כותרת: תופעה מוזרה - תמותת החי הימי קרקעית הים בחופי הקריות תגובה על ידי: rafi על מאי 03, 2021, 00:05:49 AM קבלו קישור לכתבה המעניינת של מוטי מנדלסון - חוקר ימי ותיק ומוערך,
שלפי ידיעתי הוא ממש לו מאלו ש"נקנו" ע"י הרט"ג והחלה"ט שרימפס, תמנונים ודיונונים... למה הם מתים? אצה רעילה או זיהם מעשה ידי אדם? sml17; בבקשה הקישור - https://haipo.co.il/item/251860 כותרת: בעניין: תופעה מוזרה - תמותת החי הימי קרקעית הים בחופי הקריות תגובה על ידי: ruviva על מאי 03, 2021, 03:47:59 AM אתמול, ראיתי בשפך הירקון דגי בורי המומים המתנהגים כאילו הם שיכורים ועוד עשרות בורי מתים, ראיתי זאת גם בחוף הים הצמוד לירקון לכיוון נמל תל אביב, לא נראה לי שזה זיהום במימי הירקון שאז היו אלפים דגים מתים ולא רק דגי בורי, נראה לי שהבורי אכל אצה רעילה ולכן מת. התמוה הוא שראיתי דגים המומים גם בים בצמוד לירקון, הרי אם הירקון היה דל בחמצן דג שהיה יוצא ממנו היה מתאושש ולא היא. ראיתי כתבה בטלוויזיה לא מזמן על דגי סלומון שמתו מאכילת אצות רעילות. אולי זה המקרה.
כותרת: בעניין: תופעה מוזרה - תמותת החי הימי קרקעית הים בחופי הקריות תגובה על ידי: shragam על מאי 03, 2021, 06:29:54 AM אולי חלק מכל האצות שיש עכשיו באביב נהיו רעילות או שיש זן חדש ורעיל ?
כותרת: בעניין: תופעה מוזרה - תמותת החי הימי קרקעית הים בחופי הקריות תגובה על ידי: ruviva על מאי 03, 2021, 09:42:39 AM https://www.israelhayom.co.il/article/659829 מאמר על דגי סלומון שמתים מאצות רעילות
כותרת: בעניין: תופעה מוזרה - תמותת החי הימי קרקעית הים בחופי הקריות תגובה על ידי: rafi על מאי 06, 2021, 01:50:10 AM אולי חלק מכל האצות שיש עכשיו באביב נהיו רעילות או שיש זן חדש ורעיל ? לפי מה שהוא כותב - יש אצות אדומות רעילות....ולדעתו הן גורם.... https://www.israelhayom.co.il/article/659829 מאמר על דגי סלומון שמתים מאצות רעילות מסתבר.....אלא אם לאיזה מפעל מזהם יש אינטרס... כותרת: בעניין: תופעה מוזרה - תמותת החי הימי קרקעית הים בחופי הקריות תגובה על ידי: ilan62 על מאי 09, 2021, 11:37:20 AM אחלה כתבה od:
יש משהו לעשות עים האצות הרעילות ? אולי בכלל זה לא באמת אצות והקטע האמיתי זה זיהום שרוצים להגן על אלו שמרעילים את הים ? 112s; |