כותרת: הדרך הנכונה לפלט פלמודים תגובה על ידי: ruviva על מרץ 13, 2020, 16:06:53 PM סירטון המלמד את הטכניקה היעילה לפילוט פלמודים
https://www.youtube.com/watch?v=gOxX1uizT2c כותרת: בעניין: הדרך הנכונה לפלט פלמודים תגובה על ידי: yoelsh על מרץ 13, 2020, 19:48:06 PM תודה על השיתוף כותרת: בעניין: הדרך הנכונה לפלט פלמודים תגובה על ידי: (אלון) על מרץ 13, 2020, 22:04:06 PM תחלס הוא גרוע בפילוט
נשאר המון בשר על עמוד השדרה בזמן הפילוט וגם בזמן הסרת העור הוא משאיר המון בשר בפילוט אני עובד בשיטת רבעים רבע עליון עד השדרה צד אחד ולאחר מכן רבע תחתון באותו צד עד השדרה ובסוף נשאר רק לנתק מחוליות השדרה אותו הדבר בצד השני בפילוט שלי השדרה נשארת עם פיסת בשר כל כך דק שהשדרה נראית שקופה וגם את מה שנשאר אני מגרד לקציצות לאחר מכן אני משתמש באותה השיטה להסרת העור רק שאני יורד יותר צמוד ומשאיר את העור דק דק ובלי שאריות בקלות הוא זרק פה בכל דג בסביבות 300-400 גרם של בשר דג משובח שאני הייתי עושה ממנו קציצות ככה זה כשיש שפע :-\ כותרת: בעניין: הדרך הנכונה לפלט פלמודים תגובה על ידי: Kobiarava על מרץ 13, 2020, 22:22:05 PM תחלס הוא גרוע בפילוט נשאר המון בשר על עמוד השדרה בזמן הפילוט וגם בזמן הסרת העור הוא משאיר המון בשר בפילוט אני עובד בשיטת רבעים רבע עליון עד השדרה צד אחד ולאחר מכן רבע תחתון באותו צד עד השדרה ובסוף נשאר רק לנתק מחוליות השדרה אותו הדבר בצד השני בפילוט שלי השדרה נשארת עם פיסת בשר כל כך דק שהשדרה נראית שקופה וגם את מה שנשאר אני מגרד לקציצות לאחר מכן אני משתמש באותה השיטה להסרת העור רק שאני יורד יותר צמוד ומשאיר את העור דק דק ובלי שאריות בקלות הוא זרק פה בכל דג בסביבות 300-400 גרם של בשר דג משובח שאני הייתי עושה ממנו קציצות ככה זה כשיש שפע :-\ בדיוק מה שאני חשבתי... כמה בשר מעולה הולך פה לאיבוד... כותרת: בעניין: הדרך הנכונה לפלט פלמודים תגובה על ידי: אייל וייס על מרץ 14, 2020, 00:23:17 AM אני אהבתי מאוד את הסכין.
גם הכפפות שלו מאותה חברה לא מצליח למצוא את המוצר הזה באיביי כותרת: בעניין: הדרך הנכונה לפלט פלמודים תגובה על ידי: ilan62 על מרץ 21, 2020, 11:28:22 AM אחלה פילוט עים הסבר טוב תודה על הסרט 049s;
תחלס הוא גרוע בפילוט נשאר המון בשר על עמוד השדרה בזמן הפילוט וגם בזמן הסרת העור הוא משאיר המון בשר בפילוט אני עובד בשיטת רבעים רבע עליון עד השדרה צד אחד ולאחר מכן רבע תחתון באותו צד עד השדרה ובסוף נשאר רק לנתק מחוליות השדרה אותו הדבר בצד השני בפילוט שלי השדרה נשארת עם פיסת בשר כל כך דק שהשדרה נראית שקופה וגם את מה שנשאר אני מגרד לקציצות לאחר מכן אני משתמש באותה השיטה להסרת העור רק שאני יורד יותר צמוד ומשאיר את העור דק דק ובלי שאריות בקלות הוא זרק פה בכל דג בסביבות 300-400 גרם של בשר דג משובח שאני הייתי עושה ממנו קציצות ככה זה כשיש שפע :-\ זה בטח במקום שהם תופסים מלא פלמודים בערימות אז לא איכפת לו ליזרוק קצת בשר sml98; כותרת: בעניין: הדרך הנכונה לפלט פלמודים תגובה על ידי: shragam על מרץ 22, 2020, 07:49:42 AM הוא בהחלט מבזבז הרבה בשר, אבל כשיש הרבה דגים/בשר, אתה לא מתעסק עם זה (ככה זה באלבקורים).
תראו איזה יופי אצלם במרינה, ישש פינות ניקוי לדגים :) |