כותרת: התכת עופרת תגובה על ידי: *דודו* על יוני 06, 2012, 18:50:36 PM שלום חברים.
השבוע נתקעתי בלי משקולות לסופ"ש וחיפשתי לקנות ולא מצאתי את מה שאני מחפש. אז החלטתי להתיך עופרת כמובן עם כל משני הזהירות שנלווים לכך. יצרתי שבלונה ממשקולת אחרונה שנשארה לי מגבס השבלונה יצאה יפה מאוד עשויה משני חלקים . לשבלונה יצרתי פיית מזיגה מלמעלה ובצדדים חריצים ליציאת אוויר . יש לי בעיה שלפעמים איך שאני מוזג אני שומע את הכל מבעבע בפנים ושאני מגיע לשלושת רבעי במזיגה הכל עף החוצה ולא תמיד זה ממלא לי עד הסוף. רציתי לדעת מה אני עושה לא בסדר למה זה מבעבע ככה ומשתולל ומתפרץ החוצה . האם יש שיטות נוספות לשבלונה מעבר לגבס? נשמח לקבל כמה המלצות המשקולות הם משקולות של 800 גרם בערך . תודה על העזרה . כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: רמי עבודת יד על יוני 06, 2012, 18:55:33 PM דודו .
זהירות גבר לא בתוך גבס . אתה יוצק משקל גדול לחומר לא עמיד . או שתזמין שבלונה מחול . או שתיתן לבעל מלכה לצקת בשבילך דבר איתי אם תצתרך עזרה כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: *דודו* על יוני 06, 2012, 19:02:48 PM דודו . רמי תודה על התשובה המהירה.זהירות גבר לא בתוך גבס . אתה יוצק משקל גדול לחומר לא עמיד . או שתזמין שבלונה מחול . או שתיתן לבעל מלכה לצקת בשבילך דבר איתי אם תצתרך עזרה כבר יצקתי לגבס והוא לא התפוצץ או משהוא אבל מתוך 6 התכות הצלחתי ליצוק רק 3 משקולות כמו שצריך וזה בגלל הבעיה שציינתי קודם. משנה זהירות יש לי לגבי כל עבודה עם החומר אני מודע למשקל הגדול של היציקה לכן פניתי כאן אליכם לקבלת עזרה . בכל אופן אני מסודר לסופש מבחינת משקולות אבל אני רוצה ליצוק לי עוד כמה שיהיה במלאי . אני ידבר איתך עם זה בסדר בטלפון יהיה לי קל יותר להבין תודה כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: יריב על יוני 06, 2012, 20:11:04 PM דבר ראשון אתה מוזג חומר חם (עופרת נוזלית )מעוד לכלי קר (גבס)
ביגלל זה הביעבוע בבתי יציקה מחממים קודם כול את הקרמיקה במקרה שלך גבס תנסה לחמם את הגבס בתנור אפיה ל200-150 מעלות וכך תימנה מהפרשים תרמים היציקה והקירור יתבצעו באוויר הפתוח ללא עזרה בהצלחה ובזהירות thumbUp; כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: *דודו* על יוני 06, 2012, 20:14:23 PM טוב אז ככה לאור המלצתו של רמי לחפש שבלונה בחול מצאתי בדיוק את השבלונה שמתאימה לי ונותנת לי אפשרות ליצוק 4 משקולות במכה בגדלים שונים.
