כותרת: חברים צריך את דעתכם.. תגובה על ידי: it על ינואר 25, 2013, 11:25:10 AM קניתי לא מזמן חוט לג'יג של ygk jig man 60 ליברות פי 4 (כאילו יותר דק מהרגיל).
ואז לא יודע הוא נראה לי טיפה חלש והתחלתי לחשוב שאולי כדאי להחליף ליותר עבה, אולי יותר ליברות. מה דעתכם?.. לא השתמשתי בו מקווה שעוד יהיה אפשר להחזיר במידת הצורך תודה כותרת: בעניין: חברים צריך את דעתכם.. תגובה על ידי: rafi על ינואר 27, 2013, 19:28:27 PM לגבי נראה לך, יש דרך פשוטה לבדוק - בדיקה שהכרתי כמה חברים שעשו.
גש לחנות או לחבר ותיקח חוט 60ליב' רגיל, קט דלי ותקשור לחוט ותתחיל להעמיס משקל- עופרות או מים או מה שלא יהיה, הכל כשהדלי מונף עם החוט- על צינור ברזל או משהו נוח, תבדוק אם שני החוטים נקרעים באותו משקל או שמא יש פערים, ואז תדע. כעקרון, אמור להספיק אך אם אין לך הרבה נסיון עם דגים גדולים- לך על פי-5. כעקרון חוט יותר דק - יותר טוב, גם נכנס יותר בשפולה וגם פחות התנגדות למים ותנועה טובה יותר לג'יג, ולחוט הספציפי מוניטין מצוין. כותרת: בעניין: חברים צריך את דעתכם.. תגובה על ידי: it על ינואר 28, 2013, 07:11:05 AM אני ינסה את זה רפי תודה
|