כותרת: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: Alon T על אוקטובר 16, 2012, 18:14:09 PM מצרכים-
1.מים 2.סרטנים 3.מלח 4.פילפל 5.המון שום 6.המון פטרוזיליה טרי 7.חמאה 8.ג'ינג'ר 9.קמח (בערך 2 כפות) 10.סיר 11.גז....טוב מספיק סרטנים- למי מלח רותחים מוסיפים פטרוזיליה ושום בנדיבות מכניסים את הסרטנים שלמים ושולקים כ-5 דק' או עד שהצבע נהייה אדום בוהק ללא מכסה רוטב- בסיר קטן ממיסים 30 גר' חמאה על אש נמוכה מוסיפים קמח עד שנוצרת עיסה אחידה מגבירים קצת את האש ומוסיפים חלב בהדרגה עד שמגיעים לסמיכות הרצוייה מוסיפים מלח פלפל שום ג'ינג'ר ופטרוזיליה לפי הטעם ונותנים לרוטב להתבשל על אש נמוכה ללא מכסה כ 10 דק נוספות חשוב לערבב המון מתכון @ סימה לא לבוא אלי בטענות t39 כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: Misha Ravich על אוקטובר 16, 2012, 18:26:45 PM על איזה סרטנים מדובר ? של מים מתוקים או מלוחים ?
ותודה על המתכון.. והם טעימים בכלל ? sml17; כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: Alon T על אוקטובר 16, 2012, 19:00:43 PM סרטנים מהים... לא יודע איזה סוג בדיוק...כתומים כאלה מפלצות. יצאו לי כמה בדייג פיתיונות. זה מתכון של חברה שלי....היא אומרת שזה טעים מאוד! היה ריח טוב בבית אבל לא בשבילי. כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: dovdov על אוקטובר 16, 2012, 19:03:08 PM כמה הערות
למה פטרוזיליה במים הרותחים ,יכול לגרום למרירות מסויימת ,לדעתי רק מים ומלח. לרוטב למה להרוס עם קמח וחלב שאפשר ורצוי שמנת מתוקה עדיף 38% ולצמצם טוב ואם רוצים להסמיך את הרוטב עדיף כפית קרונפלור בכוס עם קצת מהשמנת הקרה ולערבב טוב שלא יהיו גושים ולקראת הסוף מוסיפים לרוטב ובוחשים טוב עד שנהיה טעים. נ.ב. אין יותר מידי בשר בכל סרטן ככה שצריך כמות,והעבודה הקשה זה לפרק אותם כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: andreypa על אוקטובר 16, 2012, 19:08:38 PM נראה אחלה מתכון thumbUp; thumbUp;
כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: Alon T על אוקטובר 16, 2012, 19:11:31 PM כמה הערות למה פטרוזיליה במים הרותחים ,יכול לגרום למרירות מסויימת ,לדעתי רק מים ומלח. לרוטב למה להרוס עם קמח וחלב שאפשר ורצוי שמנת מתוקה עדיף 38% ולצמצם טוב ואם רוצים להסמיך את הרוטב עדיף כפית קרונפלור בכוס עם קצת מהשמנת הקרה ולערבב טוב שלא יהיו גושים ולקראת הסוף מוסיפים לרוטב ובוחשים טוב עד שנהיה טעים. 1. פטרוזיליה עוזרת לסתור את הריח שנתקע ולא יוצא מהמטבח וזה לא פוגע בטעם של הבשר כי הוא מתבשל בתוך השריון (ככה שיש קצת ארומה וזהו) 2. לקורנפלור יש טעם לוואי שאני אישית לא אוהבת וקצת יותר בעייתי לעבוד עם השמנת בעיקר כי היא נשרפת יחסית מהר אבל החלב שלנו מדולל במים... *שכחתי לציין שהסרטן נכנס למים שלם ופותחים אותו רק אחרי שמוכן. @ סימה כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: dovdov על אוקטובר 16, 2012, 20:01:21 PM כמה הערות למה פטרוזיליה במים הרותחים ,יכול לגרום למרירות מסויימת ,לדעתי רק מים ומלח. לרוטב למה להרוס עם קמח וחלב שאפשר ורצוי שמנת