כותרת: מתכון מנצח לטרחון תגובה על ידי: מנצור סאן על ספטמבר 13, 2011, 09:03:10 AM לשים בצלחת מלח גס,פלפל שחור גרוס וטמפורה ( סוג של קמח מיוחד למעטפת,ניתן להשיג בכל סופר באיזור של המוצרים הסיניים ).להוסיף מים קרים ולערבב עד שתהיה בלילה סמיכה.לעשות מסאג' לדג טוב טוב עם הבלילה ולשים במחבת עם שמן (לא עמוק ). 3 דקות מכל צד,יוצא מעדן.
בתיאבון.. כותרת: בעניין: מתכון מנצח לטרחון תגובה על ידי: סקווידוויד על ספטמבר 13, 2011, 09:48:51 AM לשים בצלחת מלח גס,פלפל שחור גרוס וטמפורה ( סוג של קמח מיוחד למעטפת,ניתן להשיג בכל סופר באיזור של המוצרים הסיניים ).להוסיף מים קרים ולערבב עד שתהיה בלילה סמיכה.לעשות מסאג' לדג טוב טוב עם הבלילה ולשים במחבת עם שמן (לא עמוק ). 3 דקות מכל צד,יוצא מעדן. בתיאבון.. תודה, נשמע טוב thumbUp; לאיזה משקלי דג מיועד המתכון ? הטיגון נעשה בשמן עמוק או רדוד? על להבה חזקה או נמוכה? כותרת: בעניין: מתכון מנצח לטרחון תגובה על ידי: gaichuk על ספטמבר 13, 2011, 10:24:39 AM לא הבנתי.
שלח לי בבקשה דוגמיות למייל sml44; לא מוסיף קצת בירה לבלילה? חרדל? קורנפלור? כותרת: בעניין: מתכון מנצח לטרחון תגובה על ידי: אביחי על ספטמבר 13, 2011, 10:31:43 AM לשים בצלחת מלח גס,פלפל שחור גרוס וטמפורה ( סוג של קמח מיוחד למעטפת,ניתן להשיג בכל סופר באיזור של המוצרים הסיניים ).להוסיף מים קרים ולערבב עד שתהיה בלילה סמיכה.לעשות מסאג' לדג טוב טוב עם הבלילה ולשים במחבת עם שמן (לא עמוק ). 3 דקות מכל צד,יוצא מעדן. בתיאבון.. יפה שי מנצור סאן אני רואה שבאמת אימצתה את השם thumbUp; והכנסתה את המתכון מנצח לטרחון למקומו הראוי thumbUp; thumbUp; thumbUp; כותרת: בעניין: מתכון מנצח לטרחון תגובה על ידי: טל. על ספטמבר 14, 2011, 17:00:27 PM תודה על ההיענות להעלאת המתכון שי כאן. thumbUp;
כבוד רב . give_rose; כותרת: בעניין: מתכון מנצח לטרחון תגובה על ידי: LiatH על ספטמבר 14, 2011, 20:51:58 PM לא מוסיף קצת בירה לבלילה? חרדל? קורנפלור? אהבתי את התוספות ;Dכותרת: בעניין: מתכון מנצח לטרחון תגובה על ידי: מנצור סאן על ספטמבר 18, 2011, 10:53:08 AM אין צורך להוסיף לבלילה דבר,הטמפורה עושה את העבודה מצוין.מי מתעקש,שייתן לי פידבק איך יצא.
הדג שהכנתי היה סביב ה 700 גרם והתלבש בול במחבת עם קיצור קטן של הסנפיר האחורי.אין הגבלת משקל במידה ויש כלי גדול מספיק להכין אותו.ושאלו יהיו הבעיות שלנו.. לא לשים הרבה שמן,מיועד לטיגון הדג משני צדדיו ולא הטבעה שלו. |