s; t39 t39 כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי תגובה על ידי: IZHAK על פברואר 09, 2013, 21:06:00 PM שאפו לשף .
שאלה פלפל שחור גרוס עבה לא יוסיף לתערובת ? ממליץ למתן את כמות המתכונים כי אני תקוע עדיין עם ההמבורגר sml_bang; כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 09, 2013, 21:08:14 PM פלפל גרוס נהוג לשים על הסטיק ואז הוא מקבל קרנצ׳יות .
שילוב גם בצ׳ימיצ׳ורי יהיה יותר מידי פלפל והוא גם יהיה רטוב. אני לא ממליץ. כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי תגובה על ידי: IZHAK על פברואר 09, 2013, 21:11:29 PM פלפל גרוס נהוג לשים על הסטיק ואז הוא מקבל קרנצ׳יות . שילוב גם בצ׳ימיצ׳ורי יהיה יותר מידי פלפל והוא גם יהיה רטוב. אני לא ממליץ. שאלה מכשילה icon_pray; icon_pray; icon_pray; icon_pray; כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי תגובה על ידי: עדי על פברואר 09, 2013, 21:20:05 PM ht:
פתחת לי את התיאבון כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי תגובה על ידי: mahajnaa על פברואר 09, 2013, 21:25:58 PM תודה רבה !!
מאוד טעים עם המבורגר בשילוב עם צילי חריף. רק שאלה- למה הכוונה מעבד מזון!!?? בלינדר? כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי תגובה על ידי: רון דדון על פברואר 09, 2013, 21:29:37 PM עזוב הרוטב - הסטייק (http://confettidreams.files.wordpress.com/2009/07/drooling-smiley.gif?w=500)
כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 09, 2013, 21:30:03 PM תודה רבה !! כן בלנדר מאוד טעים עם המבורגר בשילוב עם צילי חריף. רק שאלה- למה הכוונה מעבד מזון!!?? בלינדר? כותרת: בעניין: רוטב צ'ימצ'ורי מוקדש לצור בשארי תגובה על ידי: dovdov על פברואר 10, 2013, 03:32:02 AM לא יודע לא מצליח להתחבר לרוטב הזה עם הבשר שלי,לא טעים לי איתו הסינטה.
אני מעדיף רוטב שמנת/פלפלת או נקי נקי את הסטייק שלי. |