מתוקה עדיף 38% ולצמצם טוב ואם רוצים להסמיך את הרוטב עדיף כפית קרונפלור בכוס עם קצת מהשמנת הקרה ולערבב טוב שלא יהיו גושים ולקראת הסוף מוסיפים לרוטב ובוחשים טוב עד שנהיה טעים. 1. פטרוזיליה עוזרת לסתור את הריח שנתקע ולא יוצא מהמטבח וזה לא פוגע בטעם של הבשר כי הוא מתבשל בתוך השריון (ככה שיש קצת ארומה וזהו) 2. לקורנפלור יש טעם לוואי שאני אישית לא אוהבת וקצת יותר בעייתי לעבוד עם השמנת בעיקר כי היא נשרפת יחסית מהר אבל החלב שלנו מדולל במים... *שכחתי לציין שהסרטן נכנס למים שלם ופותחים אותו רק אחרי שמוכן. @ סימה לא יודע לי אף פעם לא נשרפה שמנת עובדים על אש קטנה ומשגיחים ,הטעם עם שמנת זה עולם אחר לחלוטין. טוב אוכל זה עינין של טעם,אני דווקא עם קמח לא עובד בכלל לצמצום רטבים. אני אתחיל לאסוף לי סרטנים מהחברים ואכין את זה בקרוב. תודה כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: Misha Ravich על אוקטובר 16, 2012, 20:09:42 PM סרטנים מהים... לא יודע איזה סוג בדיוק...כתומים כאלה מפלצות. יצאו לי כמה בדייג פיתיונות. זה מתכון של חברה שלי....היא אומרת שזה טעים מאוד! היה ריח טוב בבית אבל לא בשבילי. כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: MOTI-M על אוקטובר 16, 2012, 20:13:08 PM סרטנים מהים... לא יודע איזה סוג בדיוק...כתומים כאלה מפלצות. יצאו לי כמה בדייג פיתיונות. זה מתכון של חברה שלי....היא אומרת שזה טעים מאוד! היה ריח טוב בבית אבל לא בשבילי. זה הסרטן : (http://www.uppy.co.il/up/786612db97f3.jpg) (http://www.uppy.co.il/) כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: momi על אוקטובר 16, 2012, 21:54:46 PM סרטנים מהים... לא יודע איזה סוג בדיוק...כתומים כאלה מפלצות. יצאו לי כמה בדייג פיתיונות. זה מתכון של חברה שלי....היא אומרת שזה טעים מאוד! היה ריח טוב בבית אבל לא בשבילי. זה הסרטן : (http://www.uppy.co.il/up/786612db97f3.jpg) (http://www.uppy.co.il/) מותר להגיד איכסססססססססססססססססס snn7; snn7; על אוכל? כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: yarin44555 על אוקטובר 16, 2012, 22:08:13 PM סרטנים מהים... לא יודע איזה סוג בדיוק...כתומים כאלה מפלצות. יצאו לי כמה בדייג פיתיונות. זה מתכון של חברה שלי....היא אומרת שזה טעים מאוד! היה ריח טוב בבית אבל לא בשבילי. זה הסרטן : (http://www.uppy.co.il/up/786612db97f3.jpg) (http://www.uppy.co.il/) מותר להגיד איכסססססססססססססססססס snn7; snn7; על אוכל? אני מרשה לך snn7; כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: momi על אוקטובר 16, 2012, 22:46:25 PM סרטנים מהים... לא יודע איזה סוג בדיוק...כתומים כאלה מפלצות. יצאו לי כמה בדייג פיתיונות. זה מתכון של חברה שלי....היא אומרת שזה טעים מאוד! היה ריח טוב בבית אבל לא בשבילי. זה הסרטן : (http://www.uppy.co.il/up/786612db97f3.jpg) (http://www.uppy.co.il/) מותר להגיד איכסססססססססססססססססס snn7; snn7; על אוכל? אני מרשה לך snn7; כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: MOTI-M על אוקטובר 16, 2012, 23:01:06 PM מומי באמת לא יפה זה אוכל מה קרה לכם sml44; sml44;
כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: Caza על אוקטובר 16, 2012, 23:02:27 PM סרטנים מהים... לא יודע איזה סוג בדיוק...כתומים כאלה מפלצות. יצאו לי כמה בדייג פיתיונות. זה מתכון של חברה שלי....היא אומרת שזה טעים מאוד! היה ריח טוב בבית אבל לא בשבילי. זה הסרטן : (http://www.uppy.co.il/up/786612db97f3.jpg) (http://www.uppy.co.il/) מותר להגיד איכסססססססססססססססססס snn7; snn7; על אוכל? אני מרשה לך snn7; 245s; 245s; 240s; 240s; הרגת אותי :D כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: momi על אוקטובר 16, 2012, 23:13:55 PM מומי באמת לא יפה זה אוכל מה קרה לכם sml44; sml44; מ'כפת לי, ירין מרשה לי סרטנים מהים... לא יודע איזה סוג בדיוק...כתומים כאלה מפלצות. יצאו לי כמה בדייג פיתיונות. זה מתכון של חברה שלי....היא אומרת שזה טעים מאוד! היה ריח טוב בבית אבל לא בשבילי. זה הסרטן : (http://www.uppy.co.il/up/786612db97f3.jpg) (http://www.uppy.co.il/) מותר להגיד איכסססססססססססססססססס snn7; snn7; על אוכל? אני מרשה לך snn7; 245s; 245s; 240s; 240s; הרגת אותי :D כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: MOTI-M על אוקטובר 16, 2012, 23:17:38 PM ציטוט מ'כפת לי, ירין מרשה לי אהההההההה זה ירין טוב המשך למטה : snn7; כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: אברום רומנו על אוקטובר 17, 2012, 15:19:20 PM זה מגעיל!!!!!!! גרך אגב מי שמוציא סרטן אפשר לעשות איתו משהו לשבור לו את כל הצבתות אני עושה מוציא להם כי אנלא מפחד מהם מי הם!ואז יש את הבשר הכתום שימו אותו על הקרס אמרו לי טוב לסרטנים נבדוק את זה!
כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: yarin44555 על אוקטובר 17, 2012, 17:20:18 PM זה מגעיל!!!!!!! גרך אגב מי שמוציא סרטן אפשר לעשות איתו משהו לשבור לו את כל הצבתות אני עושה מוציא להם כי אנלא מפחד מהם מי הם!ואז יש את הבשר הכתום שימו אותו על הקרס אמרו לי טוב לסרטנים נבדוק את זה! אברום הבשר של הסרטן הוא לא כל כך עמיד על הקרס וזה מניסיון שכל פעם שהייתי נתקע בלי פיתיון או משהו כזה והייתי מצליח להוציא סרטן הייתי מנסה להשים את הבשר שלו על הקרס אבל כבר בזריקה הוא עף לי כל הפעמים שזרקתי הוא עף אם אתה רוצה באמת פיתיון טוב ששמעתי שהוא טוב ללברקים אם תיהיה בחוף תחפור בקו של המים באיזורים שיש מי חורים כאלה קטנים יש שם סרטני חול תתפור אחד כזה שלם על הקרס או שתי קרסים בלי לפרק את השיריון או משהו ולזרוק שמעתי שלברקים מתים על זה אבל אני לא יכול להגיד לך בוודאות כי לא ניסיתי את זה בהצלחה כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: gaichuk על אוקטובר 17, 2012, 18:16:25 PM תודה אלון וכמובן שגם לסימה thumbUp;
