כותרת: המלצה על חנות דייג שמוכרת מקלות יעודיים לדיג בולונז תגובה על ידי: רותם.ב על אוקטובר 14, 2018, 09:54:38 AM אני ממחפש לאחרונה חכת בולונז .
באניטרנט לא רוצה לקנות אני מעדיף להחזיק ביד את החכה ולהגיש. אבל אני לא מוצא חנות דייג עם יותר מסוג וחצי של חכות.... אני מבין שהסגנון לא מוכר כל כך.. ובכל זאת למישהו יש המלצה על חנות באזור המרכז עדיף שניתן לחפש אצלה חכה ? שאשכרה ניתן לבחור בין דגמים"? ולא ברירת מחדל של סוג אחד שיש בחנות? כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: מור אמסלם על אוקטובר 14, 2018, 10:25:16 AM אולי נסה להרחיב את סוג החכה מעבר לחכת בלונז....
פרט איזה סוג חכה אתה מחפש אולי נוכל לכוון טוב יותר כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: רותם.ב על אוקטובר 14, 2018, 10:34:12 AM אולי נסה להרחיב את סוג החכה מעבר לחכת בלונז.... צודק אני מחפש חכת בולונז באורך 5 מטרים חשוב לי שלא תהיה כבדה מידי משקלי הטלה סטנדרטיים 5-20 פרט איזה סוג חכה אתה מחפש אולי נוכל לכוון טוב יותר בתקציב של בערך 300 שקל + - כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: מור אמסלם על אוקטובר 14, 2018, 10:42:17 AM אני הייתי עושה יום טיול לצפון, יש לך מגוון אדיר של חנויות בדרך.
יש בקריות חנות שמתמחה בדייג חופי (קוראים לבעל החנות גנאדי). ויש לך עוד כמה מקומות בחיפה, עכו ונהריה - אם רלוונטי כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: (אלון) על אוקטובר 14, 2018, 11:43:47 AM דוגית היא אחת החנויות הגדולות והותיקות במרכז
תתקשר ותברר לפני שאתה מגיע אנשים שאכפת להם והם עוזרים לכל אחד לדעתי שם תמצא מה שאתה מבקש כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: רותם.ב על אוקטובר 14, 2018, 15:25:09 PM לצערי עד עתה אין מענה ראוי משום מקום שבדקתי
כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: Marat Matzkin על אוקטובר 14, 2018, 17:04:44 PM רותם,
התקציב שלך בקושי מספיק לקניית מקל בולונז בסיסי בחו"ל, אז מה אגיד על הארץ... שים את הכסף בצד, תחסוך, ותקנה משהו סביר. בהצלחה, מארט thumbUp; כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: Motyw על אוקטובר 14, 2018, 18:57:19 PM אולי נסה להרחיב את סוג החכה מעבר לחכת בלונז.... צודק אני מחפש חכת בולונז באורך 5 מטרים חשוב לי שלא תהיה כבדה מידי משקלי הטלה סטנדרטיים 5-20 פרט איזה סוג חכה אתה מחפש אולי נוכל לכוון טוב יותר בתקציב של בערך 300 שקל + - יש מקל של לידר בדיוק בנתונים שאתה מחפש, 5 מטר , טסט 5-25, 300 שקל קיים בחנות חי בר ברחוב אורלוב בפתח תקוה כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: רותם.ב על אוקטובר 14, 2018, 19:01:40 PM רותם, דבר ראשון תודה לך על כל העזרה .התקציב שלך בקושי מספיק לקניית מקל בולונז בסיסי בחו"ל, אז מה אגיד על הארץ... שים את הכסף בצד, תחסוך, ותקנה משהו סביר. בהצלחה, מארט thumbUp; דבר שני מה לדעתך התקציב הרצוי לחכה טובה ואיפה רוכשים אחת כזאת כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: רותם.