כותרת: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: סקווידוויד על דצמבר 03, 2012, 00:19:38 AM יש מי שאוהב את הפלמידה הלבנה על האש, אחרים יעדיפו את הלוקוס בחריימה, טונית בסושי או לברק בתנור.
לכל אחד יש את ההעדפה שלו. מה הדג שהכי עושה לכם את זה? בשביל הרקורד - אני אוהב את חזיר הים בציפוי בצק בירה ומטוגן בשמן עמוק (סטייל פיש אנד צ'יפס), לברק בכל דרך שאפשר - אי אפשר ליפול עם הדג הזה, ולוקוס בחריימה חריףףףףף, וכן גם תערובת דגים בגודל כף יד מטוגנים בשמן עמוק עם בירה בצד... אז מה אתם אומרים? יאללה פרטו מה עושה לכם את זה.... 112s; יאממי ללקק את השפתיים (http://www.sherv.net/cm/emoticons/flirt/biting-lips-smiley-emoticon.gif) (http://www.sherv.net/biting.lips-emoticon-3658.html) כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: הלל-ירושלים על דצמבר 03, 2012, 00:28:26 AM אייל
לברק לברק לברק לברק לברק לברק לברק לברק אין על הדג הזה גם מבחינת דייג וגם מבחינת הבשר שלו אם אני מביא לה עוד לברק ביום חמישי אני נשאר מחוץ לבית wife: wife: wife: כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: סקווידוויד על דצמבר 03, 2012, 00:37:22 AM אייל לברק לברק לברק לברק לברק לברק לברק לברק אין על הדג הזה גם מבחינת דייג וגם מבחינת הבשר שלו אם אני מביא לה עוד לברק ביום חמישי אני נשאר מחוץ לבית wife: wife: wife: תביא לי את הלברק ואחליף לך אותו בדג יותר נדיר מהלברק - סרגוס.... היא אוהבת סרגוס, לא? כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: עדי על דצמבר 03, 2012, 00:47:38 AM לברק בשבילי sml8;
לוקוס בחריימה חריף או פרוס בציפוי וטיגון. כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: שחר נ על דצמבר 03, 2012, 01:25:28 AM מוסרררררררר
כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: אביב. על דצמבר 03, 2012, 07:23:27 AM אראס בטיגון עמוק עם מלא מלח ,מבחןנתי הכי טעים שיש.
כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: Eli1 על דצמבר 03, 2012, 07:42:47 AM אני חולה על דגים בכל צורה וכל סוג , כמה שיותר חריף יותר טוב ht: ht:.
חוץ מ- גפילטפיכס וקציצות דגים truwup; כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: andreypa על דצמבר 03, 2012, 08:01:51 AM מה אף אחד לא ציין את הסרגוס sml17; sml17; sml102; אחד הטעימים thumbUp;
או סילגו נודד (טלויזיה) בטיגון כמו ציפס sml41; כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: dani77 על דצמבר 03, 2012, 08:08:48 AM אם בבישול חריף -לוקוס וחאדד
אם בסביצ'ה - אינטיאס צעיר או טרחון אם על האש -פלמידה לבנה אם בעישון -טונית אם בדג כבוש - טרולוסים אם בטיגון טלווזיות ומרמירים וטבעות ברקודה צריבה ולתנור או רק בתנור- לברק בקיצר הכל t39 כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: dani77 על דצמבר 03, 2012, 08:09:26 AM אם בבישול חריף -לוקוס וחאדד
אם בסביצ'ה - אינטיאס צעיר או טרחון אם על האש -פלמידה לבנה אם בעישון -טונית אם בדג כבוש - טרולוסים אם בטיגון טלווזיות ומרמירים וטבעות ברקודה צריבה ולתנור או רק בתנור- לברק בקיצר הכל t39 כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: אליהו בנימין על דצמבר 03, 2012, 13:29:01 PM עוד לא טעמיתי את כולם אבל בינתיים..