כמה יחידות להערכתך צריך בכדי שיהיה שווה לטרוח ? 5 ? 10? 20? כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: Misha Ravich על אוקטובר 17, 2012, 18:32:20 PM תודה אלון וכמובן שגם לסימה thumbUp; אני חושב ש10 מספיקים.. אבל במקרה שלך בשביל להשביע אותך צריך 50 ;Dכמה יחידות להערכתך צריך בכדי שיהיה שווה לטרוח ? 5 ? 10? 20? כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: Alon T על אוקטובר 17, 2012, 19:26:00 PM כמה הערות למה פטרוזיליה במים הרותחים ,יכול לגרום למרירות מסויימת ,לדעתי רק מים ומלח. לרוטב למה להרוס עם קמח וחלב שאפשר ורצוי שמנת מתוקה עדיף 38% ולצמצם טוב ואם רוצים להסמיך את הרוטב עדיף כפית קרונפלור בכוס עם קצת מהשמנת הקרה ולערבב טוב שלא יהיו גושים ולקראת הסוף מוסיפים לרוטב ובוחשים טוב עד שנהיה טעים. 1. פטרוזיליה עוזרת לסתור את הריח שנתקע ולא יוצא מהמטבח וזה לא פוגע בטעם של הבשר כי הוא מתבשל בתוך השריון (ככה שיש קצת ארומה וזהו) 2. לקורנפלור יש טעם לוואי שאני אישית לא אוהבת וקצת יותר בעייתי לעבוד עם השמנת בעיקר כי היא נשרפת יחסית מהר אבל החלב שלנו מדולל במים... *שכחתי לציין שהסרטן נכנס למים שלם ופותחים אותו רק אחרי שמוכן. @ סימה לא יודע לי אף פעם לא נשרפה שמנת עובדים על אש קטנה ומשגיחים ,הטעם עם שמנת זה עולם אחר לחלוטין. טוב אוכל זה עינין של טעם,אני דווקא עם קמח לא עובד בכלל לצמצום רטבים. אני אתחיל לאסוף לי סרטנים מהחברים ואכין את זה בקרוב. תודה סבבה, על טעם וריח.... אני כמעט אף פעם לא עושה מתכונים בדיוק כמו שכתוב תמיד כדאי לתת מגע אישי תודה אלון וכמובן שגם לסימה thumbUp; כמה יחידות להערכתך צריך בכדי שיהיה שווה לטרוח ? 5 ? 10? 20? כמה אתה מסוגל לתפוס? כמעט ואין בשר בסרטן.אוכלים את הצבתות ומעט בשר בפנים.כדאי ללמוד מה אוכלים ומה לא. http://www.youtube.com/watch?v=fdIjdsLlGfg כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: Alon T על אוקטובר 17, 2012, 19:30:09 PM כמה הערות למה פטרוזיליה במים הרותחים ,יכול לגרום למרירות מסויימת ,לדעתי רק מים ומלח. לרוטב למה להרוס עם קמח וחלב שאפשר ורצוי שמנת מתוקה עדיף 38% ולצמצם טוב ואם רוצים להסמיך את הרוטב עדיף כפית קרונפלור בכוס עם קצת מהשמנת הקרה ולערבב טוב שלא יהיו גושים ולקראת הסוף מוסיפים לרוטב ובוחשים טוב עד שנהיה טעים. 1. פטרוזיליה עוזרת לסתור את הריח שנתקע ולא יוצא מהמטבח וזה לא פוגע בטעם של הבשר כי הוא מתבשל בתוך השריון (ככה שיש קצת ארומה וזהו) 2. לקורנפלור יש טעם לוואי שאני אישית לא אוהבת וקצת יותר בעייתי לעבוד עם השמנת בעיקר כי היא נשרפת יחסית מהר אבל החלב שלנו מדולל במים... *שכחתי לציין שהסרטן נכנס למים שלם ופותחים אותו רק אחרי שמוכן. @ סימה לא יודע לי אף פעם לא נשרפה שמנת עובדים על אש קטנה ומשגיחים ,הטעם עם שמנת זה עולם אחר לחלוטין. טוב אוכל זה עינין של טעם,אני דווקא עם קמח לא עובד בכלל לצמצום רטבים. אני אתחיל לאסוף לי סרטנים מהחברים ואכין את זה בקרוב. תודה סבבה, על טעם וריח.... אני כמעט אף פעם לא עושה מתכונים בדיוק כמו שכתוב תמיד כדאי לתת מגע אישי אתה חושב שעל בסיס חלב קוקוס יהיה גם טוב? תודה אלון וכמובן שגם לסימה thumbUp; כמה יחידות להערכתך צריך בכדי שיהיה שווה לטרוח ? 5 ? 10? 20? כמה אתה מסוגל לתפוס? כמעט ואין בשר בסרטן.אוכלים את הצבתות ומעט בשר בפנים.כדאי ללמוד מה אוכלים ומה לא. http://www.youtube.com/watch?v=fdIjdsLlGfg מומי זה בשבילך truwup; truwup; truwup; truwup; truwup; truwup; זה פינוק ונחשב לגורמה לכן המנות בד"כ קטנות. מומלץ לאכול עם נודלס. @סימה ואלון כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: אברום רומנו על אוקטובר 17, 2012, 20:23:14 PM אני שם את הבשר זה כתום זה נשאר לי על הקרס 20 דקות במים ונשאר בזריקה ובמשיכה מהירה הלבשתי את זה כמו תולעת
כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: yuval.v על אוקטובר 18, 2012, 00:26:50 AM לא כשר לא נוגע אלון תודה על ההשקע
כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: momi על אוקטובר 18, 2012, 05:13:40 AM כמה הערות למה פטרוזיליה במים הרותחים ,יכול לגרום למרירות מסויימת ,לדעתי רק מים ומלח. לרוטב למה להרוס עם קמח וחלב שאפשר ורצוי שמנת מתוקה עדיף 38% ולצמצם טוב ואם רוצים להסמיך את הרוטב עדיף כפית קרונפלור בכוס עם קצת מהשמנת הקרה ולערבב טוב שלא יהיו גושים ולקראת הסוף מוסיפים לרוטב ובוחשים טוב עד שנהיה טעים. 1. פטרוזיליה עוזרת לסתור את הריח שנתקע ולא יוצא מהמטבח וזה לא פוגע בטעם של הבשר כי הוא מתבשל בתוך השריון (ככה שיש קצת ארומה וזהו) 2. לקורנפלור יש טעם לוואי שאני אישית לא אוהבת וקצת יותר בעייתי לעבוד עם השמנת בעיקר כי היא נשרפת יחסית מהר אבל החלב שלנו מדולל במים... *שכחתי לציין שהסרטן נכנס למים שלם ופותחים אותו רק אחרי שמוכן. @ סימה לא יודע לי אף פעם לא נשרפה שמנת עובדים על אש קטנה ומשגיחים ,הטעם עם שמנת זה עולם אחר לחלוטין. טוב אוכל זה עינין של טעם,אני דווקא עם קמח לא עובד בכלל לצמצום רטבים. אני אתחיל לאסוף לי סרטנים מהחברים ואכין את זה בקרוב. תודה סבבה, על טעם וריח.... אני כמעט אף פעם לא עושה מתכונים בדיוק כמו שכתוב תמיד כדאי לתת מגע אישי אתה חושב שעל בסיס חלב קוקוס יהיה גם טוב? תודה אלון וכמובן שגם לסימה thumbUp; כמה יחידות להערכתך צריך בכדי שיהיה שווה לטרוח ? 5 ? 10? 20? כמה אתה מסוגל לתפוס? כמעט ואין בשר בסרטן.אוכלים את הצבתות ומעט בשר בפנים.כדאי ללמוד מה אוכלים ומה לא. http://www.youtube.com/watch?v=fdIjdsLlGfg מומי זה בשבילך truwup; truwup; truwup; truwup; truwup; truwup; זה פינוק ונחשב לגורמה לכן המנות בד"כ קטנות. מומלץ לאכול עם נודלס. @סימה ואלון כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: אברום רומנו על אוקטובר 18, 2012, 06:04:03 AM יש ברידינג איפה שאני דג בגלל שזה מקום שקט מאוד על סרטנים יש שם רוסים כל אחד אחד שרירי אחד ושמן אחד וכל אחד אחד מפחידים קצת אנחנו מוציאים סרטן תופס אני מוציא מהקרס הולך להביא להם ולידהם יש את כל המרדפים!
כותרת: בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק תגובה על ידי: Alon T על אוקטובר 18, 2012, 18:16:33 PM לא כשר לא נוגע אלון תודה על ההשקע גם אני לא נוגע, זה פשוט לא נראה...אכיל חברה שלי אוכלת, ובדיון קודם גיא ביקש את המתכון אז ביקשתי ממנה לעלות את המתכון. הסבר קטן איך הוצאתי אותם למי שמעוניין: סביקי-משקולת למעטה, קרסים קטנים (לא זוכר איזה מידה), ממש ממש קצת קלמרי על הקרס. חכה רגישה, מחזיקים את החכה ביד, אצבע על החוט ושמרגישים משיכה ממושכת הוקסט והוא בחוץ. |