כותרת: דו''ח בורי תגובה על ידי: Peter על יולי 07, 2012, 16:14:02 PM בשעה שמונה בבוקר אני אח שלי ועוד חבר מתמקמים באחד הריפים במטרה לטרגט בורים
בוס של 7 מטר מצוף 1.5 גרם עם 4 משקולות פקמן וזוג קרסים 10 שהיו במרחק של מטר עד 1.20 מהמצוף והמשקולות היו ממש באמצע בין המצוף לקרסים..פיתיון בצק מסטיק,וריסוס כל 30-45 דקות ים של 1 מטר +- שהיה במגמת עלייה עם רוח דרום מערבית קלה העומק בריף שדגנו בו הוא 2-3 מטר בשמונה וחצי משהו כזה מתחילה החגיגה אצלי עם זוג בורים נחמדים שנתנו פייט ואז אני מחליט לוותר ושמספיק לי להיום בגלל חוסר אנרגיות ועייפות וכי היה מאוד קשה לעמוד על הריף עם הגלים שהיו...היה ממש יום דייג מאתגר וקשה אח שלי והחבר המשיכו להפציץ.... עד השעה 2:00 נתפסו 16 חתיכות יפות עם המון בורים קטנים וחזיר ים וסרגוסים קטנים ששוחררו בהמשך..... והחבר שלנו שבר שיא אישי עם בורי של 700 גרם הנה תמונות ואם יש למישהו שאלות אשמח לענות יום טוב thumbUp; thumbUp; כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: shay 38 על יולי 07, 2012, 16:21:49 PM יופי של דוח מלמד פיטר icon_pray; icon_pray; icon_pray;
אחלה תמונות כל הכבוד bravo2; bravo2; bravo2; bravo2; כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: yarin44555 על יולי 07, 2012, 17:19:24 PM פיטר כל הכבוד אחלה בורים
כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: רון דדון על יולי 07, 2012, 17:46:56 PM הדבר הכי מפתיע הוא - שיש עדין בורים בים thumbUp;
בדיוק השבוע שעלה נושא הרתיחות היתה לי שיחה עם חבר על כך שכבר לא רואים רתיחות גדולות בחוף ועלתה הטענה שאיך יהיו רתיחות, שכבר לא רואים בכלל בורי כמו שראינו פעם. כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: הנצרתי מס 1 על יולי 07, 2012, 18:24:40 PM שתי אזורים מוכרים לי שמוכן לאכול בורי בכלל ואפילו זה מעדן
ראש הנקרה ואזור הבונים וטנטורה ..שתי האזורים האלה הבורי טעים מאד shy2; יופי של דוח ותפיסות ובורי עם בוס זה כיף אחד גדול ומחייב מקצוענות www_MyEmoticons_com__fishing; יפה t39 בהצלחה בבאות כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: אלון Y על יולי 07, 2012, 20:45:57 PM כן, יש לי שאלות.
איך אתם מצליחים??? כל פעם שאני מרסס, בערך חצי מהריסוס הולך עם הגלים, ומכאן.... הבורים אחריו הולכים גם כשהם חוזרים, ואני אפילו רואה אותם, וכמעט בטוח שהם אוכלים, הם פשוט לא נתפסים האכילה בדיוק מתאימה לי עם צורת האכילה, המצוף שוקע לאיטו ולא בבת אחת. אני דג עם קרס 10 לרוב, מוביל 0.21, וקרסים 0.185. אראסים אני תופס, בבורים לא יש איזושהי צורה מיוחדת להוקסט? דגשים מיוחדים? וגם אם אפשר עזרה בנושא הריסוס ( אני משרה ומפרק פיתות במי ים,וזורק, ועדין לפעמים חלק בורחות לי) אתה דג על רגש במקרה? מצבי עגום בתחום הבורים: ניסיתי כבר הרבה פעמים להתמקד בהם, פתיון בצק רגיל עם סוכר, המקום די טוב, מצוף 1-1.5גרם, פשוט אין לי שמץ מה שגוי כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: יריב על יולי 07, 2012, 21:43:18 PM כמות בורי מכובדת ביותר thumbUp;
כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: gaichuk על יולי 07, 2012, 22:45:02 PM אחלה בורים thumbUp;
כמות כזו זו כבר מקצוענות icon_pray; היה מתאים לי להיתקל בכם בכדי לאמץ כמה מהבורים הקטנים... ;) כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: שי בגדדי על יולי 07, 2012, 23:11:06 PM דוח יפה מאוד ומלמד
תמונות מרשימות כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: עדי על יולי 07, 2012, 23:27:38 PM דוח מפורט ומלמד, כל הכבוד.
