כותרת: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: תותי על מרץ 04, 2012, 12:10:11 PM מצרכים לבצק:
4 כוסות מים פושרים חצי כוס שמן חמניות כף חומץ רגיל 2 כפות וויסקי או וודקה חצי כפית סוכר כף מלח דק קמח מנופה (עד שהבצק לא ידבק לידיים) מלית גבינות: קילו גבינת חמד חצי קילו גבינת כנען 2 ביצים שלמות - מערבבים את כל הגבינות יחד עד שמתקבלת עיסה אחידה אופן ההכנה: - מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד שהבצק לא נדבק לידיים.מניחים את הבצק וכל רבע שעה מעבדים אותו ביד. לאחר שעה וחצי מחלקים לעיגולים בגודל של ביצה - חצי שעה לאחר מכן מרדדים כל עיגול בנפרד בקמח במשך חמש דקות - פותחים את הבצק לעלה דק, משמנים ומקפלים כמו מעטפה - מניחים בתוך כל ריבוע בצק 2 כפות מתערובת הגבינות ומקפלים לצורת מעויין - מניחים על נייר פרגמנט, אופים בחום גבוה של 200 מעלות ומוציאים כשזה זהוב - מיד כשמוציאים מניחים על מגש אחר עם נייר סופג. בהצלחה לכולם,ושבוע טוב:) כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: צור. על מרץ 04, 2012, 12:18:00 PM כל הכבוד תותי thumbUp;
נראה מעולה מקווה לנסות בהקדם כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: תותי על מרץ 04, 2012, 12:19:41 PM בכיף אני אשמח להעלאות מצידכם על מתכונים שהעליתי וביצעתם אותם כולל תמונות לא לשכוח,חצ'אפורי זו עבודה קשה אבל משתלמת בסופו של דבר,אז שוב בהצלחה לכולם grouphugg; grouphugg;
כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: חסדייה על מרץ 04, 2012, 13:56:06 PM זה נראה סוף הדרך
יש מתכון למילוי עם בשר? כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: תותי על מרץ 04, 2012, 14:18:38 PM זה נראה סוף הדרך בוודאי המתכון של הבצק ושלבי ההכנה הוא בדיוק אותו הדבר חוץ מהמלית והנה המתכון למילוי עם בשר לפניך!!!יש מתכון למילוי עם בשר? מצרכים לבצק: 4 כוסות מים פושרים חצי כוס שמן חמניות כף חומץ רגיל 2 כפות וויסקי או וודקה חצי כפית סוכר כף מלח דק קמח מנופה (עד שהבצק לא ידבק לידיים) מלית בשר: קילו בשר בקר טחון 2 בצלים+4 שיני שום 100 גרם צנוברים(אפשר גם בלי) תבלינים:פפריקה אדומה מתוקה כפית בערך כפית פלפל שחור טחון כפית פפריקה חריפה אדומה כף מלח לוקחים את הבצל,מטגנים אותו יחד עם השום לאחר שחתכתם אותם גס, למשך 2 דקות שלא יזהיב ממש,מצרפים את הצנוברים עם התבלינים ואז מוסיפים את קילו הבשר ומרסקים אותו בתוך המחבת יחד עם כל תערובת הבצל והתבלינים עם מזלג מבשלים למשך 10 דקות על אש נמוכה לאחר שהכל רותח ונותנים לזה להתקרר לפני שממלאים את הבצק,מי שממש רוצה לדעת מה הטיפ לתיבלון מקורי של העדה הגרוזינית בבשר,ניתן להוסיף כוסברה טחונה יבשה אשר נמכרת בתור תבלין גם בערך כפית מלאה לקילו בשר,אני אישית קונה את גרגירי הכוסברה וטוחנת בבית במכונה(רצוי). אופן ההכנה: - מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד שהבצק לא נדבק לידיים.מניחים את הבצק וכל רבע שעה מעבדים אותו ביד. לאחר שעה וחצי מחלקים לעיגולים בגודל של ביצה - חצי שעה לאחר מכן מרדדים כל עיגול בנפרד בקמח במשך חמש דקות - פותחים את הבצק לעלה דק, משמנים ומקפלים כמו מעטפה - מניחים בתוך כל ריבוע בצק 2 כפות מתערובת הבשר ומקפלים לצורת מעויין - מניחים על נייר פרגמנט, אופים בחום גבוה של 200 מעלות ומוציאים כשזה זהוב - מיד כשמוציאים מניחים על מגש אחר עם נייר סופג. ניתן לאפות את החצ'אפורי גם עם מילוי תפוחי אדמה ופטריות,זה יוצא ממש מעולה,בתיאבון לכולם tongu9; כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: אביחי על מרץ 04, 2012, 14:56:59 PM יאמי יאמי תודה תותי icon_pray; icon_pray; icon_pray; icon_pray;
כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: עדי על מרץ 04, 2012, 19:42:46 PM ענקית 049s;
תודה רבה icon_pray; כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: gaichuk על מרץ 04, 2012, 22:34:52 PM נו ?!?
