כותרת: מחפש גג"ש מרכזי ל (Okuma Eclipz 50 (EZ 50 תגובה על ידי: GilH99 על אוגוסט 17, 2019, 18:39:38 PM האוקומה אקליפס הוא אחד הרולרים הכי ורסטילים שלי, גיג, בולוס, חוף, שום דבר לא עושה עליו רושם.
אבל הגיל עושה את שלו, וכנראה סגירה לא טובה של הידית, והתבריג בגג"ש המרכזי (Main gear) שלו נהרס. כתוצאה מכך הידית מחליקה כאשר מנסים לסגור אותה. הייתי אצל היבואן של אוקומה, אבל כבר אין להם חלקים לרולר הזה. חיפשתי באינטרנט, אבל ללא הצלחה. חשבתי אפילו להדביק או לרתך את הידית לציר, אבל אז לא אוכל לפרק את הרולר יותר לצורך תחזוקה. אני עדיין יכול לעבוד בבולוס ובחוף כשהידית מורכבת בצד ימין כי זה תבריג אחר והוא תקין, אבל קשה לי לעבוד ככה בגיג. בקיצור, אשמח לרעיונות, או אם יש למישהו רולר כזה ישן לחלקים ומוכן למכור לי את החלק... תודה, גיל כותרת: בעניין: מחפש גג"ש מרכזי ל (Okuma Eclipz 50 (EZ 50 תגובה על ידי: Marat Matzkin על אוגוסט 17, 2019, 18:43:28 PM האוקומה אקליפס הוא אחד הרולרים הכי ורסטילים שלי, גיג, בולוס, חוף, שום דבר לא עושה עליו רושם. אבל הגיל עושה את שלו, וכנראה סגירה לא טובה של הידית, והתבריג בגג"ש המרכזי (Main gear) שלו נהרס. כתוצאה מכך הידית מחליקה כאשר מנסים לסגור אותה. הייתי אצל היבואן של אוקומה, אבל כבר אין להם חלקים לרולר הזה. חיפשתי באינטרנט, אבל ללא הצלחה. חשבתי אפילו להדביק או לרתך את הידית לציר, אבל אז לא אוכל לפרק את הרולר יותר לצורך תחזוקה. אני עדיין יכול לעבוד בבולוס ובחוף כשהידית מורכבת בצד ימין כי זה תבריג אחר והוא תקין, אבל קשה לי לעבוד ככה בגיג. בקיצור, אשמח לרעיונות, או אם יש למישהו רולר כזה ישן לחלקים ומוכן למכור לי את החלק... תודה, גיל תנסה ליצור קשר עם מישה....אולי הוא יוכל לפתור לך את הבעיה. מארט thumbUp; כותרת: בעניין: מחפש גג"ש מרכזי ל (Okuma Eclipz 50 (EZ 50 תגובה על ידי: SHAYU** על אוגוסט 17, 2019, 22:09:10 PM תתקדם לאוקומה אזורוס.
קולר סוס עבודה, יחס גלגול מהיר שמתאים לגיג.. האקליפס,שלך יותר גדול מהילדים שלי sml_bang;, תתלה אותו במקום של כבוד ותעבור הלאה. שי כותרת: בעניין: מחפש גג"ש מרכזי ל (Okuma Eclipz 50 (EZ 50 תגובה על ידי: misha____1985 על אוגוסט 17, 2019, 23:29:12 PM https://www.mikesreelrepair.com/reel-parts/
בדוק כאן כותרת: בעניין: מחפש גג"ש מרכזי ל (Okuma Eclipz 50 (EZ 50 תגובה על ידי: GilH99 על אוגוסט 18, 2019, 07:14:44 AM https://www.mikesreelrepair.com/reel-parts/ בדוק כאן תודה מישה, הוא הראשון שבדקתי אצלו, אין לו חלקים, אבל דרכו מצאתי את הסכימה ומספר החלק שאני צריך. אבל עדיין לא מצאתי את החלק. שי, אני חשבתי יותר לכיוון הקוואנטום קבו או ביומאסטר, אבל הבאת רעיון מעניין... יש אותו בארץ? כותרת: בעניין: מחפש גג"ש מרכזי ל (Okuma Eclipz 50 (EZ 50 תגובה על ידי: SHAYU** על אוגוסט 18, 2019, 07:20:29 AM כן, אבל דרך הרשת תמצא אותו מן הסתם במחיר הרבה יותר נוח.
שים לב שיש שני דגמים, תראה מה יתאים לך יותר. אצלי כבר מעל ל3 שנים ( או יותר? מתי יצאנו עם הסירה שלך ??). עובד כמו סוס. שי כותרת: בעניין: מחפש גג"ש מרכזי ל (Okuma Eclipz 50 (EZ 50 תגובה על ידי: GilH99 על אוגוסט 18, 2019, 12:57:49 PM אצלי כבר מעל ל3 שנים ( או יותר? מתי יצאנו עם הסירה שלך ??). תפזר מלח, תפזר... ;D לך יש את הכחול או את הלבן? לגבי האקליפס, התקדמתי ומצאתי את זה... https://stores.tunasreeltroubles.com/a-1-okuma-27000236-drive-gear/ הבעיה שזה לא אותו מספר חלק בכמו בתרשים של הרולר, למרות שבאתר טוענים שזה מתאים לרולר. אני אפרק אותו ואראה אם מתאים. גיל כותרת: בעניין: מחפש גג"ש מרכזי ל (Okuma Eclipz 50 (EZ 50 תגובה על ידי: SHAYU** על אוגוסט 18, 2019, 13:28:50 PM חחח, רק מדרבן אותך.. tongu9; tongu9;
לי יש את הלבן. שי כותרת: בעניין: מחפש גג"ש מרכזי ל (Okuma Eclipz 50 (EZ 50 תגובה על ידי: rafi על אוגוסט 27, 2019, 03:15:22 AM אצלי כבר מעל ל3 שנים ( או יותר? מתי יצאנו עם הסירה שלך ??). תפזר מלח, תפזר... ;D לך יש את הכחול או את הלבן? לגבי האקליפס, התקדמתי ומצאתי את זה... https://stores.tunasreeltroubles.com/a-1-okuma-27000236-drive-gear/ הבעיה שזה לא אותו מספר חלק בכמו בתרשים של הרולר, למרות שבאתר טוענים שזה מתאים לרולר. אני אפרק אותו ואראה אם מתאים. גיל נמצא החלק החסר או התחדשת ברולר עליו המליץ שי? |