ב על אוקטובר 14, 2018, 19:06:15 PM אולי נסה להרחיב את סוג החכה מעבר לחכת בלונז.... צודק אני מחפש חכת בולונז באורך 5 מטרים חשוב לי שלא תהיה כבדה מידי משקלי הטלה סטנדרטיים 5-20 פרט איזה סוג חכה אתה מחפש אולי נוכל לכוון טוב יותר בתקציב של בערך 300 שקל + - יש מקל של לידר בדיוק בנתונים שאתה מחפש, 5 מטר , טסט 5-25, 300 שקל קיים בחנות חי בר ברחוב אורלוב בפתח תקוה גםרכישה בצפון כרגע לא פרקטית מבחינתי .מכאן קריאתי נתונה לבעלי חנויות מה עם קצת מגוון ?אולי זה מוגזם לבקש אבל בכל זאת כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: Marat Matzkin על אוקטובר 14, 2018, 19:10:12 PM רותם, דבר ראשון תודה לך על כל העזרה .התקציב שלך בקושי מספיק לקניית מקל בולונז בסיסי בחו"ל, אז מה אגיד על הארץ... שים את הכסף בצד, תחסוך, ותקנה משהו סביר. בהצלחה, מארט thumbUp; דבר שני מה לדעתך התקציב הרצוי לחכה טובה ואיפה רוכשים אחת כזאת המקל, ללא כל קשר למותג, נמדד במספר פרמטרים: 1. איכות הבלאנק ואחוזי קארבון. 2. איכות הטבעות. 3. משקל אני הייתי הולך על מקלות bolo של החברות האיטלקית : Colmic, Tubertini, Trabucco. אל תשכח שגם שם יש רמות למקל.... אני הבאתי לך קישור למקל תוצרת Trabucco, מקל שנכנס למסגרת התקציב שלך. אני מאמין שכזה מקל היה עולה בארץ פי 2 לכל הפחות. בכל מקרה בהצלחה. מארט thumbUp; כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: רותם.ב על אוקטובר 14, 2018, 21:57:19 PM תודה לך שוב על העזרה .פשוט תותח ומומחה .
הענין שכמו שאמרת אני גם רוצה להרגיש את המקל. כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: UZIK על אוקטובר 15, 2018, 10:37:10 AM תתקשר לאייל בהרצליה
תשאל מה יש לו במלאי בתחום הזה 0507360810 אייל עוזי כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: רותם.ב על אוקטובר 15, 2018, 21:26:59 PM תתקשר לאייל בהרצליה תשאל מה יש לו במלאי בתחום הזה 0507360810 אייל עוזי thumbUp; כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: rafi על דצמבר 10, 2018, 20:08:08 PM מסוקרן רותם, מצאת מקל? התחדשת במקל?
כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: רותם.ב על דצמבר 13, 2018, 00:25:43 AM לצערי הרב לא.
אני לא מוצא חנות עם יותר מסוג וחצי של בולונז (אם בכלל) אמשיך לחפש אולי אצפין גם כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: rafi על ינואר 10, 2019, 17:29:23 PM לצערי הרב לא. תנסה להרים טלפון ולברר - יש בקריות שתי חנויות שעוסקות בציוד לדיג חופי...אני לא מוצא חנות עם יותר מסוג וחצי של בולונז (אם בכלל) אמשיך לחפש אולי אצפין גם א. אוקיאנוס ב. מועדון הדיג גנאדי *הסדר מקרי, לפי א-ב ערכתי גם את הכותרת של הדיון - כך שיהיה ברור באיזה הקשר חיפוש החנות כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: ~@מור@~ על ינואר 10, 2019, 18:07:25 PM מישהו שאל לא מזמן על חנויות דיג ואשמתי שיש אחת ליד העבודה שלי.