למה זה טוב עכשיו ב-22:30 בלילה עם כול האוכל הזה ?? sml9; די,די,תמשיכי... sml43; כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: תותי על מרץ 04, 2012, 23:29:55 PM חחח אני לא אשמה אני העליתי את המתכון בצהריים אתה רואה אותו בלילה,נראה לי שזה הזמן לארוחת לילה shy2;
כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: shay 38 על מרץ 04, 2012, 23:36:47 PM המקלדת רטובה כבר מהריר sml_bang; sml_bang; sml_bang; sml_bang; sml_bang; sml_bang;
תותי הרגת אותי shy2; מבטיח לנסות ולהעלות 999s; 999s; 999s; כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: סקווידוויד על מרץ 04, 2012, 23:43:07 PM רותי
עם כל הבצקים האלה... איך זה שעידן כזה מקל סנוקר? כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: momi על מרץ 05, 2012, 00:32:35 AM יש לציין שקיבלתי משלוח מנות מוקדם השנה, האמת לא הייתי מתנגד לעוד אחד
רותי היה טעים ומרוב שהיה טעים אפילו לא הספקתי לגיד לך כמה, תנחומי על החצ'פורי שנבלע לו די מהר. מומלץ בחום חברים כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: אביחי על מרץ 05, 2012, 07:41:54 AM רותי עם כל הבצקים האלה... איך זה שעידן כזה מקל סנוקר? היא דואגת לו להתעמלות ;) כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: תותי על מרץ 05, 2012, 11:38:57 AM אין מה לעשות עידן כמה שהוא יאכל תמיד יישאר רזה זה גוף של בן אדם יש לו חילוף חומרים זריז מאוד חחחח,אביחי צודק הוא עושה הרבה ספורט tongu9;
כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: rafi על מרץ 16, 2012, 17:16:08 PM לא לשכוח,חצ'אפורי זו עבודה קשה אבל משתלמת בסופו של דבר,אז שוב בהצלחה לכולם grouphugg; grouphugg; מסכים לכל מילה.... thumbUp; בקרוב מיכאלה ואני מנסים להכין את החצ'פורי הראשון שלנו- לפי מתכון תותי :) כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: dovdov על אפריל 26, 2012, 02:35:21 AM נראה טעים מאוד
המתכון לבצק , מדובר על 1 ק"ג קמח? כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: סקווידוויד על מאי 18, 2012, 18:48:27 PM אני קונה חצ'פורי בצור שלום
שמה אצל ההיא ששואלת אותי בקול בס ומבטא גרוזיני: שמה רוטב פיטריות? כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: רמי עבודת יד על מאי 24, 2012, 07:33:29 AM איל גם לאכול אתה יודע .. thumbUp; אני אנסה את העניין בבית. רק הורג אותי שלוש שעות הכנה .
כותרת: בעניין: כמו שהבטחתי-מתכון לחצ'אפורי תגובה על ידי: dovdov על יולי 07, 2012, 21:46:40 PM אני קונה חצ'פורי בצור שלום rfl:שמה אצל ההיא ששואלת אותי בקול בס ומבטא גרוזיני: שמה רוטב פיטריות? הזכרת לי שמזמן לא הייתי שם אני מכיר אותם הרבה שנים בורקס טעים יש להם,הם גם מוכרים קפואים לא אפויים. יש גם מישהו שמוכר בקרית ים בבוקר חם חם מהתנור טוב מאוד. שאלה לי לך תותי את אולי יודעת איפה אני יכול להשיג את הגבינה המקורית שממלאים בה את החצ׳אפורי ? תודה |