פורום הדיג הספורטיבי בישראל

פורומים כלליים ושרותים לחברים => פינת המטבח והמתכונים => נושא נשלח על ידי: חסדייה על יולי 16, 2011, 21:29:39 PM



כותרת: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
תגובה על ידי: חסדייה על יולי 16, 2011, 21:29:39 PM
אני רוצה להכין משהו mad3;
סביצ'ה לברק
2 עגבניות קצוצות ללא זרעים אלא רק הבשר
בצל סגול קטן קצוץ דק
כוסברה  חופן מלא קצוץ
2 לימונים
פילה של דג לברק טרי וגדול נקי מעור ואידרות וחתוך לקוביות קטנות
שמן זית איכותי כ- 5 כפות
מלח ים אטלנטי
פלפל צ'ילי (לפי טעם)

עכשיו זה פשוט, את קוביות הדג משרים בקערה עם הליים למשך כ-15 דקות, לאחר מכן מוסיפים את הירקות ואת הכוסברה, ממליחים לפי טעם
מוסיפים את השמן זית ומערבבים בעדינות.
מוזגים לתוך רינג מהדקים טיפה ושולפים את הרינג...מומלץ לאכול את הסביצ'ה לצד פתוש(קרעי פיתה קלויה) פריך פשוט קולים במחבת עם מעט שמן זית.
בתאבון


כותרת: בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
תגובה על ידי: LiatH על יולי 16, 2011, 21:34:30 PM
איך אתה עושה לי את זה?  ashamed0005:
איפה משיגים דג?  sml_bang;
קינג דווקא יש לי  sml31;
ולמה להוציא את הגרעינים מהעגבניות?  sml17;

ותודה שהזזת את יצחק, המסכן כבר התעייף  sml98;


כותרת: בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
תגובה על ידי: IZHAK על יולי 16, 2011, 21:49:35 PM
חסדיה תודה  sml8;

זה טעים  blow;

אך לא מתאים לטרחון  {אולי יש משהוא } כדי שלא יתעייף במקפיא


כותרת: בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
תגובה על ידי: חסדייה על יולי 16, 2011, 22:01:08 PM
חסדיה תודה  sml8;

זה טעים  blow;

אך לא מתאים לטרחון  {אולי יש משהוא } כדי שלא יתעייף במקפיא
דווקא לטורלוס זה מעדן..
שבוע שעבר עשיתי טאבולה של טורלוס יצא סוף

ואם הדג קפוא פשוט בתנור עם עשבי תיבול  בחום 200 מעלות ולמשך 15 עד 20 דקות
ובצד חומוס צ'יפס סלט sml44;
בתאבון


כותרת: בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
תגובה על ידי: ניסים על יולי 16, 2011, 22:03:29 PM
וואו איזו תמונה

היישר מקטלוג של תחרות בישול

טעים טעים, אני בטוח


כותרת: בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
תגובה על ידי: gaichuk על יולי 16, 2011, 22:06:20 PM
לא מבין את הריגוש מסביצ'ה... sml102;
מילא מפרה אבל מדג ??  sml17;

התמונה והמתכון נראים 10 אבל לא נראה לי שאכין כזה בזמן הקרוב... acigar;


כותרת: בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
תגובה על ידי: IZHAK על יולי 16, 2011, 22:11:19 PM
גאיצוק תבוא סוף השבוע ויהיהלך


ליאת אם אין לך דג תמיד תמיד כדאי שיהיה פיתה במקפיא {שיהיה לפחות זה }


כותרת: בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
תגובה על ידי: חסדייה על יולי 16, 2011, 22:12:09 PM
לא מבין את הריגוש מסביצ'ה... sml102;
מילא מפרה אבל מדג ??  sml17;

התמונה והמתכון נראים 10 אבל לא נראה לי שאכין כזה בזמן הקרוב... acigar;
אני לא יודע אם נסית לאכול סביצ'יה..אבל זה לאכול דג שהוא טרי טרי..ולהרגיש את הטעם של האמיתי של הדג
מבקר לא מכינים קרפצ'ו?! sml17;



כותרת: בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
תגובה על ידי: LiatH על יולי 16, 2011, 22:20:48 PM
לא מבין את הריגוש מסביצ'ה... sml102;
תשמע, לא כולם מושלמים... sml102;

 >:D


כותרת: בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
תגובה על ידי: סקווידוויד על יולי 17, 2011, 21:23:58 PM
לא מבין את הריגוש מסביצ'ה... sml102;
תשמע, לא כולם מושלמים... sml102;

 >:D


פעם, אחרי שהייתי מסיים לשים את כל הבשר על האש, הייתי לוקח את הקערה עם כל הדם ושותה את זה yahoo:.
ככה אפשר לשים בקערה את הבשר אחרי שייצא מהאש.


כותרת: בעניין: יצחק תעשה טובה ותזוז רגע
תגובה על ידי: קובי לוי על יולי 17, 2011, 21:28:37 PM
לא מבין את הריגוש מסביצ'ה... sml102;
תשמע, לא כולם מושלמים... sml102;

 >:D


פעם, אחרי שהייתי מסיים לשים את כל הבשר על האש, הייתי לוקח את הקערה עם כל הדם ושותה את זה yahoo:.
ככה אפשר לשים בקערה את הבשר אחרי שייצא מהאש.
וחשבתי שאני קניבל sml17;