כותרת: הכנה עצמית של בויליס תגובה על ידי: Misha Ravich על אפריל 30, 2012, 19:12:14 PM ניסיתי להכין ויצאו לי צורות משונות sml44;
משולשים , ריבועים.. הכל חוץ מעיגולים כמו בתמונות או באריזות בחנויות.. בחנות חבילה של בויליס עולה 50 60 ש"ח.. אז רציתי לנסות לבד .. אבל איך לעשות אותם בצורת עיגול ? ניסיתי לגלגל עם הידיים - לא עוזר. והם גם יצאו לי קשיחים מידי .. אמרו לי יש ערכה כלשהיא מיוחדת להכנת בויליס .. למישהו יש מושג על מה מדובר ? ואם כן אז תביאו קישור מאיביי בבקשה, תודה רבה. כותרת: בעניין: הכנה עצמית של בויליס תגובה על ידי: itamar26 על מאי 01, 2012, 06:35:42 AM אם הם התעוותו לך כנראה שהתערובת הייתה רכה מידי ולא יציבה.
אגב אם אתה בעניין של הכנת בווילס אתה יכול לקנות את הכלים יש מגש כזה מיוחד להכנת בווילס שיצאו עגולים לפי הכותר שאתה רוצה ותוכל לקנות חומרי טעם וריח לשימוש בטעמים וכך לחסוך כסף בקנייהשל בווילס כותרת: בעניין: הכנה עצמית של בויליס תגובה על ידי: מאיר על מאי 01, 2012, 19:05:49 PM ראשית, לא חייבים להיות עגולים, יש "מומחים"(תוכל לקרא ברשת)שטוענים שזה יותר עדיף, יותר "טבעי".
אתה יכול לנסות להכנית את התערובת שהכנתה למזרק כזה שמשתמשים לקישוט עוגות ואז להוציא על קרש חיתוך נקניק של התערובת בקוטר רצוי ולחתוך לקטעים שר 1.5-2 ס"מ. להעביר לבישול. דבר נוסף-לא לזרוק לסיר את הבוילים-להכין קבוצה של 10-12 על כף גדולה ולהנח בעדינות בסיר ולערבב בעדינות. הם מאבדים צורה מהמכה בתחתית הסיר. בהצלחה! כותרת: בעניין: הכנה עצמית של בויליס תגובה על ידי: Misha Ravich על מאי 02, 2012, 16:29:06 PM אם הם התעוותו לך כנראה שהתערובת הייתה רכה מידי ולא יציבה. אפשר קישור קנייה מאיביי של המגש הזה ?אגב אם אתה בעניין של הכנת בווילס אתה יכול לקנות את הכלים יש מגש כזה מיוחד להכנת בווילס שיצאו עגולים לפי הכותר שאתה רוצה ותוכל לקנות חומרי טעם וריח לשימוש בטעמים וכך לחסוך כסף בקנייהשל בווילס ראשית, לא חייבים להיות עגולים, יש "מומחים"(תוכל לקרא ברשת)שטוענים שזה יותר עדיף, יותר "טבעי". או.קיי תודה רבה רק מאיפה אני משיג את המזרק הזה ? 169s;אתה יכול לנסות להכנית את התערובת שהכנתה למזרק כזה שמשתמשים לקישוט עוגות ואז להוציא על קרש חיתוך נקניק של התערובת בקוטר רצוי ולחתוך לקטעים שר 1.5-2 ס"מ. להעביר לבישול. דבר נוסף-לא לזרוק לסיר את הבוילים-להכין קבוצה של 10-12 על כף גדולה ולהנח בעדינות בסיר ולערבב בעדינות. הם מאבדים צורה מהמכה בתחתית הסיר. בהצלחה! כותרת: בעניין: הכנה עצמית של בויליס תגובה על ידי: אביב. על מאי 02, 2012, 19:17:03 PM אם הם התעוותו לך כנראה שהתערובת הייתה רכה מידי ולא יציבה. אפשר קישור קנייה מאיביי של המגש הזה ?אגב אם אתה בעניין של הכנת בווילס אתה יכול לקנות את הכלים יש מגש כזה מיוחד להכנת בווילס שיצאו עגולים לפי הכותר שאתה רוצה ותוכל לקנות חומרי טעם וריח לשימוש בטעמים וכך לחסוך כסף בקנייהשל בווילס ראשית, לא חייבים להיות עגולים, יש "מומחים"(תוכל לקרא ברשת)שטוענים שזה יותר עדיף, יותר "טבעי". או.קיי תודה רבה רק מאיפה אני משיג את המזרק הזה ? 