השבלונה עשוייה מאלומיניום אם אני לא טועה ונראית טובה מאוד. השאלה שלי עכשיו גם אם כאן אני צריך לחמם את השבלונה כדי לא ליצור את הפרשי הטמפרטורות ומכאן אני כבר יסתדר. תודה לעוזרים. thumbUp; כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: יריב על יוני 06, 2012, 20:18:11 PM טוב אז ככה לאור המלצתו של רמי לחפש שבלונה בחול מצאתי בדיוק את השבלונה שמתאימה לי ונותנת לי אפשרות ליצוק 4 משקולות במכה בגדלים שונים. פעולת החימום מונעת את הפרשי הטמפ' ואת בועיות האוויר שנוצרות בעיקבות הביעבועההשבלונה עשוייה מאלומיניום אם אני לא טועה ונראית טובה מאוד. השאלה שלי עכשיו גם אם כאן אני צריך לחמם את השבלונה כדי לא ליצור את הפרשי הטמפרטורות ומכאן אני כבר יסתדר. תודה לעוזרים. thumbUp; וגם סדקים תרמים כך תקבל טיב שטח יפה יותר זאת אומרת מישקולת חלקה ואחידה בקיצור כן מומלץ ושוב תן לזה להיתקרר לבד לא לתבול במיים או שמן או כול אמצאי קירור אחר וכמובן בסוף תצלם ותשתף thumbUp; כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: *דודו* על יוני 06, 2012, 20:39:32 PM טוב אז ככה לאור המלצתו של רמי לחפש שבלונה בחול מצאתי בדיוק את השבלונה שמתאימה לי ונותנת לי אפשרות ליצוק 4 משקולות במכה בגדלים שונים. פעולת החימום מונעת את הפרשי הטמפ' ואת בועיות האוויר שנוצרות בעיקבות הביעבועההשבלונה עשוייה מאלומיניום אם אני לא טועה ונראית טובה מאוד. השאלה שלי עכשיו גם אם כאן אני צריך לחמם את השבלונה כדי לא ליצור את הפרשי הטמפרטורות ומכאן אני כבר יסתדר. תודה לעוזרים. thumbUp; וגם סדקים תרמים כך תקבל טיב שטח יפה יותר זאת אומרת מישקולת חלקה ואחידה בקיצור כן מומלץ ושוב תן לזה להיתקרר לבד לא לתבול במיים או שמן או כול אמצאי קירור אחר וכמובן בסוף תצלם ותשתף thumbUp; אני יזמין את השבלונה היום עם העיניים של המשקולות. מה שאמרת לגבי הביעבוע עלה לי בראש כבר לבד בבוקר היה נראה לי הגיוני שזה נובע מזה . כל נושא היציקה הגיע בגלל מחסור קבוע במשקולות מהסוג הזה וכל פעם אני תלוי עם יש או אין. כאן אני מקווה לפתור את זה לתמיד ושיהיה תמיד במלאי בלי לדאוג. בכל אופן תודה על העזרה שתגיע השבלונה נצלם ונראה איך יצא. כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: רמי עבודת יד על יוני 06, 2012, 20:55:03 PM אם את גר באיזור שלי תקפוץ עם השבלונה החדשה [כשתגיע מחול} ואני אלמד אותך לעבוד איתה .
אשמח גם להחליף איתך אם תצתרך שבלונות שלי . כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: momi על יוני 06, 2012, 21:08:08 PM לאיזה סגנון דייג אתה משתמש ב800 גרם?
Sent from my iPhone using Tapatalk כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: רמי עבודת יד על יוני 06, 2012, 21:10:37 PM פטיון חי בעומק מעל 100 מטר .
כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: *דודו* על יוני 06, 2012, 21:31:22 PM לאיזה סגנון דייג אתה משתמש ב800 גרם? Sent from my iPhone using Tapatalk דייג על חי בעומק עד 300 מטר כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: עדי על יוני 06, 2012, 21:59:16 PM עד כמה שאני יודע
אין צורך לחמם תבנית אלומיניום . כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: יריב על יוני 06, 2012, 22:00:37 PM עד כמה שאני יודע אין צורך לחמם תבנית אלומיניום . אתה צודק לא צריך מומלץ אפשר גם בלי כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: אביב. על יוני 06, 2012, 22:06:53 PM שאלה שמעניינת אותי,
נגיד אתה מוריד את הדג ל200 מטר , ויש אכילה בלי נעילה ואתה חושב שצריך להחליף את הפיתיון, זה לא מאוד קשה להביא משקולת של כמעט קילו מ200 מטר??? כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: *דודו* על יוני 06, 2012, 22:21:57 PM שאלה שמעניינת אותי, נגיד אתה מוריד את הדג ל200 מטר , ויש אכילה בלי נעילה ואתה חושב שצריך להחליף את הפיתיון, זה לא מאוד קשה להביא משקולת של כמעט קילו מ200 מטר??? בעומקים האלה אנחנו לא עובדים עם סטים ידניים אלא עם סטים חשמלי. אם יש אכילה דקה וחצי הכל למעלה . כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: אביב. על יוני 06, 2012, 22:28:41 PM אהה עכשיו הכל ברור, תודה
כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: dani77 על יוני 07, 2012, 08:08:33 AM שים דג כבד כפתיון הוא כבר ירד למטה מהמשקל tongu9; tongu9;
יש לך את האתר הזה קיטים (http://do-itmolds.com/) יש שם הכל . יאללה מתי רואים אותך sml8; כותרת: בעניין: התכת עופרת תגובה על ידי: rafi על יוני 10, 2012, 02:47:55 AM בכל מקרה דודו,
אם אתה יוצק להד אז זהירות- הבנתי שזה לא ממש בריא לנשום את האדים שנפלטים במהלך התכת העופרת... |