פורום הדיג הספורטיבי בישראל

הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג => על החוף => נושא נשלח על ידי: ruviva על אפריל 02, 2019, 10:58:56 AM



כותרת: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
תגובה על ידי: ruviva על אפריל 02, 2019, 10:58:56 AM
https://burektv.walla.co.il/item/3224260

ציטוט הכתבה - די קצר:

הטריק לדג עסיסי במיוחד
בורק מלמד טריק קטן וגאוני שיהפוך את הדג לעסיסי במיוחד ונותן מתכון לשיפודי דגים עם תוספת מפתיעה

מסעדה הודית קטנה בעלת כוכב מישלן בלונדון ומנה אחת של פילה דג ביוגורט שנצרב על גריל פחמים, נצרבה לי בתודעה כמנת הדג הכי עסיסית ורכה שטעמתי.

למה יוגורט?
החמיצות של היוגורט כובשת מעט את קוביות הדג בחלקן החיצוני, מרככת את בשר הדג, ושומרת על עסיסיות הנתח בזמן הצליה על המחבת. יתרון נוסף - ההשריה ביוגורט מרטיבה את שיפודי העץ ומונעת מהם להשרף בזמן הצליה.

המנה הזו טעימה ככה, כמו שהיא, אבל אם תרצו לשדרג אותה עוד קצת, הגישו אותה עם פסטו כוסברה, אגוזים, פלפל חריף ושום.

====================




כותרת: בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
תגובה על ידי: מור אמסלם על אפריל 02, 2019, 14:46:01 PM
נראה מעולה, בדג הבא הולך על זה, תודה רבה על השיתוף !


כותרת: בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
תגובה על ידי: אברהם כהן על אפריל 02, 2019, 14:49:37 PM
בס"ד

התלבטתי אם להגיב על זה או לא...
בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.


כותרת: בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
תגובה על ידי: צור. על אפריל 02, 2019, 16:04:40 PM
תודה על השיתוף נראה מעניין


כותרת: בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
תגובה על ידי: ilan62 על אפריל 03, 2019, 12:48:44 PM
זה ניראה אששש   049s;

על בטוח שווה ניסיון   049s;

בס"ד

התלבטתי אם להגיב על זה או לא...
בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.


למה לא ממליץ לערבב ??


כותרת: בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
תגובה על ידי: אברהם כהן על אפריל 03, 2019, 12:54:13 PM
זה ניראה אששש   049s;

על בטוח שווה ניסיון   049s;

בס"ד

התלבטתי אם להגיב על זה או לא...
בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.


למה לא ממליץ לערבב ??

בס"ד

לא קשור לכשרות... אלא יותר לעניין בריאותי.


כותרת: בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
תגובה על ידי: shragam על אפריל 04, 2019, 16:58:33 PM
נראה פשוט ומעניין thumbUp;

התלבטתי אם להגיב על זה או לא...
בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.

אברהם, זה יוגורט, לא גבינה.
מה הבעיה עם הקטע הבריאותי  169s;


כותרת: בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
תגובה על ידי: Kobiarava על אפריל 04, 2019, 19:20:43 PM
נראה פשוט ומעניין thumbUp;

התלבטתי אם להגיב על זה או לא...
בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.

אברהם, זה יוגורט, לא גבינה.
מה הבעיה עם הקטע הבריאותי  169s;

גם אני אשמח ללמוד, מה הבעיה הבריאותית באכילת דג עם מאכלי חלב?


כותרת: בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
תגובה על ידי: UZIK על אפריל 04, 2019, 21:04:39 PM
נראה שהיוגורט משמש כאן שמישרה לדג
הוא נעלם בבישול אבל ניראה מעניין
ננסה
עוזי


כותרת: בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
תגובה על ידי: אברהם כהן על אפריל 04, 2019, 21:59:31 PM
בס"ד

נראה פשוט ומעניין thumbUp;

התלבטתי אם להגיב על זה או לא...
בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.

אברהם, זה יוגורט, לא גבינה.
מה הבעיה עם הקטע הבריאותי  169s;

נראה פשוט ומעניין thumbUp;

התלבטתי אם להגיב על זה או לא...
בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.