הגיבו על כך שזה כנראה מי שהיה פעם איציק תקשורת והיה יבואן של בולונז. שווה להרים טלפון לברר: 03-7517389. בהצלחה! כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג תגובה על ידי: Marat Matzkin על ינואר 10, 2019, 18:35:41 PM מישהו שאל לא מזמן על חנויות דיג ואשמתי שיש אחת ליד העבודה שלי. הגיבו על כך שזה כנראה מי שהיה פעם איציק תקשורת והיה יבואן של בולונז. שווה להרים טלפון לברר: 03-7517389. בהצלחה! באותו היום שהעלית את הדיון, העברתי את הפרטים במיידית לרותם. מארט thumbUp; כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג שמוכרת מקלות יעודיים לדיג בולונז תגובה על ידי: Marat Matzkin על אפריל 29, 2019, 21:06:13 PM רותם,
תן עדכון... מארט thumbUp; כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג שמוכרת מקלות יעודיים לדיג בולונז תגובה על ידי: pejerrey על אפריל 29, 2019, 23:14:39 PM שלום
אני לא יודע מה המחיר היום של החקה אבל אני דג עם מקל tica tc2 select 600 acrtion 5-30 מאוד אבל מאוד מרוצה הרולר אין מחיר זה רולר שקיבלתי מי mart כול מילה מיוטרת כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג שמוכרת מקלות יעודיים לדיג בולונז תגובה על ידי: רותם.ב על אפריל 30, 2019, 16:07:54 PM רותם, השבוע אחרי תקופה התחדשתי בחכת בולונז של linaeffeתן עדכון... מארט thumbUp; בחנות של איציק לוי בבני ברק ,בהחלט היה מגוון רחב של חכות במספר רמות ולדעתי מחירים די סבירים בקיצור בול מה שהייתי צריך הציעו לי מספר אפשרויות לבחור מהם + קפה הנסיעה הייתה שווה בהחלט. חכה באורך 5 מטר במשקל 265 גרם טסט קצת גבוה עד 35 גרם.עכשיו חסר רק לצאת לין ושתסריח מדגים בעזרת השם כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג שמוכרת מקלות יעודיים לדיג בולונז תגובה על ידי: ~@מור@~ על אפריל 30, 2019, 16:23:11 PM רותם, השבוע אחרי תקופה התחדשתי בחכת בולונז של linaeffeתן עדכון... מארט thumbUp; בחנות של איציק לוי בבני ברק ,בהחלט היה מגוון רחב של חכות במספר רמות ולדעתי מחירים די סבירים בקיצור בול מה שהייתי צריך הציעו לי מספר אפשרויות לבחור מהם + קפה הנסיעה הייתה שווה בהחלט. חכה באורך 5 מטר במשקל 265 גרם טסט קצת גבוה עד 35 גרם.עכשיו חסר רק לצאת לין ושתסריח מדגים בעזרת השם כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג שמוכרת מקלות יעודיים לדיג בולונז תגובה על ידי: Marat Matzkin על אפריל 30, 2019, 16:27:45 PM לחברת Lineaeffe, יש מבחר לא קטן של בולונזים:
https://www.lineaeffe.it/catalogo_2019/38/ לי יש מ'ס מקלות שלהם כבר למעלה מ-20 שנה. מארט thumbUp; כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג שמוכרת מקלות יעודיים לדיג בולונז תגובה על ידי: רותם.ב על אפריל 30, 2019, 16:41:04 PM לחברת Lineaeffe, יש מבחר לא קטן של בולונזים: בהחלט שכחתי להזכיר תודה רבה למראט התותח על כל העזרה והסבלנות give_rose;https://www.lineaeffe.it/catalogo_2019/38/ לי יש מ'ס מקלות שלהם כבר למעלה מ-20 שנה. מארט thumbUp; כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג שמוכרת מקלות יעודיים לדיג בולונז תגובה על ידי: Marat Matzkin על אפריל 30, 2019, 20:33:46 PM איזה רולר אתה הולך לשדך למקל?
מארט thumbUp; כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג שמוכרת מקלות יעודיים לדיג בולונז תגובה על ידי: רותם.ב על אפריל 30, 2019, 21:48:22 PM איזה רולר אתה הולך לשדך למקל? מארט thumbUp; Diawa sweepfire מידה 1000 כותרת: בעניין: המלצה על חנות דייג שמוכרת מקלות יעודיים לדיג בולונז תגובה על ידי: Marat Matzkin על אפריל 30, 2019, 21:54:23 PM איזה רולר אתה הולך לשדך למקל? מארט thumbUp; Diawa sweepfire מידה 1000 מספיק בהחלט. מארט thumbUp; |