כותרת: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: אבי חכם על ינואר 05, 2019, 21:29:31 PM השעה 18:30
תמונה ברשת החברתית שמעלה שרגא מדליקה אותי. פותח את המקרר ובודק מה יש במלאי.. בייבי אינטיאס קורץ לי ואני לא חושב פעמיים.. מפרגן לקטנצ׳יק. הפשרה של שעה בערך והוא מוכן להיכנס לסיר חם אש. לוקח סיר רחב , כוס שמן , כף פפריקה חריפה כף וחצי פפריקה מתוקה , קצת מלח ומתגן הכל 2-3 דקות. מוסיף על זה כוס מים ומערבב. מוסיף ראש שום מלא ומערבב עוד 2-3 דקות. לאחר מכן , רסק עגבניות שעורבב קודם במים ונותן לו דלילות. עוד 2-3 דקות ומוסיף מיץ לימון ועורבב עם כפית כמון. עוד 2-3 דקות והאינטיאס נכנס פנימה. 5 דקות כל צד ויצאה מעדן. סתכלו בתמונות. כותרת: בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: Kobiarava על ינואר 05, 2019, 21:39:41 PM מראה אש, אבי! עם אנטיאס אי אפשר לפספס, והרוטב שלך עושה רושם של מלווה מושלם לדג המשובח!
תודה על השיתוף כותרת: בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: צור. על ינואר 06, 2019, 00:02:49 AM אבי הדג נראה אש
מאמין שנהנת ועכשיו אחרי השיתוף גם אני ושאר החברים נוכל להנות כותרת: בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: מור אמסלם על ינואר 06, 2019, 08:38:09 AM תגיד, נראה לך שאני יכול עכשיו לעבוד ??? רעב מת עשית אותי, הולך לאכול סנדוויץ' ;D ;D
כותרת: בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: ~@מור@~ על ינואר 06, 2019, 11:00:53 AM וואיייי איזו סלטה עשתה הבטן שלי ht:
כותרת: בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: (אלון) על ינואר 06, 2019, 20:29:10 PM ועכשיו תראה איך אני הורס לך בעובדה קטנטנה
תאר לך איך היה הטעם אם הדג היה טרי וללא הקפאה tongu9; זה בגלל שגירית אותנו ככה sml_bang; כותרת: בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: Kobiarava על ינואר 06, 2019, 21:55:34 PM אבי, הערה חשובה שחשוב להדגיש, אחרי שאני קורא שוב את ההודעה הפותחת. עשית נכון ביותר, והדבר היחיד שנכון בסיטואציה הזו, לבשל את הרוטב בישול מלא, ורק אז לשים בו את הדג (וזה כשהרוטב ממש בטמפרטורת רתיחה). יש מי שמבשל את הדג תוך כדי הוספת מרכיבי רוטב- טעות, או הצורה הכי גרועה לטעמי- מכניסים את המרכיבים ביחד לסיר ואז מדליקים את האש...
