כותרת: כשמגיע פרגון - מגיע תגובה על ידי: Israel_R על יולי 23, 2018, 18:02:55 PM על במה זו ארצה לפרגן לקנדיס מאגף הדייג.
מקרה שקרה לפני כמה ימים; מאחר ואני יוצא מדי פעם בסירה, רציתי להגן על רישיון הדייג ע"י למינציה. בעודי מסביר לפקידת הקבלה אצלנו כי יש חשיבות לרישיון תקין, תוך כדי שהיא מעבירה את הרישיון במכונה, נשמעים רעשים מוזרים, לא תקינים בעליל, וריח פלסטיק שרוף עולה מהמכונה הארורה. דווקא באותו הרגע המכונה מתקלקלת?!? mad3; כדי לחלץ מה שנהיה ממנו נאלצתי לפרק חצי מכונה. הלך הרישיון... sml_bang; שוב בירוקרטיה? שוב נסיונות לתפוס מישהו באגף הדייג בטלפון? השעה 20:30, מחליט לשלוח מייל לקנדיס בצירוף תמונות להמחשה. למחרת ב 9:40 מקבל תשובה למייל: "שלום רב, שלחתי אליך העתק רישיון. יום טוב. קנדיס." עשתה לי את היום. give_rose; (עכשיו נשאר רק לסמוך על הדואר....) כותרת: בעניין: כשמגיע פרגון - מגיע תגובה על ידי: צור. על יולי 23, 2018, 19:58:53 PM העתק זה יפה השאלה אם לא תאלץ לשלם שוב בדואר
ללא תשלום בדואר אין על הרישיון חותמת תשלום ולכל הוא לא בתוקף אני ממליץ לכולם לצלם בנייד את הרישיון ולשמור את התמונה בגלריה מבחינת הפקח זה קביל כך שאם יש תקלה והרשיון אבד,נרטב,נקרע תמיד יש גיבוי בנייד יותר מזה ניתן להוריד את התמונה למחשב ולהדפיס במדפסת צבעונית ולעשות למינציה כותרת: בעניין: כשמגיע פרגון - מגיע תגובה על ידי: Kobiarava על יולי 23, 2018, 20:41:52 PM שמה של קנדיס שב ועולה פעם אחר פעם בהקשרים האלה, באמת נותנת שרות אדיב ומסור, נקודת אור בחשיכת הבירוקרטיה. כנראה שהיא לא תפתח יוזר בפורום כדי לקרוא את זה, אבל מגיע לה שאפו ענק!
לגבי הרישיון החדש, הוא ככל הנראה יגיע חתום כשולם, בדיוק כמו במקרה שאתה בוחר לשלם באשראי דרך הטלפון. אין שום סיבה שתידרש לתשלום אגרה נוספת. כותרת: בעניין: כשמגיע פרגון - מגיע תגובה על ידי: Israel_R על יולי 23, 2018, 21:06:13 PM היא לא דיברה על עלות נוספת כלשהי, לא אגרה ולא עלות הנפקה מחדש.
אני מניח שכמו שהופיעה חותמת "שולם - לא לתשלום" על הרשיונות המעודכנים שנשלחו (עם רישוי כינרת+אילת) , כך מקווה שיהיה על העותק החדש שבדרך. שאלתי אותה לגבי רשיונות בכרטיס פלסטיק, אמרה שהשנה הם כבר לא יונפקו, כנראה הנוהג יחזור ברשיונות של השנה הבאה. |