טונית! icon_pray; בתנאי שעושים אותה נכון עם הרבה נוזלים, אחרת טעם של סקוצ' sml98; כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: Misha Ravich על דצמבר 03, 2012, 13:56:06 PM מושט מעל חצי קילו בטיגון עם לימון בצד ובירה קרה, תענוג thumbUp;
כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: yarin44555 על דצמבר 03, 2012, 14:26:17 PM לברק בכל דרך אפשרית
אבל הכי אהובה עלי בטיגון ללא קמח פשוט לזרוק את הלבר בשמן עמוק לחכות אד שהוא יזהיב ולהפוך צד ולוקוס בחריימה חריף עם חלה טרייה בצד כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: dovdov על דצמבר 03, 2012, 14:39:47 PM אין עדיף עדיפות היחידה שלי היא לדג שאני דגתי
אוהב את כל דגי הים כל אחד וטעמו הוא כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: momi על דצמבר 03, 2012, 14:53:46 PM מושט מעל חצי קילו בטיגון עם לימון בצד ובירה קרה, תענוג thumbUp; הכל הולך עם בירה!? sml98; sml98; sml98;כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: Gal Levy על דצמבר 03, 2012, 15:03:28 PM מושט מעל חצי קילו בטיגון עם לימון בצד ובירה קרה, תענוג thumbUp; הכל הולך עם בירה!? sml98; sml98; sml98;זה בירה עם מושט sml98; כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: dovdov על דצמבר 03, 2012, 15:05:29 PM אם כבר מדברים על בירה וחמוצים
אז הכי הכי זה ערימת טלוויזיות מטוגנות בשמן עמוק כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: (אלון) על דצמבר 03, 2012, 16:56:40 PM מוסרררררררררררררררררררררררררררררר
אין על הדג הזה מקום שני פלמידה מקום שלישי לוקוס כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: הנצרתי מס 1 על דצמבר 03, 2012, 17:35:08 PM דגים זה לנשנש ..כך זה אצלי ;)
1: טלוויזיות בשמן עמוק 2: סרגוסים של החוף ולא העומק . פרפורים ( פרידות קטנות ) . ג'רבידות בלדי . אג'אג קטן כף יד הכל בטיגון ולנשנש !! 3: לברקונים עד משקל 600 גר" והכי מעדיף של ה 400-500 ...לברקים של קילו ומעלה כמעט ולא נוגע 4: לוקוסים של חצי קילו ..גדולים גם כן כמעט ולא נוגע ..פרט ללוקוס לבן 5: מדי פעם חוטא והולך על פרידות גדולות וארוסים דגים גדולים כמעט ולא נוגע כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: יהושוע{שוקי}פרג על דצמבר 03, 2012, 17:58:27 PM במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש
במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן חמאה ושום tongu9; כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: Misha Ravich על דצמבר 03, 2012, 18:21:23 PM מושט מעל חצי קילו בטיגון עם לימון בצד ובירה קרה, תענוג thumbUp; הכל הולך עם בירה!? sml98; sml98; sml98;זה בירה עם מושט sml98; במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש וואי וואי איזה תאבון עשית לי ht:במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן חמאה ושום tongu9; כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: shmuel b על דצמבר 03, 2012, 18:31:07 PM אני מעדיף על האש טונית -סקומברי בזילוף לימון-- ממש ללקק את האצבעות .לוקוס בבישול חריימה מרוקאי. לברק בתנור אם עשבי תיבול - כוזברה חתוכה מעט לימון כבוש פלפל אדום ושום קצוץ דקדק מורחים את הדג בשמן זית חורצים חריצים ולתוך החריצים מכניסים שום כתוש ושאר התערובת תוך הדג ,כניסים לתנור במאה ושמונים מעלות למשך שלושים וחמש דקות יוצא משהו משהוא....
כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: סקווידוויד על דצמבר 03, 2012, 18:42:17 PM אני מעדיף על האש טונית -סקומברי בזילוף לימון-- ממש ללקק את האצבעות .לוקוס בבישול חריימה מרוקאי. לברק בתנור אם עשבי תיבול - כוזברה חתוכה מעט לימון כבוש פלפל אדום ושום קצוץ דקדק מורחים את הדג בשמן זית חורצים חריצים ולתוך החריצים מכניסים שום כתוש ושאר התערובת תוך הדג ,כניסים לתנור במאה ושמונים מעלות למשך שלושים וחמש דקות יוצא משהו משהוא.... שמואל זו לא חוות דעת - זה מתכון בוא תהרוג אותנו וזהו... עוד לא ארוחת ערב... תיהיה עדין כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: הנצרתי מס 1 על דצמבר 03, 2012, 19:26:18 PM במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן חמאה ושום tongu9; שוקי הזכרת לי עם הקלמרי אז בקטע זה אני טורף על של כל פירות הים קלמרי..גמברי..סרטנים..צדפות ..לובסטרים וקרקנד ht: ht: ht: כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: סער זאבי על דצמבר 03, 2012, 20:04:19 PM עזבו אותכם
סטייק אנטריקוט נא למחצה עם מלח גס ושום כתוש כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: Misha Ravich על דצמבר 03, 2012, 22:08:52 PM במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן חמאה ושום tongu9; שוקי הזכרת לי עם הקלמרי אז בקטע זה אני טורף על של כל פירות הים קלמרי..גמברי..סרטנים..צדפות ..לובסטרים וקרקנד ht: ht: ht: כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: אליהו בנימין על דצמבר 03, 2012, 22:51:45 PM במקום הראשון אצלי זוכה הפלמידה עטופה בנייר כסף על האש במקום השני בורי מבושל עם פטרוזיליה חריף שום שמן זית וחלה טרייה של שבת במקום השלישי קאלמרי ברוטב יין לבן חמאה ושום tongu9; שוקי הזכרת לי עם הקלמרי אז בקטע זה אני טורף על של כל פירות הים קלמרי..גמברי..סרטנים..צדפות ..לובסטרים וקרקנד ht: ht: ht: מה אתם מבינים... אין כמו תמנון חי מיד אחרי השליפה מהמים טיפ טיפה מלח ולהזליף מעט קינמון על הזרועות ושלוווווק לתוך הפה t39 בהכשר העדה החרדית 112s; כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: gaichuk על דצמבר 03, 2012, 22:55:39 PM טונה מקופסה thumbUp;
בסלט עם מיונז,פלפל ומלח, על פיצה ואפילו סתם עם מזלג 049s; כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: סקווידוויד על דצמבר 04, 2012, 02:35:23 AM טונה מקופסה thumbUp; בסלט עם מיונז,פלפל ומלח, על פיצה ואפילו סתם עם מזלג 049s; מקורי... ;D כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: rafi על דצמבר 04, 2012, 03:07:12 AM מוסרררררררר מוסרררררררררררררררררררררררררררררר אין על הדג הזה מסכים עם שחר ואלון, כאשר מדובר כמובן במוסר ים ולא בגידולים... והמבחן מבחינתי הוא הכנה אחידה- בזמנו לפני כ:20 ומשהו שנים היתה ערימת דגים שטוגנה בשמן עמוק, לוקוסים ואג'אג'ים לא הגיעו אותו יום לטעם המוסר- תמיד שאכלתי ממנו היה מבחינתי מספר 1 (אם כי לפחות 15 שנה לא טעמתי מוסר...) כותרת: בעניין: אז מי הכי טעים? תגובה על ידי: הנצרתי מס 1 על דצמבר 04, 2012, 05:59:28 AM מוסרררררררר מוסרררררררררררררררררררררררררררררר אין על הדג הזה מסכים עם שחר ואלון, כאשר מדובר כמובן במוסר ים ולא בגידולים... והמבחן מבחינתי הוא הכנה אחידה- בזמנו לפני כ:20 ומשהו שנים היתה ערימת דגים שטוגנה בשמן עמוק, לוקוסים ואג'אג'ים לא הגיעו אותו יום לטעם המוסר- תמיד שאכלתי ממנו היה מבחינתי מספר 1 (אם כי לפחות 15 שנה לא טעמתי מוסר...) אז נדאג לך למוסר shy2; |