כותרת: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי פרלוב תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 08, 2013, 21:06:34 PM אנדרי כאוהב בשר אחד לשני קבל מתכון:
רכיבים: נתח סינטה איכותי טרי חומץ בלסמי שמן זית פרמז'ן מגורדת מלח גם פלפל גרוס להכנה: בתוך ניילון נצמד חותכים חתיכה איכותית מהנתח נקיה משומן ומגלגלים לצורת צינור. מכניסים למקפיא ל20 דקות או עד שהנתח מעט מתקשה. בעזרת סכין חדה מאוד חותכים דק דק את הבשר , במידה ויוצא טיפה עבה עוטפים בניר אפיה ודופקים קלות בעזרת כף ברזל כבדה עד שהבשר שטוח. משטחים ומסדרים על צלחת . בוזקים בנדיבות שמן זית וחומץ בלסמי עד שכל הבשר נירטב . מכסים בניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה עד להחלפת צבע של הבשר לכהה יותר. החומץ גורם לבישול של הבשר . מוציאים מהמקרר ובוזקים מלח גס, פלפל גרוס וללא שומרי הכשרות גבינת פרמז'ן מגורדת. מומלץ לאכול עם לחם טרי וחמאת שום. בתאבון כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי תגובה על ידי: itamar26 על פברואר 08, 2013, 21:17:39 PM תגיד אתה לא נח בין ארוחה לארוחה מה זה?? sml44; sml44;
כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 08, 2013, 21:21:12 PM תגיד אתה לא נח בין ארוחה לארוחה מה זה?? sml44; sml44; נח למה לא?חוץ מדייג בישול זה עוד תחביב שלי . היה לי זמן אז העליתי שני מתכונים. סופ"ש הבא נעלה מתכונים מהבית העירקי שלי ויוקדשו לאדון בגדדי כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי תגובה על ידי: itamar26 על פברואר 08, 2013, 21:23:08 PM תגיד אתה לא נח בין ארוחה לארוחה מה זה?? sml44; sml44; נח למה לא?חוץ מדייג בישול זה עוד תחביב שלי . היה לי זמן אז העליתי שני מתכונים. סופ"ש הבא נעלה מתכונים מהבית העירקי שלי ויוקדשו לאדון בגדדי מה איתי לא תקדיש לי איזה קובה או עלי גפן ממולאים? או מהצד השני שלי קוסקוס משהו ?? כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי תגובה על ידי: שני יצחקי על פברואר 08, 2013, 21:25:19 PM תגיד אתה לא נח בין ארוחה לארוחה מה זה?? sml44; sml44; sml44; sml44; sml44; sml44;סער אין איזה משהו עירקי\מרוקאי? כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 08, 2013, 21:25:47 PM תגיד אתה לא נח בין ארוחה לארוחה מה זה?? sml44; sml44; נח למה לא?חוץ מדייג בישול זה עוד תחביב שלי . היה לי זמן אז העליתי שני מתכונים. סופ"ש הבא נעלה מתכונים מהבית העירקי שלי ויוקדשו לאדון בגדדי מה איתי לא תקדיש לי איזה קובה או עלי גפן ממולאים? או מהצד השני שלי קוסקוס משהו ?? אני צריך להכין שיהיו תמונות כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי תגובה על ידי: צור. על פברואר 08, 2013, 21:26:16 PM תגיד אתה לא נח בין ארוחה לארוחה מה זה?? sml44; sml44; תראה איך הוא נראה ותבין לבד sml98;כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 08, 2013, 21:28:58 PM תגיד אתה לא נח בין ארוחה לארוחה מה זה?? sml44; sml44; תראה איך הוא נראה ותבין לבד sml98;כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי תגובה על ידי: צור. על פברואר 08, 2013, 21:30:03 PM תגיד אתה לא נח בין ארוחה לארוחה מה זה?? sml44; sml44; תראה איך הוא נראה ותבין לבד sml98;כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 08, 2013, 21:30:49 PM תגיד אתה לא נח בין ארוחה לארוחה מה זה?? sml44; sml44; תראה איך הוא נראה ותבין לבד sml98;כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי תגובה על ידי: צור. על פברואר 08, 2013, 21:33:50 PM תגיד אתה לא נח בין ארוחה לארוחה מה זה?? sml44; sml44; תראה איך הוא נראה ותבין לבד sml98;כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי פרלוב תגובה על ידי: andreypa על פברואר 08, 2013, 21:56:40 PM ואי ואי ואי איזה תאבון עשיתה לי thumbUp;
אני בטוח הנסה השבוע את המתכון הזה נראה סוף הדרך give_rose; כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי פרלוב תגובה על ידי: סקווידוויד על פברואר 08, 2013, 22:12:01 PM מתכון חביב ביותר למעדן מעולה sml45;
עובד רק עם פילה? כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי פרלוב תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 08, 2013, 22:16:35 PM סינטה הכי טוב
אפשרי גם פילה אנטריקוט לא כל כךמבגלל השומן כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי פרלוב תגובה על ידי: IZHAK על פברואר 09, 2013, 00:16:38 AM אלוף לאט לאט
עדיין לא נרגעתי מהסושי לאט לאט כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי תגובה על ידי: סקווידוויד על פברואר 09, 2013, 10:10:49 AM תגיד אתה לא נח בין ארוחה לארוחה מה זה?? sml44; sml44; תראה איך הוא נראה ותבין לבד sml98;צור הוא מרכך את הבשר... כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי פרלוב תגובה על ידי: רון דדון על פברואר 09, 2013, 21:31:14 PM יבוא היום שמישהו יכריח אותי לנסות את זה...
קשה לי לחשוב על בשר שלא עבר תנור / מחבת / גריל בפה שלי kap; כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי פרלוב תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 09, 2013, 21:32:12 PM יבוא היום שמישהו יכריח אותי לנסות את זה... נתת לי אתגר .קשה לי לחשוב על בשר שלא עבר תנור / מחבת / גריל בפה שלי kap; תגמור את הסמסטר ארוחת סיום אצלי כותרת: בעניין: קרפצ'יו מוקדש לאנדרי פרלוב תגובה על ידי: dovdov על פברואר 10, 2013, 03:30:16 AM יבוא היום שמישהו יכריח אותי לנסות את זה... נתת לי אתגר .קשה לי לחשוב על בשר שלא עבר תנור / מחבת / גריל בפה שלי kap; תגמור את הסמסטר ארוחת סיום אצלי סער לא עדיף להשתמש בסינטה מיושנת במקום טרייה? |