לא פשוט בכלל לדוג בתנאים שתיארת ולהגיע להצלחות כאלו. סקרן כמו alokgo בנוגע לריסוס . כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: rafi על יולי 08, 2012, 03:24:34 AM דו"ח מענין ומהנה עם תפיסות מרשימות,
מה גם שתפיסת בורי בים הפתוח תמיד הצריכה מקצוענות וסבלנות thumbUp; אהבתי במיוחד את השורה הזו- שהגיעה אחרי הרבה שיתוף- אז בהחלט יש לי שאלות: *מה עובי החוט המוביל ומה עובי החוט של הקרסים?! *יוצא מהכתוב שהקרסים קשורות באורך של כ:60ס"מ?! יש מצב מתישהוא להסבר מפורט- איך בדיוק אתה מכין את המערכת, רצוי עם תמונות?! מבחינת הקטע של העופרת וחיבור החוטים של הקרסים?! כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: dani77 על יולי 08, 2012, 07:48:20 AM יופי של בורי פטר כיף לראות שיש מישהו שנותן עבודה יפה בצפון .
בורי של 700 גרם זה ממש יפה בפעם הבאה אינשללה של קילו t39 כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: Peter על יולי 08, 2012, 10:49:11 AM קודם כל תודה לכל החברים שפרגנו t39 thumbUp; thumbUp;
כן, יש לי שאלות. אם הם נמצאים ואוכלים כפי שתיארת אין סיבה שהם לא ייתפסו אלא רק אם הבצק לא טוב או אם אתה שם כמות גדולה של בצק על הקרס.אנחנו משתמשים בבצק מסטיק מלפפים אותו על הקרס כמות המספיקה לכיסוי הקרס בשיכבה מאוד דקה לא צריך יותר מזה איך אתם מצליחים??? כל פעם שאני מרסס, בערך חצי מהריסוס הולך עם הגלים, ומכאן.... הבורים אחריו הולכים גם כשהם חוזרים, ואני אפילו רואה אותם, וכמעט בטוח שהם אוכלים, הם פשוט לא נתפסים האכילה בדיוק מתאימה לי עם צורת האכילה, המצוף שוקע לאיטו ולא בבת אחת. אני דג עם קרס 10 לרוב, מוביל 0.21, וקרסים 0.185. אראסים אני תופס, בבורים לא יש איזושהי צורה מיוחדת להוקסט? דגשים מיוחדים? וגם אם אפשר עזרה בנושא הריסוס ( אני משרה ומפרק פיתות במי ים,וזורק, ועדין לפעמים חלק בורחות לי) אתה דג על רגש במקרה? מצבי עגום בתחום הבורים: ניסיתי כבר הרבה פעמים להתמקד בהם, פתיון בצק רגיל עם סוכר, המקום די טוב, מצוף 1-1.5גרם, פשוט אין לי שמץ מה שגוי בקשר לריסוס לאחר הרטבת הלחם וכשרואים שהוא התנפח וספג מים יש למעוך אותו די טוב בתוך הדלי בעזרת הידיים אבל לפני שמתחילים בתהליך יש להוציא ממנו את המים ואת זה עושים בעדינות ע''י לחיצה איטית בשתי הידיים עד שמוציאים את כל המים מפרוסה אחת שתיים או כמה שייכנס לך ליד ואז לזרוק לדלי ויש לציין שלחם שלא מעוך היטב יצוף ויגרום לבעיות כי הוא יישחף לעומק והדגים ילכו אחריו כפי שאמרת. הריסוס צריך לשקוע ולא לצוף ולא אין שום צורה מיוחדת להוקסט דגשים מיוחדים תנסה לשמור על חוט מתוח אך לא לגמרי...עם מעט מאוד ריפיון כדי לספק תגובה מיידית אם ויהיו אכילות בהצלחה thumbUp; thumbUp; אחלה בורים thumbUp; בכיף גיא thumbUp; thumbUp;כמות כזו זו כבר מקצוענות icon_pray; היה מתאים לי להיתקל בכם בכדי לאמץ כמה מהבורים הקטנים... ;) אבל למה אתה רוצה לאמץ אותם :D?? לגומברים sml17;?? דו"ח מענין ומהנה עם תפיסות מרשימות, חוט מוביל 0.25 החוט של הקרסים 0.18מה גם שתפיסת בורי בים הפתוח תמיד הצריכה מקצוענות וסבלנות thumbUp; אהבתי במיוחד את השורה הזו- שהגיעה אחרי הרבה שיתוף- אז בהחלט יש לי שאלות: *מה עובי החוט המוביל ומה עובי החוט של הקרסים?! *יוצא מהכתוב שהקרסים קשורות באורך של כ:60ס"מ?! יש מצב מתישהוא להסבר מפורט- איך בדיוק אתה מכין את המערכת, רצוי עם תמונות?! מבחינת הקטע של העופרת וחיבור החוטים של הקרסים?! בחוט המוביל בקצה למטה אני לא שם סביבול אלא עושה קשר לולאה פשוט את שני החוטים אני מחבר ללולאה ע''י "קשר לפיתה" "Clinch Knot" שניהם ביחד אחד באורך של כ 60 ס''מ והשני 50 ס''מ והקרסים מידה 10 נורווגים ללא חור ואנו קושרים אותם בקשר "snell knot" כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: רותם.ב על יולי 08, 2012, 14:32:25 PM דו"ח מדהים בטח היה מהנה.
