כותרת: יציאה קצרה ללוקוסים תגובה על ידי: Vegh על מרץ 21, 2022, 21:29:39 PM חוויה שרוצה לספר לכם,
מגיע לחנייה כשאני עם חליפת צלילה ווסט ציפה כמה דמויים ספליט רינגים וסולידים חכה ורולר כבד עוד לא עלה האור וטיפה קריר המטרה היא לדוג לוקוסים מריפים מרחוקים מהחוף. שם על הלידר 80 ליברות סיליקון סטורם 60 גרם וצועד לחוף ועולה על הריף בודק את הקלאץ ומתחיל לזרוק זריקה ראשונה עם הסיליקון לא עולה כלום זריקה שנייה רחוקה יש פיצוץ על המקל מתקופף והרולר צורח וחוט 2.5 פי אי פשוט יוצא מקלאץ הסגור כאילו אין קלאץ בכלל. יש לוקוס רציני של שאני מעריך של לפחות מעל 3 קילו שרץ ישר לתוך מנהרה אני מנסה כחצי שעה לשכנע את הדג לצאת מהסלע שלו אך אני קרוע את החוט בסופו של דבר ושם שוק לידר וסיליקון חדש הפעם חיקוי בלאק מינו זורק יוצאים כמה לוקוסים קטנים והאדום הנחמד הזה שגם הוא שוחרר מקווה שיצליח להוציא את המפלצת פעם הבאה מקל 28-84 גרם רולר ספורס SW 5000 חוט 2.5 שוק לידר 80 ליברות סיליקונים של סטורם ובלאק מינו כותרת: בעניין: יציאה קצרה ללוקוסים תגובה על ידי: shragam על מרץ 24, 2022, 09:17:35 AM לדוג את הלוקוסים הגדולים ולהצליח להוציא אותם, זו כבר יותר אומנות .
לפחות נהנת מפייט עם הגדול והשתעשעת עם הקטנים sml45; כותרת: בעניין: יציאה קצרה ללוקוסים תגובה על ידי: ניר71 על מרץ 24, 2022, 10:36:06 AM חתיכת חוויה!
בהחלט נשמע שבאת ערוך למלחמה, וידעת מי יכול להיות מהצד השני. במבט לאחור, היית עושה משהו אחרת? תודה על השיתוף shake2; כותרת: בעניין: יציאה קצרה ללוקוסים תגובה על ידי: Dimsho על מרץ 24, 2022, 19:06:59 PM דוח נהדר עידן, הציוד הנכון בזמן בנכון.. בפעם הבאה הוא יצא ואתה תחגוג.
באיזה מקל עבדת? כותרת: בעניין: יציאה קצרה ללוקוסים תגובה על ידי: דור שגב על מרץ 24, 2022, 20:08:42 PM פעם הבאה הוא שלך
בהצלחה בהמשך! כותרת: בעניין: יציאה קצרה ללוקוסים תגובה על ידי: Vegh על מרץ 24, 2022, 22:41:39 PM דוח נהדר עידן, הציוד הנכון בזמן בנכון.. בפעם הבאה הוא יצא ואתה תחגוג. עבדתי עם דאיווה לגליס במבט לאחור המקל לא כול כך מתאים הוא יותר מידי גמיש הלגליס יותר מתאימה לבומבט וחוטים דקים כנראה אחליף אותו במקל שור גיג באיזה מקל עבדת? חתיכת חוויה! בהחלט נשמע שבאת ערוך למלחמה, וידעת מי יכול להיות מהצד השני. במבט לאחור, היית עושה משהו אחרת? תודה על השיתוף shake2; אני מניח האופציה היחידה שנשראה במצב כזה שדג אחרי חצי שעה לא יוצא הוא לשחות ולהוציא אותו אך אין איתי שותף באותו יום שיחזיק במקל כותרת: בעניין: יציאה קצרה ללוקוסים תגובה על ידי: סאמח איוב על מרץ 29, 2022, 20:29:52 PM הגעת חמוש והתכוננת טוב, אך עדיין הסיכוי להוציא לוקוס שהתחפר נמוך
בכל זאת זכית בפייט תודה על השיתוף, ותאמין המפתח להצלחה - התמדה כותרת: בעניין: יציאה קצרה ללוקוסים תגובה על ידי: צחי.א על מרץ 30, 2022, 11:38:00 AM הגעת לים , הרגשת איך השפולה מנגנת ונלחמת עם משהו מכובד, גם אם בסוף לא יצא, נהנית מההרגשה, כל הכבוד על השחרור, בהצלחה בפעם הבאה
כותרת: בעניין: יציאה קצרה ללוקוסים תגובה על ידי: אייל וייס על אפריל 02, 2022, 05:24:47 AM תודה על השיתוף shake2;
|