אברהם, זה יוגורט, לא גבינה.
מה הבעיה עם הקטע הבריאותי  169s;

גם אני אשמח ללמוד, מה הבעיה הבריאותית באכילת דג עם מאכלי חלב?

בגדול אכילה של דגים עם מוצרי חלב לא יכולה להזיק לבריאות.
אנסה למצוא באינטרנט אסמכתא לעניין, ולהעלות אותו כאן.
בדיוק בגלל זה התלבטתי אם להגיב על זה או לא.


כותרת: בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
תגובה על ידי: Jen_I על אפריל 05, 2019, 12:47:30 PM
הרעיון במשרה יוגורט הוא החיידקים.
הם מפרישים אנזימים שמפרקים חלבון ובכך גורמים לריכוך המזון.
אפשר להשתמש ביוגורט גם כמשרה לבשר עוף או בקר. התוצאות מעולות!
אם יש מגבלה של כשרות או למשל רגישות ללקטוז, אפשר להשתמש בפפאיה או תמצית פפאיה. יש בפרי אנזים בשם פפאין שגם כן מפרק חלבון ומרכך בשרים.

מוכרים כמוסות של האנזים פפאין כתוסף מזון. הוא עוזר למערכת העיכול להתמודד עם פירוק מזון. זה עוזר במיוחד אחרי ארוחות חג, כשיש לגוף הרבה עבודה:)


כותרת: בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
תגובה על ידי: Kobiarava על אפריל 06, 2019, 11:04:55 AM
הרעיון במשרה יוגורט הוא החיידקים.
הם מפרישים אנזימים שמפרקים חלבון ובכך גורמים לריכוך המזון.
אפשר להשתמש ביוגורט גם כמשרה לבשר עוף או בקר. התוצאות מעולות!
אם יש מגבלה של כשרות או למשל רגישות ללקטוז, אפשר להשתמש בפפאיה או תמצית פפאיה. יש בפרי אנזים בשם פפאין שגם כן מפרק חלבון ומרכך בשרים.

מוכרים כמוסות של האנזים פפאין כתוסף מזון. הוא עוזר למערכת העיכול להתמודד עם פירוק מזון. זה עוזר במיוחד אחרי ארוחות חג, כשיש לגוף הרבה עבודה:)

נכון מאוד. בהרבה מקומות בעולם נהוג לאכול פפאיה בסיום ארוחת הבוקר, מה שמבטיח עיכול טוב למשך היום. בנוסף יש המשתמשים בקוביות פפאיה ירוקה, שמכילה ריכוז גבוה יותר של האנזים לעומת הבשלה, להשריית בשר לפני בישול, מה שמקצר את משך הבישול/צלייה ומרכך את הבשר


כותרת: בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
תגובה על ידי: rafi על אפריל 13, 2019, 18:29:19 PM
ציטוט הכתבה (ערכתי והכנסתי גם להודעה הפותחת) - די קצר:

הטריק לדג עסיסי במיוחד
בורק מלמד טריק קטן וגאוני שיהפוך את הדג לעסיסי במיוחד ונותן מתכון לשיפודי דגים עם תוספת מפתיעה

מסעדה הודית קטנה בעלת כוכב מישלן בלונדון ומנה אחת של פילה דג ביוגורט שנצרב על גריל פחמים, נצרבה לי בתודעה כמנת הדג הכי עסיסית ורכה שטעמתי.

למה יוגורט?
החמיצות של היוגורט כובשת מעט את קוביות הדג בחלקן החיצוני, מרככת את בשר הדג, ושומרת על עסיסיות הנתח בזמן הצליה על המחבת. יתרון נוסף - ההשריה ביוגורט מרטיבה את שיפודי העץ ומונעת מהם להשרף בזמן הצליה.

המנה הזו טעימה ככה, כמו שהיא, אבל אם תרצו לשדרג אותה עוד קצת, הגישו אותה עם פסטו כוסברה, אגוזים, פלפל חריף ושום.

====================

נשמע פשוט ולא מסובך - שווה בדיקה...
הכי פשוט:
עושים שיפודים עם יוגורט ושיפודים בלי יוגורט, משווים ויודעים sml45;