פורום הדיג הספורטיבי בישראל

פורומים כלליים ושרותים לחברים => פינת המטבח והמתכונים => נושא נשלח על ידי: תותי על מרץ 04, 2012, 19:40:03 PM



כותרת: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: תותי על מרץ 04, 2012, 19:40:03 PM
טוב אביחי בפעם הקודמת ביקשת מתכון ללוושי(לא לבשי) אז הנה קיבלת וככה זה נראה ולכל האופים והאופות,בעיקר אישתו של חסדייה היקרה ביקשת ממני מתכון לחצ'אפורי וקיבלת מקווה שתנסי ותעלי תמונות,אביחי בתיאבון מאמי ותודה על כל הפירגונים שאתה נותן לי כשאתה משוחח עם בעלי היקר shake2;
והרי המתכון:
ל 4 מנות
קמח 1 ק"ג
מלח 1/2 1 כפות
שמרים יבשים 1/2 1 כפות
שמן 3 כפות
מים פושרים 3 כוסות
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק רך למגע, מכסים ומניחים לו לתפוח כשעה.
לשים שוב את הבצק (מומלץ למרוח את השכבה העליונה בשמן) מכסים
ומניחים לו לתפוח שעה נוספת. יש לחזור על הפעולה עוד פעם
ולאחר מכן לחלק את הבצק לארבעה כדורים ולהניחם על מגש.
מומלץ לתת להם צורה מלבנית בעזרת לחיצה קלה עם האצבעות
מאמצע הבצק לצדדיו. מניחים כ 10 דקות. חשוב לדעת שאת כדורי
הבצק לפני האפיה יש לטבול בקערת מים ואז להניח על תבנית
יש לאפותו בחום גבוה בתבנית שחוממה מראש ל - 200 מעלות .
אין צורך לשמן את התבנית ,אופים במשך 20-30 דקות.


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: עדי על מרץ 04, 2012, 19:44:06 PM
לזה חיכיתי  sml45;

תודה רבה תותי  shake2;

אלופה  icon_pray;


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: אביחי על מרץ 04, 2012, 19:47:18 PM
טוב אביחי בפעם הקודמת ביקשת מתכון ללוושי(לא לבשי) אז הנה קיבלת וככה זה נראה ולכל האופים והאופות,בעיקר אישתו של חסדייה היקרה ביקשת ממני מתכון לחצ'אפורי וקיבלת מקווה שתנסי ותעלי תמונות,אביחי בתיאבון מאמי ותודה על כל הפירגונים שאתה נותן לי כשאתה משוחח עם בעלי היקר shake2;
והרי המתכון:
ל 4 מנות
קמח 1 ק"ג
מלח 1/2 1 כפות
שמרים יבשים 1/2 1 כפות
שמן 3 כפות
מים פושרים 3 כוסות
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק רך למגע, מכסים ומניחים לו לתפוח כשעה.
לשים שוב את הבצק (מומלץ למרוח את השכבה העליונה בשמן) מכסים
ומניחים לו לתפוח שעה נוספת. יש לחזור על הפעולה עוד פעם
ולאחר מכן לחלק את הבצק לארבעה כדורים ולהניחם על מגש.
מומלץ לתת להם צורה מלבנית בעזרת לחיצה קלה עם האצבעות
מאמצע הבצק לצדדיו. מניחים כ 10 דקות. חשוב לדעת שאת כדורי
הבצק לפני האפיה יש לטבול בקערת מים ואז להניח על תבנית
יש לאפותו בחום גבוה בתבנית שחוממה מראש ל - 200 מעלות .
אין צורך לשמן את התבנית ,אופים במשך 20-30 דקות.


אין כמוך בעולם תודה תודה  sml8; sml8; sml8; sml8; sml8; sml8; sml8; sml8;


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: תותי על מרץ 04, 2012, 19:49:11 PM
בכיף חמודים בתיאבון,לא זהו בעזרת השם שמזג האוויר יהיה בהיר יותר ונעים יותר אני עושה מפגש אצלי בבית ומפנקת אתכם מגיע לכם,אתם ממש חמודיםםםםםםםםםםםםםם והפורום הזה הוא מדהים כי- no1@


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: אביחי על מרץ 04, 2012, 19:51:09 PM
בכיף חמודים בתיאבון,לא זהו בעזרת השם שמזג האוויר יהיה בהיר יותר ונעים יותר אני עושה מפגש אצלי בבית ומפנקת אתכם מגיע לכם,אתם ממש חמודיםםםםםםםםםםםםםם והפורום הזה הוא מדהים כי- no1@

יששששששששששש yahoo: yahoo: yahoo: yahoo: yahoo: yahoo: yahoo: yahoo: yahoo: yahoo:


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: gaichuk על מרץ 04, 2012, 22:32:35 PM
יש מצב שאת שולחת במסר איזה 2 מוכנים ?   shy2;

עם מה זה הולך? בשר טחון? ירקות? גבינה צהובה?
אבקת סוכר ??