169s;אתה יכול לנסות להכנית את התערובת שהכנתה למזרק כזה שמשתמשים לקישוט עוגות ואז להוציא על קרש חיתוך נקניק של התערובת בקוטר רצוי ולחתוך לקטעים שר 1.5-2 ס"מ. להעביר לבישול. דבר נוסף-לא לזרוק לסיר את הבוילים-להכין קבוצה של 10-12 על כף גדולה ולהנח בעדינות בסיר ולערבב בעדינות. הם מאבדים צורה מהמכה בתחתית הסיר. בהצלחה! כותרת: בעניין: הכנה עצמית של בויליס תגובה על ידי: gaichuk על מאי 02, 2012, 19:33:56 PM לגבי מגש הגילגול של בוייליס, תריץ חיפוש באיביי על הערך "rolaball"
שים לב לקוטר הבויילי שהמגש שאתה בוחר יכול לייצר. יש כאלו עם מגשים מתחלפים,שני צדדים לקטרים שונים ועוד... שלבי ההכנה והשיטות לייצור משתנות לפי החומר שממנו אתה מכין את הבוייליס. יש חומרי גלם שניתן לגלגל לנקניק ארוך ואז לחתוך ולגלגל בידיים. יש כאלו שצריך שתי כפיות עמוקות ושמן בכדי לגלגל אותם... לפי איזה מתכון עבדת? כמה זמן הרתחה? כמה זמן ייבוש ואיך? למה מטריד אותך שהם לא ממש עגולים? 169s; כותרת: בעניין: הכנה עצמית של בויליס תגובה על ידי: Misha Ravich על מאי 02, 2012, 21:28:54 PM לגבי מגש הגילגול של בוייליס, תריץ חיפוש באיביי על הערך "rolaball" ניסיתי להכין אותם ממש מזמן - עוד לפני שהכרתי את הפורום ואת הנושא, ומאז לא ניסיתי שוב כי הם יצאו לא מוצלחים.שים לב לקוטר הבויילי שהמגש שאתה בוחר יכול לייצר. יש כאלו עם מגשים מתחלפים,שני צדדים לקטרים שונים ועוד... שלבי ההכנה והשיטות לייצור משתנות לפי החומר שממנו אתה מכין את הבוייליס. יש חומרי גלם שניתן לגלגל לנקניק ארוך ואז לחתוך ולגלגל בידיים. יש כאלו שצריך שתי כפיות עמוקות ושמן בכדי לגלגל אותם... לפי איזה מתכון עבדת? כמה זמן הרתחה? כמה זמן ייבוש ואיך? למה מטריד אותך שהם לא ממש עגולים? 169s; אני לא זוכר את התשובות לשלושת השאלות הראשונות - אם אפשר מתכון חדש אני אשמח לנסות שוב, וגם כמה זמן הרתחה וכמה זמן ייבוש ואיך - אני אשמח להסבר.. וזה הטריד אותי כי בחיים לא ראיתי בויליס בצורות אחרות מאשר עיגולים אז חשבתי שהם לא טובים. כותרת: בעניין: הכנה עצמית של בויליס תגובה על ידי: Misha Ravich על מאי 05, 2012, 10:02:57 AM kap;
כותרת: בעניין: הכנה עצמית של בויליס תגובה על ידי: gaichuk על מאי 05, 2012, 13:57:04 PM מישה,
במאמר על דיג עם בוייליס וריג שערה (http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=2471:2012-04-18-17-48-04&catid=126:2011-05-29-09-44-34&Itemid=194) יש כמה מתכונים מצויינים להכנת בוייליס ביתיים. ושוב,אין חשיבות גדולה במיוחד לצורה העגולה. אפשר לעשות נקניק ולחתוך למקטעים , אפשר להכין בצורת פריזמה ואפשר להכין בוייליס בצורת דרדסים אם בא לך... sml98; כותרת: בעניין: הכנה עצמית של בויליס תגובה על ידי: Misha Ravich על מאי 05, 2012, 18:58:48 PM מישה, או.קיי תודה רבה!במאמר על דיג עם בוייליס וריג שערה (http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=2471:2012-04-18-17-48-04&catid=126:2011-05-29-09-44-34&Itemid=194) יש כמה מתכונים מצויינים להכנת בוייליס ביתיים. ושוב,אין חשיבות גדולה במיוחד לצורה העגולה. אפשר לעשות נקניק ולחתוך למקטעים , אפשר להכין בצורת פריזמה ואפשר להכין בוייליס בצורת דרדסים אם בא לך... sml98; |