פורום הדיג הספורטיבי בישראל

פורומי דיג מקצועיים => דיג במים מתוקים בכל הסגנונות => נושא נשלח על ידי: Litlefishing על מרץ 22, 2018, 19:44:27 PM



כותרת: תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
תגובה על ידי: Litlefishing על מרץ 22, 2018, 19:44:27 PM
אהלן,
הכותרת אוליי לא מובנת..
אבל אני נמצא בבעיה , קיבלתי 5 שקים של קילו כל אחד של תערובת פידר בטעמים שונים..
ואני משתמש בקפיץ בדרך כלל ולא דג בשיטת פידר..
רשום על האריזה שהתערובת מתפוררת בקלות, ואני צריך את ההפך הגמור בשביל הקפיץ,
מה ניתן להוסיף לתערובת בכדי שהיא תישאר לאורך זמן על הקפיץ ?


כותרת: בעניין: תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
תגובה על ידי: misha____1985 על מרץ 22, 2018, 20:25:42 PM
סולת.
או קמח מצה.


כותרת: בעניין: תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
תגובה על ידי: צור. על מרץ 22, 2018, 21:08:34 PM
הבעיה בתערובות לרוב שהם חסרות חומר מקשר
בכדי שניתן יהיה להשתמש בהם עם קפיץ צריך להוסיף חומר קושר
לבורים השתמשתי בחצי ליטר תערובת עופות שהשרתי במים
לזה הוספתי 5 פרוסות לחם שרוי לקשירה
את אותו דבר אתה יכול לעשות עם התערובת שלך
קח קמות מדודה של תערובת ותרטיב  אותה שתהיה לחה
על הקמות המדודה של התערובת תתחיל להוסיף פרוסות לחם שרוי ממליץ שתספור כמה פרוסות אתה מוסיף עד שתקבל את המרקם הרצוי שזה תערובת שניתן לדחוס על הקפיץ ומיצד שני שתהיה פריכה ותתפורר לאט לאט במים
עם תעבוד עם כמויות מדודות תמיד תקבל את אותו מרקם רצוי של התערובת
התערובת שלי נראת כמו בתמונה


כותרת: בעניין: תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
תגובה על ידי: Litlefishing על מרץ 22, 2018, 23:22:19 PM
סולת.
או קמח מצה.
אוקיי תודה


כותרת: בעניין: תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
תגובה על ידי: Litlefishing על מרץ 22, 2018, 23:23:14 PM
הבעיה בתערובות לרוב שהם חסרות חומר מקשר
בכדי שניתן יהיה להשתמש בהם עם קפיץ צריך להוסיף חומר קושר
לבורים השתמשתי בחצי ליטר תערובת עופות שהשרתי במים
לזה הוספתי 5 פרוסות לחם שרוי לקשירה
את אותו דבר אתה יכול לעשות עם התערובת שלך
קח קמות מדודה של תערובת ותרטיב  אותה שתהיה לחה
על הקמות המדודה של התערובת תתחיל להוסיף פרוסות לחם שרוי ממליץ שתספור כמה פרוסות אתה מוסיף עד שתקבל את המרקם הרצוי שזה תערובת שניתן לדחוס על הקפיץ ומיצד שני שתהיה פריכה ותתפורר לאט לאט במים
עם תעבוד עם כמויות מדודות תמיד תקבל את אותו מרקם רצוי של התערובת
התערובת שלי נראת כמו בתמונה

אוקיי תודה , ננסה בהזדמנות ביציאה לכינרת..
באיזה לחם כדאי להשתמש ?


כותרת: בעניין: תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
תגובה על ידי: צור. על מרץ 23, 2018, 00:16:47 AM
הבעיה בתערובות לרוב שהם חסרות חומר מקשר
בכדי שניתן יהיה להשתמש בהם עם קפיץ צריך להוסיף חומר קושר
לבורים השתמשתי בחצי ליטר תערובת עופות שהשרתי במים
לזה הוספתי 5 פרוסות לחם שרוי לקשירה
את אותו דבר אתה יכול לעשות עם התערובת שלך
קח קמות מדודה של תערובת ותרטיב  אותה שתהיה לחה
על הקמות המדודה של התערובת תתחיל להוסיף פרוסות לחם שרוי ממליץ שתספור כמה פרוסות אתה מוסיף עד שתקבל את המרקם הרצוי שזה תערובת שניתן לדחוס על הקפיץ ומיצד שני שתהיה פריכה ותתפורר לאט לאט במים
עם תעבוד עם כמויות מדודות תמיד תקבל את אותו מרקם רצוי של התערובת
התערובת שלי נראת כמו בתמונה

אוקיי תודה , ננסה בהזדמנות ביציאה לכינרת..
באיזה לחם כדאי להשתמש ?

לבן או שחור אפשר גם פיתות רק שאז המינון יהיה טיפה פחות מהסיבה שהפיתה דביקה יותר
בכל מקרא תעבוד עם מידה קבועה לתערובת ובפעם הראשונה ספור את מספר הפרוסות או הפיתות שאתה מוסיף עד לקבלת המרקם הרצוי
את הלחם או הפיתות יש להשרות קלות במים ולסחוט שלא יהיו רטובים מידי
מים תמיד ניתן להוסיף אם צריך


כותרת: בעניין: תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
תגובה על ידי: itamar26 על מרץ 23, 2018, 22:10:26 PM
אם אלה התערובות של טרבוקו וכאלה לא חייב לחזק את המאסה אבל אם תרצה אפשר תוסיף קמח תירס וזהו
מים עד שתגיע לתערובת הרצויה