כדאי אולי לתת כמה מילים על המאכל שאת מעלה לו מתכון כי יש כאלו שהבישול הביתי שלהם מסתכם ב"שוגי"  sml98;

תודה!


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: תותי על מרץ 04, 2012, 23:30:46 PM
יש מצב שאת שולחת במסר איזה 2 מוכנים ?   shy2;

עם מה זה הולך? בשר טחון? ירקות? גבינה צהובה?
אבקת סוכר ??

כדאי אולי לתת כמה מילים על המאכל שאת מעלה לו מתכון כי יש כאלו שהבישול הביתי שלהם מסתכם ב"שוגי"  sml98;

תודה!


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: תותי על מרץ 04, 2012, 23:32:12 PM
יש מצב שאת שולחת במסר איזה 2 מוכנים ?   shy2;

עם מה זה הולך? בשר טחון? ירקות? גבינה צהובה?
אבקת סוכר ??

כדאי אולי לתת כמה מילים על המאכל שאת מעלה לו מתכון כי יש כאלו שהבישול הביתי שלהם מסתכם ב"שוגי"  sml98;

תודה!
חחחחחחחחחחחח אין לך מושג איזו עוגה טעימה אני מכינה משוגי,נו אתה רואה בשביל זה אני כאן,ואיפה במסר לא ניתן לשלוח דברים טעימים רק מילה טובה,אבל מבטיחה לענות לך לכל שאלה,בונפיטי tongu9;


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: shay 38 על מרץ 04, 2012, 23:38:25 PM
אולי תוכלי לפקסס לנו shy2;

נראה מעניין ובעיקר טעים כל הכבוד לך  icon_pray; icon_pray; icon_pray; icon_pray;


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: סקווידוויד על מרץ 04, 2012, 23:40:57 PM
יש מצב שאת שולחת במסר איזה 2 מוכנים ?   shy2;

עם מה זה הולך? בשר טחון? ירקות? גבינה צהובה?
אבקת סוכר ??

כדאי אולי לתת כמה מילים על המאכל שאת מעלה לו מתכון כי יש כאלו שהבישול הביתי שלהם מסתכם ב"שוגי"  sml98;

תודה!
חחחחחחחחחחחח אין לך מושג איזו עוגה טעימה אני מכינה משוגי,נו אתה רואה בשביל זה אני כאן,ואיפה במסר לא ניתן לשלוח דברים טעימים רק מילה טובה,אבל מבטיחה לענות לך לכל שאלה,בונפיטי tongu9;

לכל שאלה תשובה... משהו את  icon_pray;


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: rafi על מרץ 28, 2012, 01:06:21 AM
בכיף חמודים בתיאבון,לא זהו בעזרת השם שמזג האוויר יהיה בהיר יותר ונעים יותר אני עושה מפגש אצלי בבית ומפנקת אתכם מגיע לכם,אתם ממש חמודיםםםםםםםםםםםםםם והפורום הזה הוא מדהים כי- no1@

בקצב הזה תותי,
החברים ישבו במטבח להכין מטעמים- במקום ללכת לדוג... shy2;

בינתיים,
אני מצפה להגיע כדי לטעום ולדווח לחבר'ה... :P


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: רמי עבודת יד על מאי 06, 2012, 15:46:07 PM
הבצק נישמע טוב בקרוב אני מנסה .
אני ממליץ לרסס מים העל הבצק או לזרוק קרח לתנור לפני אפיה זה עושה פלאים לכול סוג לחם .


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: סקווידוויד על מאי 18, 2012, 18:45:41 PM
הבצק נישמע טוב בקרוב אני מנסה .
אני ממליץ לרסס מים העל הבצק או לזרוק קרח לתנור לפני אפיה זה עושה פלאים לכול סוג לחם .


רמי
מה הקרח עושה?


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: רמי עבודת יד על ספטמבר 06, 2012, 14:56:37 PM
קוביות קרח נמסות ויש לך לחות מוגברת בזמן אמת  .
אישית אני מרסס מים לפחות 3 פעמים .


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: שי בגדדי על ספטמבר 06, 2012, 15:07:36 PM
הייתה לי מתחת לבית מאפייה גרוזינית למשך שנתיים הייתי קם כל בוקר לריח המדהים של הלחם הזה

 dnr: זה ממכר בטירוף הייתי אוכל את זה עם כל דבר לא משנה עם מה גם ככה סתם בתור חטיף
זה גרם לי להשמין בטירוף


אבללל ברגע שאתה מריח את זה אין דרך חזרה


כותרת: בעניין: לוושי לאביחי היקר
תגובה על ידי: andreypa על ספטמבר 06, 2012, 15:13:59 PM
נהיתי רעב כבר מעכשיו  ;D ;D ;D
כל הכבוד על ההשקעה  icon_pray; icon_pray;