ושאלה לחברי הפורום איזה קרס אתם ממליצים לבורי? כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: rafi על יולי 11, 2012, 01:17:52 AM קודם כל תודה לכל החברים שפרגנו t39 thumbUp; thumbUp; כן, יש לי שאלות. אם הם נמצאים ואוכלים כפי שתיארת אין סיבה שהם לא ייתפסו אלא רק אם הבצק לא טוב או אם אתה שם כמות גדולה של בצק על הקרס.אנחנו משתמשים בבצק מסטיק מלפפים אותו על הקרס כמות המספיקה לכיסוי הקרס בשיכבה מאוד דקה לא צריך יותר מזה איך אתם מצליחים??? כל פעם שאני מרסס, בערך חצי מהריסוס הולך עם הגלים, ומכאן.... הבורים אחריו הולכים גם כשהם חוזרים, ואני אפילו רואה אותם, וכמעט בטוח שהם אוכלים, הם פשוט לא נתפסים האכילה בדיוק מתאימה לי עם צורת האכילה, המצוף שוקע לאיטו ולא בבת אחת. אני דג עם קרס 10 לרוב, מוביל 0.21, וקרסים 0.185. אראסים אני תופס, בבורים לא יש איזושהי צורה מיוחדת להוקסט? דגשים מיוחדים? וגם אם אפשר עזרה בנושא הריסוס ( אני משרה ומפרק פיתות במי ים,וזורק, ועדין לפעמים חלק בורחות לי) אתה דג על רגש במקרה? מצבי עגום בתחום הבורים: ניסיתי כבר הרבה פעמים להתמקד בהם, פתיון בצק רגיל עם סוכר, המקום די טוב, מצוף 1-1.5גרם, פשוט אין לי שמץ מה שגוי בקשר לריסוס לאחר הרטבת הלחם וכשרואים שהוא התנפח וספג מים יש למעוך אותו די טוב בתוך הדלי בעזרת הידיים אבל לפני שמתחילים בתהליך יש להוציא ממנו את המים ואת זה עושים בעדינות ע''י לחיצה איטית בשתי הידיים עד שמוציאים את כל המים מפרוסה אחת שתיים או כמה שייכנס לך ליד ואז לזרוק לדלי ויש לציין שלחם שלא מעוך היטב יצוף ויגרום לבעיות כי הוא יישחף לעומק והדגים ילכו אחריו כפי שאמרת. הריסוס צריך לשקוע ולא לצוף ולא אין שום צורה מיוחדת להוקסט דגשים מיוחדים תנסה לשמור על חוט מתוח אך לא לגמרי...עם מעט מאוד ריפיון כדי לספק תגובה מיידית אם ויהיו אכילות בהצלחה thumbUp; thumbUp; אחלה בורים thumbUp; בכיף גיא thumbUp; thumbUp;כמות כזו זו כבר מקצוענות icon_pray; היה מתאים לי להיתקל בכם בכדי לאמץ כמה מהבורים הקטנים... ;) אבל למה אתה רוצה לאמץ אותם :D?? לגומברים sml17;?? דו"ח מענין ומהנה עם תפיסות מרשימות, חוט מוביל 0.25 החוט של הקרסים 0.18מה גם שתפיסת בורי בים הפתוח תמיד הצריכה מקצוענות וסבלנות thumbUp; אהבתי במיוחד את השורה הזו- שהגיעה אחרי הרבה שיתוף- אז בהחלט יש לי שאלות: *מה עובי החוט המוביל ומה עובי החוט של הקרסים?! *יוצא מהכתוב שהקרסים קשורות באורך של כ:60ס"מ?! יש מצב מתישהוא להסבר מפורט- איך בדיוק אתה מכין את המערכת, רצוי עם תמונות?! מבחינת הקטע של העופרת וחיבור החוטים של הקרסים?! בחוט המוביל בקצה למטה אני לא שם סביבול אלא עושה קשר לולאה פשוט את שני החוטים אני מחבר ללולאה ע''י "קשר לפיתה" "Clinch Knot" שניהם ביחד אחד באורך של כ 60 ס''מ והשני 50 ס''מ והקרסים מידה 10 נורווגים ללא חור ואנו קושרים אותם בקשר "snell knot" שאפו גדול Peter על התגובות המפורטות והמקצועיות- מפורט וברור thumbUp; כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: הדייג והים מהצפון על יולי 11, 2012, 11:10:49 AM לדוג בורי זו אומנות
כל הכבוד על התשובות acigar; כותרת: בעניין: דו''ח בורי תגובה על ידי: ilan62 על יולי 15, 2012, 04:28:29 AM בורי זה דג שצריך לדעת איך לתפוס וזה לא סתם חכה עם בצק
כל הכבוד על השלל ועל התשובות המשתפות sml41; |