כותרת: הכינרת כרגע תגובה על ידי: רועי כהן על אוקטובר 06, 2019, 08:12:29 AM איך הדייג בכינרת כרגע (עוד ארבעה ימים שם
מושטים ? שפמנונים ? ביניות ? מישהו יכול לתת מידע ? יש עוד תפיסות ? יחסית חם.. כותרת: בעניין: הכינרת כרגע תגובה על ידי: TzvikaR על אוקטובר 06, 2019, 08:38:49 AM מידע מחברים שהיו שבוע שעבר בראש השנה:
זרזור חלש מאוד מושטים וביניות בודדות בגדלים של אצבע. סוף העונה מורגש. לגבי בצק יש דווקא פעילות של מושטים יפים ונתפס גם קרפיון של מעל קילו במרחק. כותרת: בעניין: הכינרת כרגע תגובה על ידי: shragam על אוקטובר 06, 2019, 11:50:12 AM זרז'ור חלש יחסית.
פתיונות עם קפיץ יותר טוב כותרת: בעניין: הכינרת כרגע תגובה על ידי: rafi על אוקטובר 06, 2019, 13:00:59 PM מה קורה רועי? אתה עוד הולך לדוג? ;)
מביני הדבר כבר אמרו את שלהם, יש גם דו"ח טרי של שרגא על יציאת סיום העונה בכנרת http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=34612.0 היו תפיסות אך מעט... ממש לא הייתי פוסל דיג פתיונות... לדעתי - שפמנונים לא יוותרו על חטיף בשר ולפי זכרוני זה בהחלט הזמן שלהם... ומושטים לדעתי לא יבחלו בלחם ובצק - לפני שבוע בחוף גיא הם הסתערו על כל טיפת לחם שהשלכתי למים. בהצלחה thumbUp; כותרת: בעניין: הכינרת כרגע תגובה על ידי: איתי כהן על אוקטובר 07, 2019, 18:11:30 PM מתי מתחילה עונת הזרזור בכינרת שוב?
כותרת: בעניין: הכינרת כרגע תגובה על ידי: צור. על אוקטובר 07, 2019, 19:38:02 PM אומנם סוף העונב בז׳ירז׳ור אבל עדיין יש פעילות ויכולות להיות הפטעות
במקביל הייתי מביא סט או שניים לפתיונות לשפמנונים , משטים , בניות ,קרפיונים ואולי גם בורים לגבי תחילת העונה הבאה אמצע מרץ תחילת אפריל מתחילה תנועה אם אתה עם קיאק או סירה ויש לך רישיון בתוקף ג׳יג וטרולינג עכשיו יכול להניב תוצאות של מושטים וביניות |