כותרת: הכנת תירס לפי המדריך של גיאצ'וק תגובה על ידי: Misha Ravich על מאי 13, 2012, 17:32:50 PM שלום לכולם,
אני רוצה להכין תירס כמו במאמר של גיאצ'וק: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1911.0 קניתי חפיסה של 6 קלחים של תירס בסופר, רציתי לשאול אם צריך לייבש אותם לפני שמכניסים לתרמוס ? או אפשר להכניס אותם איך שהם ? וגם - לאחר ה48 שעות , איך אני מפריד את הגרגירים מהקלח עצמו ? אחד אחד ? עם האצבעות ? ניסיתי על קלח ולא הצלחתי להוציא אפילו גרגיר אחד שלם, רק חצאים במקרה הטוב. תודה. כותרת: בעניין: הכנת תירס לפי המדריך של גיאצ'וק תגובה על ידי: itamar26 על מאי 13, 2012, 19:23:01 PM צריך לייבש את הקלח לפרק אותו לאחר שהוא מתייבש והתירסים מצטמקים ואז להכניס לתורמוס.
אני מבשל אותם לפני בכדי לפתוח אותם ואז לתורמוס כותרת: בעניין: הכנת תירס לפי המדריך של גיאצ'וק תגובה על ידי: Misha Ravich על מאי 13, 2012, 19:40:18 PM תודה על העזרה!
כותרת: בעניין: הכנת תירס לפי המדריך של גיאצ'וק תגובה על ידי: gaichuk על מאי 22, 2012, 20:43:51 PM כנראה שפיספסתי את הדיון הזה ashamed0005:
את הקלחים תשאיר בחוץ לייבוש למשך כמה ימים טובים. כשהקלחים יהיו יבשים מספיק תוכל לפרק את הגרגירים מהקלח בקלות והם יישארו שלמים וסגורים. אם יש לך ספק,קח קיסם ונסה לדקור אחד מהם. אם הקיסם נכנס,הם לא יבשים מספיק. את הגרגירים היבשים תכניס אותם לתרמוס עם מים רותחים ובדוק אותם אחרי 12 שעות. אם הם התרככו,הם מוכנים. אם הם עדיין קשים,חדש מים רותחים וחכה עוד 12 שעות. בתרמוס תקין 24 שעות זה מעל ומעבר... את הגרגירים לאחר ההרתחה סנן ושפוך על מגבת. מדי פעם תערבב אותם בכדי שייתייבשו ממים מיותרים. לאחר הייבוש,חלק את הגרגירים לכלים קטנים עם אטימה טובה ובכול אחד הוסף תמצית לפי בחירתך. זהו. התירס מוכן thumbUp; |