בישול של דג תמיד צריך להיות קצר ובחום גבוה, ובסביבה כמה שפחות מימית ויותר שומנית או יבשה (צליה בתנור או בגריל). בישול בחום נמוך מסיע את השומן בתוך הדג והדג מאבד את העסיסיות שלו. בסביבה מימית הדג ייצא מכובס וקמחי. כמובן שבישול ארוך מייבש את הדג ומוציא ממנו את המרקם והעסיסיות. כותרת: בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: ~@מור@~ על ינואר 06, 2019, 22:20:31 PM אבי, הערה חשובה שחשוב להדגיש, אחרי שאני קורא שוב את ההודעה הפותחת. עשית נכון ביותר, והדבר היחיד שנכון בסיטואציה הזו, לבשל את הרוטב בישול מלא, ורק אז לשים בו את הדג (וזה כשהרוטב ממש בטמפרטורת רתיחה). יש מי שמבשל את הדג תוך כדי הוספת מרכיבי רוטב- טעות, או הצורה הכי גרועה לטעמי- מכניסים את המרכיבים ביחד לסיר ואז מדליקים את האש... החכמתי מההסבר, את העובדות עצמן ידעתי כבר.בישול של דג תמיד צריך להיות קצר ובחום גבוה, ובסביבה כמה שפחות מימית ויותר שומנית או יבשה (צליה בתנור או בגריל). בישול בחום נמוך מסיע את השומן בתוך הדג והדג מאבד את העסיסיות שלו. בסביבה מימית הדג ייצא מכובס וקמחי. כמובן שבישול ארוך מייבש את הדג ומוציא ממנו את המרקם והעסיסיות. תודה קובי! כותרת: בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: UZIK על ינואר 07, 2019, 17:29:06 PM טעים יותר יום אחרי
עוזי כותרת: בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: אבי חכם על ינואר 07, 2019, 20:52:24 PM טעים יותר יום אחרי עוזי טעים באותו הרגע וכמובן את כל מה שנשאר גם יום אחרי. כותרת: בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: Kobiarava על ינואר 07, 2019, 21:06:29 PM טעים יותר יום אחרי עוזי מי נותן לסיר כזה לחכות ליום אחרי? הסבתות המרוקאיות באמת אמרו, שלסיר דג צריך לתת להתקרר קירור מלא לפני שמחממים ואוכלים. לי אישית אין סבלנות לזה... כותרת: בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: דוראדו על החוף על ינואר 07, 2019, 21:33:24 PM אבי מתכון של השמחות ונראה אורגינל וטעים
רק שתי הערות : 1)קודם מבשלים את הרסק עגבניות עם שום ,ככה גורם לשום להתרכך ולתת לרוטב את הניחוח והטעם. ורק אחכ שם את הדג ,ועל זה שופך את השמן עם התבלינים 2 דקות על האש ומוכן. 2) מיץ הלימון מיותר בבישול יש חמיצות טבעית מהרסק עגבניות. ומומלץ לשים פלפלים חריפים יבשים שמסמיכים את הרוטב . שיחקת אותה עם הארוחה t39 כותרת: בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: shragam על ינואר 08, 2019, 07:41:36 AM אבי, שמח שהבאתי לך את המוזה sml45;
נראה פצצה ובתאבון. כותרת: בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: אבי חכם על ינואר 08, 2019, 08:30:18 AM אבי מתכון של השמחות ונראה אורגינל וטעים רק שתי הערות : 1)קודם מבשלים את הרסק עגבניות עם שום ,ככה גורם לשום להתרכך ולתת לרוטב את הניחוח והטעם. ורק אחכ שם את הדג ,ועל זה שופך את השמן עם התבלינים 2 דקות על האש ומוכן. 2) מיץ הלימון מיותר בבישול יש חמיצות טבעית מהרסק עגבניות. ומומלץ לשים פלפלים חריפים יבשים שמסמיכים את הרוטב . שיחקת אותה עם הארוחה t39 ראשית אני שם כוס שמן , בו אני מתגן מעט את הפפריקות. התבלינים נפתחים , עליהם אני מוסיף ראש שום מה שגורם לשום להוציא טעמים ולהתרכך. לזה אני מוסיף כוס מים כי אני אוהב הרבה רוטב. לזה מוסיף את הרסק העגבניות שדולל במים. לימון אחד שנסחט ועורבב עם כמון. כמובן מלח לפי הטעם. הדג אצלי נכנס ממש בסוף ל 5 דקות מכל צד. עם כף אני מזלף מידי פעם על הדגים מלמעלה שיספגו מהרוטב. לגבי הפלפלים , בדרך כלל מוסיף אך הפעם לא היו בנמצא. כותרת: בעניין: בייבי אינטיאס על מצע חריימה חריף תגובה על ידי: rafi על ינואר 09, 2019, 03:57:07 AM מה שהכי אהבתי -
נראה פשוט וקל להכנה ולא מצריך דג של "הביוקר"... ואם אתה אומר שיצא מעדן -- המתכון נשמר t39 |