כותרת: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: סער זאבי על ינואר 05, 2013, 19:32:06 PM מצרכים:
צינורות קנלוני בשר טחון עגבניות מרוסקות בקופסה ראש שום בצל שלם חצי כוס קמח 100 גרם חמאה ליטר חלב גבינת פרמזן מגורדת פלפל מלח לשלב ההכנה : חותכים גם את השום וקוצצים בצל מוסיפים אןתם לבשר הטחון ומוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם. מכינים את רוטב הבשמל שהוא ממיסים חמאה ומוסיפים את הקמח לאחר דקה מוסיפים את החלב בהדרגה על ליצירת עיסה סמיכה. ממלאים את צינורות הקנלוני בתערובת הבשר הטחון . על תבנית אלומיניום שופכים את העגבניות המרוסקות ומשטחים. מסדרים את הקנלוני בתבנית ואם נשאר מהתערובת זורקים עליהם. על הקנלוני שופכים את רוטב הבשמל ומשטחים. על הכל פרמזן מגורדת ולתנור שחומם מראש ל200 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות . לאחר חצי שעה להכניס קיסם לראות שהקנלוני התרככו אם כן בתאבון . כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: IZHAK על ינואר 05, 2013, 20:49:12 PM לא אוהב תחזור לסושי ומהר sml_bang;
כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: סער זאבי על ינואר 05, 2013, 20:53:34 PM אני אוהב גם סושי
כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: momi על ינואר 05, 2013, 20:53:56 PM מצרכים: אתה אוכל הכל, אהה?צינורות קנלוני בשר טחון עגבניות מרוסקות בקופסה ראש שום בצל שלם חצי כוס קמח 100 גרם חמאה ליטר חלב גבינת פרמזן מגורדת פלפל מלח לשלב ההכנה : חותכים גם את השום וקוצצים בצל מוסיפים אןתם לבשר הטחון ומוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם. מכינים את רוטב הבשמל שהוא ממיסים חמאה ומוסיפים את הקמח לאחר דקה מוסיפים את החלב בהדרגה על ליצירת עיסה סמיכה. ממלאים את צינורות הקנלוני בתערובת הבשר הטחון . על תבנית אלומיניום שופכים את העגבניות המרוסקות ומשטחים. מסדרים את הקנלוני בתבנית ואם נשאר מהתערובת זורקים עליהם. על הקנלוני שופכים את רוטב הבשמל ומשטחים. על הכל פרמזן מגורדת ולתנור שחומם מראש ל200 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות . לאחר חצי שעה להכניס קיסם לראות שהקנלוני התרככו אם כן בתאבון . כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: סער זאבי על ינואר 05, 2013, 21:05:23 PM כן אני דוגל בזה שמה שטעים לי אני אוכל
כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: IZHAK על ינואר 05, 2013, 21:12:06 PM אני אוהב גם סושי מעניין לי את הכושי tongu9; tongu9; אתה מכין סושי וזה מטריף את כל חושי הבליעה שלי . צרף צרף תמונה חביבי לא רק בפייס wife: כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: צור. על ינואר 05, 2013, 21:21:25 PM טוב הגרגרן ביקש עזרה בהעלאת התמונות
ולחברים לא מסרבים כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: צור. על ינואר 05, 2013, 21:22:17 PM עוד שתיים אחרונות
כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: סער זאבי על ינואר 05, 2013, 21:43:26 PM תודה אח יקר
כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: צור. על ינואר 05, 2013, 21:44:56 PM כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: andreypa על ינואר 05, 2013, 22:44:18 PM עשיתם לי תאבון thumbUp;
נראה סוף הדרך thumbUp; כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: gaichuk על ינואר 06, 2013, 07:41:29 AM בלי טעימות זה לא שווה... 240s;
אני לא חובב גדול של בשמל אבל קנלוני עם בשר טחון זה אחד הדברים הטעימים thumbUp; כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: IZHAK על ינואר 06, 2013, 18:03:54 PM בלי טעימות זה לא שווה... 240s; אני לא חובב גדול של בשמל אבל קנלוני עם בשר טחון זה אחד הדברים הטעימים thumbUp; נכון אבל בישול בחלב לא מתיישב לי בגרגרת כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: dovdov על ינואר 06, 2013, 18:10:50 PM נראה חביב ,לא מת על קנלוני בכלל,ואני חולה פסטה מסוגל לאכול כל יום,אבל לא קנלוני.
בעיקרון לא אוהב ולא אוכל בשר לא מדמם. yahoo: ובשמל אני בכלללא אוהב ,מעדיף שמנת נטו. אבל זה אכיל במקרה חרום של ממש מבחינתי. acigar; כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: rafi על ינואר 14, 2013, 14:00:26 PM נשמע ונראה מצוין...
חבל שלא אהנה מזה- שומר כשרות, אז לפחות שיהנה מזה מי שלא שומר כשרות... :) כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: Shahar Cohen על ינואר 18, 2013, 19:59:21 PM סער
כדי לחוות דעה אני צריך לטעום באופן אישי sml98; כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: טושקאן על ינואר 18, 2013, 23:08:30 PM נראה סוף הדרך ביום ראשון אני ינסה להכין את זה נראה מה יצא ואני לא יודע למה רק עכשיו ראיתי את זה
כותרת: בעניין: קנלוני לא לאוכלי הכשר תגובה על ידי: סער זאבי על ינואר 30, 2013, 18:31:25 PM לא קשה בכלל רק קח בחשבון ברוטב הבשמל צריכים לערבב כל הזמן על למרקם סמיך.
בהצלחה |